کد خبر 1214169
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۳:۳۵

به گزارش مشرق صفحه اینستاگرامی گردشگری ایران با انتشار ویدئویی از برداشت چای نوشت: همزمان با آغاز بهار و اوایل اردیبهشت برداشت چای بهاره در گیلان آغاز میشود. باغداران هر کدام باتوجه به شرایط خود به روش های مکانیزه و سنتی برگ های چای را از سر بوته ها میچینند و با نظارت کارشناسان اداره چای بعد از درجه بندی کیفی چای محصول جمع آوری شده را به کارخانه برای فرآوری تحویل میدهند.

کارخانه های چای در این روزها به طور مداوم فعال هستند و مشغول دریافت محصول و فرآوری آخرین برداشت چای هستند. چین برگ سبز چای در سه مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه انجام می شود.

از بین برداشت های چای در طول سال چین بهاره بالاترین درجه از لحاظ کیفیت را داراست. در ایران نود درصد چای کشور در گیلان تولید میشود و همین چای به خارج صادر شده و با افزودن مواد شیمیایی دوباره به ایران با قیمت چند برابر فروخته میشود.

پس اگه تاحالا ذائقه خودتون رو عوض نکردید از همین حالا عوض کنید و چای اصیل گیلان رو بنوشید.

بهترین چای ها در گیلان در املش، لاهیجان و رحیم آباد تولید میشود.

دانلود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
    2 0
    کشاورز زحمت کش