کد خبر 1213297
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۲:۱۶
عدس، معجزه‌ای برای درمان بیماری‌ها

متخصص طب سنتی گفت: عدس حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدآمینه‌های مختلف است.

به گزارش مشرق، مجید امتیازی متخصص طب سنتی گفت: عدس از زمان‌های قدیم و در طول تاریخ وجود داشته و در فرهنگ و تمدن ایرانی خوراکی‌های مفید و متنوعی از عدس تهیه شده است.

او گفت: عدس از پوست و مغز تشکیل شده است و مزاج این دو قسمت با هم متفاوت است که پوست عدس دارای مزاج گرم و مغز آن دارای مزاج متضاد پوست عدس است.

متخصص طب سنتی گفت: عدس دارای ویتامین‌های مفیدی مانند گروه ویتامین B همچنین حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم و فسفر است.

امتیازی افزود: عدس دارای اسیدآمینه‌های مختلف و فیبر است که به عنوان یک ملین نیز استفاده می‌شود.

او بیان کرد: عدس در طب سنتی برای رفع کم خونی و به دلیل داشتن اسید آمینه‌های مختلف، فولات و منیزیم برای سلامت قلب مفید است.

امتیازی تصریح کرد: عدسی برای مادران باردار، افراد مسن، کودکان و افرادی که در معرض کمبود آهن هستند مفید است و به دلیل خواص زیادی که دارد در وعده صبحانه مصرف می‌شود.

متخصص طب سنتی گفت: جوانه عدس سرشار از ویتامین B۱۲ است که به عنوان کمک درمان خوبی برای کم خونی‌های حاد استفاده می‌شود.

او گفت: جوانه عدس حاوی ویتامین C و E بالایی است همچنین ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که برای پیشگیری از بدخیمی‌ها و بیماری‌های مختلف مفید است.

امتیازی اظهار داشت: مصرف عدس در افراد سالم مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما استفاده زیاد از عدس در افرادی که کیفیت سردی و خشکی در مزاج آن‌ها افزایش یافته همچنین دچار بیماری هستند، منع شده است.

او گفت: در افرادی که بیماری‌هایی با پایه سردی و خشکی مانند هموروئید، ضعف نیروهای جنسی و بیماری‌های قاعدگی دارند استفاده از شیرینی‌ها مانند کشمش در کنار عدس توصیه نمی‌شود.

امتیازی افزود: عدسی معمولا با سیب زمینی، رب گوجه و ادویه تند و تیز در حجم بالا استفاده می‌شود که این روش در طب ایرانی نادرست است.

او گفت: استفاده صحیح از عدسی چهارچوب مشخص دارد که همه بتوانند از خواص آن نهایت استفاده را ببرند و از ضررهای خوراکی نیز جلوگیری شود.

متخصص طب سنتی گفت: عدسی باید با گوشت گوسفند طبخ شود و به دلیل نفاخ بودن عدس از سرکه در طبخ آن استفاده شود.

او افزود:در پخت عدسی از روغ زیتون، روغن کنجد تازه و روغن بادام استفاده شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 35
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • DE ۰۴:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    9 5
    مجید امتیازی متخصص طب سنتی ..... منظورتون مختص طب سنتی است نه متخصص. کدام دانشگاه در ایران فارغ التحصیل متخصص طب گیاهی میدهد ؟؟ یعنی مانند یک پزشک متخصص اول کنکور شرکت کنند و پس از سالها دوره پزشکی را تمام کنند و پس از فارغ التحصیل شدن مانند مثلا متخصص داخلی بیش از 4 تا 5 سال باز تحقیق و درس بعد اجازه داشته باشند خود را متخصص بنامند .عطاری که تخصص پزشکی نمیشود.هموپاتی یا گیاه درمانی رشته ایست که مانند پزشکی تدریس میشود. حالا این کامنت من طبعش سرد بود ولی آثارش گرم است .سوزش دارد.
    • رضا تنها IR ۱۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
      0 0
      ای بابا تو چرا داغتر از کاسه عدس میشی مگه بیچاره چی گفته،داره پیشنهاد میکنه عدسی بخور ، به مدرکش چی کار داری بنده خدا🤔
    • مهران IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
      0 0
      اگر نمی دونی بدون دانشگاه های کشورم ن کشور شما مدرک های آکادمیک طب سنتی ایرانی می دهند و قرد بعد از طی کردن مدارج تحصیلی مدرک آکادمیک در سطوح مختلف اخذ می نماید... راستی از پرچم ارسال نظرتان معلوم است اهل کجایید و‌خبری از ایران‌ندارید ... حداقل بروز شوید آقا یا خانم‌ سوزشی
    • IR ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
      0 0
      مسلام مامتخصص طب سنتی داریم پسر۳۵ساله من بیمارشدویلچری شدبه صورت نیمه فلج خیلی هزینه کردیم این پزشک های کیلویی فوق تخصص چیزی نفهمیدن خداخیربده به دکترسیدمهدی میرغضنفری دردپسرم سناخت سرپاشدهمیشه دعاگوشم
    • سهیلا دارایی IR ۱۴:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
      0 0
      آرام باش حیوان
    • سروش وطن پور GB ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
      0 0
      حالا چه فرقی میکنه چقدر دنبال حاشیه هستید فواید و مضرات را گفته متخصص هست نیست بی سواد با سواد دیپلمه ست لیسانس این ایرادها بنی اسراییلی چیه ای خدا
    • شهریار GB ۲۰:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
      0 0
      بعداز فارغ‌التحصیلی از دوره پزشکی عمومی میشه درصورت پذیرش در آزمون،در رشته طب سنتی یا طب مکمل ادامه تحصیل میدن. اگه یه سرچ کوچولو بکنید اطلاعات کاملتری حتی درمورد دانشگاه هایی که این تخصص تدریس میشه بدست میارید.
  • IR ۱۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    3 1
    عالی
  • بینام IR ۱۰:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    19 3
    اگر.گوشت.گوسفند.متوانستیم.بخریم که.احتیاج..به.پختن.عدسی.نداشتیم وچند.نوع.خورشت.میپختیم برای.ارزان.تمام.شدن.عدسی.را انتخاب.کردیم
    • IR ۱۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
      0 0
      بله واقعا عدسی رب+ عدس× ادویه ×سیب زمینی و...است
    • محمد IR ۱۳:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
      1 1
      عدس خیلی ارزان هست؟
    • کاظمی IR ۱۴:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
      6 2
      احسنت.همچنین روغن هایی که توصیه شده باعدس طبخ شود.( زیتون، کنجد،بادام)! حالاسرکه رو شاید بشه چند قاشق از همسایه گرفت.
  • IR ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    چشم وام که گرفتیم ، عدس ، روغن بادام ، روغن زیتون و روغن کنجد میخریم ، جدی میگم عدسی که شده کیلویی ۴۰ هزار تومن ، حداقل مبلغی هم که باید برای خرید روغنهای مذکور تهیه کنیم ، کمتر از سیصد ، چهار صد هزار تومن نیست ، درخواست وام دادم بمحضی که پرداخت کردن ، اقلام فوق رو حتما میخرم
  • IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    پزشکی مدرن درخیلی از موارد از علاج بیماران عاجزاست نمونش اونایکه قند دارن پاشون چندتا زخم میشه میرن بیمارستان تنها کاریکه تمام بیمارستانها بلد هستن قطع کردن پاهستش ولی طب سنتی درخیلی موارد هم پای طرفو به حالت اولش درآورده وهم قندو پایین آورده وثابتش کرده ،اللنم که کل غرب وجاهایکه حرفی برای گفتن تو عرصه علم پزشکی دارن روی آوردن به علم گیاهی داروهای گیاهی و طب سنتی کل دنیا چون عوارض طب پزشکی مدرن و همشون متوجه شدن ،درقند فقط بلدن انسولین تجویز کنن ولاغیر
  • عبدالله IR ۱۲:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    بله واقعا درسته معجزه میکنه عدس وحبوبات
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    اینا رو برا کیا توصیه میکنین که عدس را همراه گوشت گوشت گوسفند بپزیم اگه گوشت گوسفند می‌توانستیم بخریم که دنبال عدسی نبودیم !!!!!!
  • محمد IR ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    سلام هیچ کسی نگفت عدس بخور یا نخور گفتند خواص عدس اینه
  • IR ۱۲:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    1 1
    بسیار عالی و مفید.ممنون..
  • IR ۱۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    1 0
    عدس به شدت سرده نباید زیاد استفاده بشه حداکثر هفته ای یک بار
  • ناشناس IR ۱۳:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    من رفتم تو سایت سازمان نظام پزشکی سرچ کردم ایشون اول پزشکی عمومی رو تمام کردن بعد PhD طب سنتی رو گرفتن .ولی نام دانشگاه رو ننوشته بود
  • IR ۱۳:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    سلام عدس یک غذای بسیار کاملی وسالمیه پیشنهادمیکنم مخصوصا برای افراد ی که فقراهن دارن همچنین کودکان بالایه 3سال حتما استفاده کنن خانمهادردوران پریود حتماً مصرف کنندافرادی هم که مشکلات معده دارن هنگام پخت غذامقداری پودر زیره بزنن یابعدازخودن مقداری ازپودرزیره استفاده کنن
  • ناشناس IR ۱۴:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    دوست عزیزمان معلوم میشود با طب سنتی خیلی مخالفی ،آره صب سنتی الان در دانشگاه تدریس میشود ،بحث عطاری که فروش بعضی اقلام است با طب سنتی کاملا فرق دارد در طب سنتی از گیاهان فراوری میشود ضمنا وقتی خداوند جهان را خلق کرد برای هر دردی از گیاهان درمانی فرستاده این داروی شیمیایی حاصل علم وتحقیقات است که طب سنتی در قدیم حکیمان استفاده می کردند ،ابوعلی سینا کتاب شفا پس لطفا عطاری را با طب سنتی اشتباه نگیر در نسل امروزی طب سنتی نوپا می باشد ، مثلا تریاک یک گیاه است بنام خشخاش که از این ماده مخدره در قدیم اطبا هزاران درمان را انجام می دادند
  • IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    5 1
    خدا پدرت رو بیا مرزه ،ماازبدبختیمونه که همش عدسی درست میکنیم گوشت گوسفندمون کجا بود،همون عدس هم کیلویی ۳۰ تومنه
    • ل م IR ۱۵:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
      3 2
      عدس هم گرون شد رفته کنار مرغ و تخم مرغ اونم نمیشه خرید مردم از گشنگی بی دین وایمان شدن چه برسه به کمخونی که بشه باعدس جبران کرد
    • ف IR ۰۵:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
      0 1
      اگه عدسی که ازبیرون میخریم عدس خالص بود بازم خوب بود معلوم نیست آرد قاطی این عدسی میکنن یاخاک اره هیچ نظارتی در آشپزی وجودندارد.
  • IR ۱۶:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    تو رو خدا هی نگید این خوبه اون بده کم استرس داریم اینا هم بهش اضافه میشن. تازه از فردا عدسم گرون که شده گرون تر میشه
  • IR ۱۸:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    به اسم طب سنتی لطفا ادرس غلط ندهید.عدس طبعش سرد است وبرای گرم مزاجان خوب است وکلا جالب نیست به جایش نخود ولپه استفاده کنید.۵۹۳۸
  • IR ۲۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    خیلی خوب بود، آموزنده وبه روز بود
  • IR ۲۱:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    درمان فقط طب جدید دستورات غذایی هم فقط متخصان تغذیه شما هم بهتر است عرقیات گلاب وبید مشک بفروشیدمتخصصان
  • بنده خدا IR ۰۰:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
    0 0
    عدس باید خیس داده بشه بعد خشک بشه تف داده بشه درحدی ک رنگش کمی رو بقهوه ای بره ...بعد کوبیده شه و بشکل سویق عدس در سوپها و اشها و...‌مصرف بشه تا بهترین اثر و نتیجه رو بده برا کمخونی و ‌‌‌‌‌‌...و...
  • محمد IR ۰۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
    0 0
    من می گم اگه ایرانی واقعا ایرانی نباید ادرس به این تجار و احتکارگران بدهید ممکن عدس هم گرون بشه اونوقت مثل گوشت ومرغ از سفره ایرانیها حذف بشود لبنیان ما هم حذفش کردیم
  • ناشناس IR ۰۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
    0 0
    اینقد گرون شده توانایی خرید عدس هم نداریم.خدا براشون نسازه........
  • IR ۰۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
    0 0
    ممنون از راهنمایی شما ،در حد توان استفاده میکنیم
  • مسعود IR ۰۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
    0 0
    تقصیر هیچ کس نیست فقط تقصیر فضای مجازیه که از بیشتر ما آدمایی ساخته که فکر میکنیم باید با دید منفی همه را به قضاوت بکشیم ولی با یک سرچ ساده در گوگل میشه فهمید ایشون فارغ التحصیل دانشگاه پزشکی یزد هستند و الباقی ماجرا ...
  • علی IR ۰۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
    0 0
    یادمون باشه این سری خواستیم بریم عطاری متخصصش پیدا کنیم