منابع آگاه در ژاپن اعلام کردند وزارت دفاع این کشور قصد دارد به منظور افزایش قابلیت شناسایی پرتاب موشک از سوی کره شمالی، چندین ناوشکن در نزدیکی این کشور مستقر سازد.

به گزارش مشرق، ناتوانی در کسب اطلاعات در خصوص زمانبندی پرتاب موشک از سوی کره شمالی در ماه آوریل از عواملی بود که به تصمیم گیری وزارت دفاع ژاپن در خصوص اعزام ناوشکنها منجر شد.

منابع آگاه اعلام کردند طبق این برنامه، ناوشکنهای نیروهای دفاع ژاپن نیز به سپر دفاع موشکی مجهز خواهند شد تا بتوانند از اطلاعات ماهواره های آمریکا استفاده و همکاری با ناوهای آمریکایی مجهز به دفاع موشکی را افزایش دهند.



وزارت دفاع امیدوار است گزارشها در خصوص استقرار واحدهای نیروهای دفاع از خود، مذاکرات میان اعضای دولت، همکاری با مقامات محلی و همچنین استقرار سامانه دفاع موشکی تا اوایل ماه ژوئن قابل ارائه باشد.

به گزارش خبرگزاری کیودو، وزارت دفاع ژاپن پیشتر در پی تحریکها از سوی کره شمالی در ماه مارس، سه ناوشکن در دریای چین شرقی و دریای ژاپن و همچنین چندین واحد دفع حملات موشکی در مناطق شهری توکیو و در جزایر جنوب غربی کشور مستقر ساخته بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس