یه اکازیون دارم تو خیابون فرشته اصلا برای شما ساخته شده، ۲۳۵ متر، ۲۵۰ متر تراس، طبقه هفتم با کلیه مشاعات و... ۱ میلیارد و ۳۳۵ میلیون تومان.

به گزارش مشرق، موضوع اجاره مسکن برای اکثریت مردم امری مهم و نه چندان جدید است. نه چندان جدید از آن جهت که هر روز در صفحات نخست روزنامه و خبرگزاری‌ها گزارشی از قیمت اجاره بها و خرید خودنمایی می‌کند که البته نه مسئولی را به فکر نوش دارویی برای این درد می‌اندازد و نه مالکان را به فکر مراعات حال عامه مردم.

در این میان اما چندی است روند صعودی نرخ اجاره بها از یمرایند منطقی خارج شده و در مناطق مختلف تهران سخن از قیمت هایی به میان می آید که انسان را بهت زده می کند. به موازات این امر که عرصه را برای مردم عادی تنگ کرده است در منطقه ای از تهران عده ای بی خیال از رشد قیمت ها سرگرم مبادله کردن ملک با قیمت های نجومی هستند.

خبرنگار فردا به عنوان خریدار ملک به چند بنگاه معاملات ملکی در شمال تهران مراجعه کرد و به نتایج جالبی دست یافت.

در ذیل این گزارش مسنتد از نظرتان می گذرد؛
 
 این بار برخلاف روال سابق به عنوان خریدار راهی معاملات ملکی شده و سراغ ویلاهای چند صد متری و پنت هاوس‌های فول آپشن را گرفتم.



-    یه اکازیون دارم تو خیابون فرشته اصلا برای شما ساخته شده، ۲۳۵ متر، ۲۵۰ متر تراس، طبقه هفتم با کلیه مشاعات و... ۱ میلیارد و ۳۳۵ میلیون تومان.

-    مورد دیگه‌ای ندارید؟

-    این مورد مال یکی از آشناهای خودمونه، تو فرشته طبقه دهم، ۴ تا پارکینگ، نوساز، متری ۱۵ میلیون تومان.

-    یکی دیگه هم هست، ۶۰۰ متر، ۷ خوابه، ۳۰۰ متر تراس مشجر، دید چهار طرف. متری ۱۶ میلیون تومان.

* بنگاهی دیگر، این بار به قصد اجاره



-     زعفرانیه، انتهای خیابان... امکانات فول، تک واحدی، ۲۸۰ متر، ۳۶۰ میلیون رهن کامل!

-    یه کم پایین‌تر هم یه مورد دارم ۳۳۰ متر، ۲۰۰ میلیون تومان ودیعه، ۴ میلیون اجاره.

-    مورد دیگه‌ای ندارید؟

-    معلومه که خیلی سخت پسندید، یه مورد دارم که برای هر کسی رو نمی‌کنم، تو خیابون... اهل این محل باشی برج... رو می‌‌شناسی، همه وکیل و وزیرا اینجا می‌شینن، بخاطر اونا هر کسی رو تو برج راه نمی‌دن، الانم صاحب این مورد داره می‌ره اونور، آپارتمان رو مفت می‌ده. یه آپارتمان نقلی ۲۵۰ متری، طبقه ۵، ۲ تا پارکینگ، خواب مستر، استخر و سونا و... 500 میلیون تومان ودیعه، ۵ تومان اجاره.

نتیجه گیری!

 این قیمت های آنچنانی ما را به یاد کش مکش‌های موجران و مستجران بر سر یکی دو میلیون کم و زیاد کردن پول خانه در بسیاری از محله‌های این شهر بزرگ  انداخت. دو میلیونی که شاید برای تغییر دکوراسیون گوشه کوچکی از آن آپارتمان‌های مرفه نشین هم کافی نباشد.  اینچنین است که ناخودآگاه به یاد عدالت‌های وعده داده شده می افتیم که گویا در هیاهوی سیاست و کسب قدرت از یاد‌ دولت رفته است، کاهش فاصله ضعیفان و ثروتمندان، شعاری که در  اوج انتخابات بسیار دلچسب و شیوه‌ای کارآمد برای جلب نظر و رای بود و اکنون در پایان راه این دولت باید پاسخ بدهد که تا چه حد این امر را عملی کرده است.

گرانی و تورم‌های امروز به علاوه بالا رفتن نرخ مسکن امری است که بر قشر متوسط و ضعیف اثر می گذارد و بر  آن بالا نشین‌ها هیچ فشاری از این اوضاع نا‌به سامان اقتصادی حس نمی‌کنند و همچنان به دنبال زندگی لوکس‌تر هستند، اما دهک‌های پایین جامعه هر روز کمر خود را زیر بار فشار‌ها خم می‌کنند و از ترس و دلهره گرانی نجومی نان و برنج و قطع ناگهانی یارانه‌ها شب را به صبح می‌رسانند. در این میان دولت گویا برعکس شعارهای خود بیشتر درحال نوشتن توصیه نامه برای این قشر بوده تا آنکه از فرصت 7 ساله زعامت خود برای رفع شکاف طبقاتی بهره ببرد.
 
 سال ۸۴ احمدی‌نژاد  تاکید کرد که «باید جامعه نمونه اسلامی عاری از فقر و تبعیض در کشور ایجاد کنیم»، اما به راستی شنیده‌ها و دیده‌های امروز  تحقق این مدعا  را نشان می دهد؟





نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 14
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ایمان ۰۱:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    یادم نمی رود وقتی با9میلیون سال87 در به دردنبال خانه در حوالی اکبراباد می گشتم و خود را فقیر ترین ادم دنیا یافتم اما وقتی زن محجبه ای را دیدم که به بنگاهی میگفت من دنبال یک اتاق می گردم با 1.5رهن وماهی 10هزارتومان اجاره.ابتداخدا را شکر کردم وسپس به حال ان زن بیوه گریستم.خداوند در آخرت تقاس اه این زن مظلوم را از همه مسببین این گرانیها خواهد گرفت.یاد جنگ بخیر که همه آسمانی بودند
  • ۰۳:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    لابد احمدی نژاد مقصره؟ آخه عقل هم خوب چیزیه ! یه کم فکرت را به کار بنداز
  • فخرالدین ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    جنگ فقر غنا همیشه بوده است. برای رسیدن به جامعه آرمانی باید یک اراده عمومی ایجاد شود. این گزارش هم بیشتر سوگیری سوگیری سیاسی دارد تا فرهنگی واقتصادی. حتی تصاویربالا، اگرچه گزارش را جذاب می کند اما مانند بعضی فیلم و سریالها بطور غیرمستقیم الگوها و توقعات را برای داشتن اینگونه خانه ها بالا می یرد که شاید خود نویسنده به آن فکر نکرده باشد.
  • ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    دکی فاصله طبقاتی را حال کن
  • داریوش کیانفر ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    چه جالب ما خونه گرفتیم 5 ملیون ودیعه ماهی 250 تومن به نظر شما ما کی میتونیم توی یکی از این خونه ها بریم؟
  • ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    1 ملیارد که برای بعضیا چیزی نیس که...
  • ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    اون برج دو قلوی الهیه نیست که توخیابان فرشته کوچه گلنار قرار داره
  • ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    وقتی که قید دین و آخرت خوب و و انسانیت را بزنی
  • ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    اين تصاوير کينه ندارها را نسبت به داراها عميق تر می کند.
  • ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    تقاص نه تقاس. من مثبت دادم فقط اين اشتباه املايی را اگر درستش کنی شايد بهتر باشه.
  • عزارئیل ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    بابا این خونه ها که قیمت نداره خونه ایی سراغ دارم 1.5 متر - سه طبقه - قیمتش برا صاحبش مفتکی اما برا وراث 7 میلیون مفته ؟ نه!
  • سهراب ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    مثل خونه منه ولی فرقش اینه که خونه ما اندازه حموم ایناست البته خونه ما 75متره شاید حموم اونام همین قدر باشه درهرصورت مثل همیم وخیالی هم نیست تازه ما پول اب وبرق هم کمتر میدیم اون فلک زده ها چند ده برابر ماخودمون به نظافت خونمون میرسیم اون بیچاره ها باید چندنفرو استخدام کنند تاکاراشونو انجام بدن بنظر من دولت بایدبرااین فقیر بیچاره ها تسهیلات ارزان قیمت فراهم کنه تا هم تراز مابشن که البته شنیده ها حاکی ازاینه که دراینده حتما این کار انجام میگیره واین بدبخت بیچاره ها هم وزن ما میشن وازیزخط فقر بیرون میان
  • محمد ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    سلام ما 7-8 تا دانشجوی شهرستانی بدبختیم مجبوریم تابستون تهران بمونیم اگه نفری ماهی 100هزارتومن بزاریم و پیش هم فوقش 3میلیون میتونیم خونه گیر بیاریم؟
  • علی ۱۸:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
    0 0
    امروز رفته بودم بهشت زهرا برای تشییع جنازه یکی از دوستام. جاتون خالی تو غسال خونه همه جور آدمی بود پولدار و بی پول و .... یکی هم بود که شسته بودنش و کفن پیچش کرده بودن و داده بودن بیرون ولی کسی نبود ببردش مامور بهشت زهرا از مردم می خواست ورش دارن بزارنش توی برانکارد و ... شاید بچه هاش تو این برجها داشتند دکوراسیون عوض می کردن شاید...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس