کد خبر 123195
تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۰

يك شركت زيست‌فناوري كانادايي از مسؤولان مواد غذايي خواستار مجوز براي فروش گونه‌اي سيب شده كه به ادعاي آن تا هفته‌ها تازه باقي مي‌مانند.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، شركت «اوكاناگان» مدعي شده كه سيبهاي مهندسي ژنتيكي شده آن، از يك ژن برخوردار است كه از قهوه‌اي شدن سيبها جلوگيري كرده و اين ميوه را تا هميشه سبز يا قرمز باقي نگه مي‌دارد.

اين شركت اميدوار است بتواند طي يك سال به تائيديه آمريكا و كانادا دست يافته و كشت درختان سيب را آغاز كند. در اين صورت تا سال 2014 مي‌توان منتظر ورود اين ميوه‌ها به بازار بود.

اين سيبها دو گونه بوده كه «مادربزرگ قطبي(arctic granny)» و «طلايي قطبي(arctic golden)» نام گرفته‌اند.

از مزيتهاي اين گونه‌هاي مهندسي شده براي كشاورزان مي‌توان به اين امر اشاره كرد كه دور ريخت آنها به دليل قهوه‌اي يا لهيده شدن ميوه بسيار كمتر شده و سيبهاي با كيفيت بالاي بيشتري عرضه خواهد شد.

همچنين ديگر سيبها پيش از پردازش براي غذا نيازي به درمان شيميايي نداشته و آب آن از اين رو بسيار شفاف‌تر و طبيعي‌تر خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس