کد خبر 125460
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۲

معاون سازمان فناوری اطلاعات گفت: 30 کشور از جمله استرالیا، هلند و مالزی و حتی کشورهایی که تاکنون با آنها ارتباط نداشتیم با مرکز "ماهر" ارتباط برقرار کرده و تقاضای کمک و ارائه ابزار پاکسازی بدافزار "شعله" را داشتند.

به گزارش مشرق، اسماعیل رادکانی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: مرکز "ماهر" سازمان فناوری اطلاعات ایران، بالغ بر یک ماه پیش موفق به شناسایی بد افزار شعله شده بود و در این مدت مشغول تهیه ضد بدافزار و ابزار پاک‌سازی مربوطه  بوده است.

معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران تاکید کرد: با توجه به اینکه این بد افزار توسط 34 آنتی ویروس دنیا قابل شناسایی نبود، پس از تهیه ابزار پاک سازی در مرکز ماهر، بالغ بر 30 کشور از جمله استرالیا، هلند و مالزی و حتی کشورهایی که تاکنون با آنها ارتباط نداشتیم، با مرکز ماهر ارتباط برقرار کردند و تقاضای کمک و ارائه ابزار پاکسازی و بدافزار داشتند.

رئیس مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات ایران تصریح کرد: شناسایی این بد افزار و تهیه ابزار پاک سازی آن، پیچیدگی های خاصی داشت و نسبت به بد افزارهای گذشته، پیچیده تر بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۶:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
    0 0
    هذا من فضل ربی
  • sia1211 ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
    0 0
    نباید به کشور هایی که به ایران از در دشمنی وارد شده اند کمک کرد مثا استرالیا و غیره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس