کد خبر 1208426
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹

ال سی دی (LCD)

مخفف عبارت "Liquid Crystal Display" به معنای صفحه نمایش کریستال مایع است.

همانطور که بخاطر دارید، ماده سه حالت جامد، مایع و گاز دارد ( صرف نظر از حالت پلاسما ). جامدات شکل خاصی دارند، یعنی مولکولهای آنها موقعیت خاصی نسبت به یکدیگر داشته و نمی‌توانند آزادانه به هر سو حرکت کنند . ولی مولکول‌های مایعات چنین قیدی نسبت به هم ندارند و در کل حجم آن در حرکت اند . کریستالهای مایع موادی هستند که ظاهر مایع دارند، اما مولکولهای آنها آرایش خاصی نسبت به یکدیگر دارند. به همین دلیل کریستال مایع خصوصیاتی شبیه به مایع و جامد داشته و به همین دلیل با چنین اسم متناقضی خوانده می‌شوند.

قیمت ال سی دی هوآوی تعویض ال سی دی گوشی در محل نحوه تعویض تاچ ال سی دی گوشی

تعویض تاچ ال سی دی موبایل

معرفی انواع ال سی دی موبایل

ال سی دی موبایل انواع و اقسام مختلفی دارد البته این تنوع به برند و مدل گوشی موبایل نیز بستگی دارد به طور مثال برخی از مدل های گوشی سامسونگ دارای 5 نوع ال سی دی هستند و برخی دیگر از مدل ها دارای 4، 3 و حتی 2 نوع ال سی دی می باشند. این تنوع در گوشی های آیفون، سونی و نیز وجود دارد. در این مقاله می خواهیم به معرفی انواع ال سی دی موبایل و تفاوت این ال سی دی ها با یک دیگر بپردازیم.

در حالت کلی ال سی دی ها  ۵ مدل می باشند که در ادامه به بررسی هر کدام از آن ها می پردازیم:

۱. ال سی دی secondhand یا روکاری:

ال سی دی روکاری برای گوشی های موبایل و تبلت ها بهترین مدل ممکن است. این ال سی دی به خاطر اینکه از روی گوشی موبایل یا تبلت باز شده است بهترین است. این نوع از صفحه ی نمایش ها فلت و اورجینال هستند و به خاطر اینکه تعویض نشده اند به طور کامل فابریک می باشند.

۲. ال سی دی شرکتی:

ال سی دی شرکتی که به آن ال سی دی اصلی نیز می گویند، ساخته شده توسط خود شرکت موبایل است و کیفیت کاملا مشابه ال سی دی خود گوشی دارد . تفاوت این ال سی دی با ال سی دی روکار این است که روکار از خود گوشی باز شده اما شرکتی توسط شرکت مدنظر به صورت جداگونه تولید و ارائه شده است.

۳.ال سی دی گلس تعویض glasschange :

دسته ی دیگر ال سی دی هست که به آن ال سی دی گلس تعویض گفته می شود. این نوع از ال سی دی نیز در واقع اورجینال است و در بازار به عنوان ال سی دی اصلی شناخته می شود. به خاطر اینکه ال سی دی و فلت های این قطعه کاملا اصلی است و فقط گلس آن یک بار تعویض شده است این ال سی دی را اصل می نامند. کیفیت تاچ و تصویر در این مدل ال سی دی هیچ تفاوتی با ال سی دی شرکتی ندارد و قیمت آن از مدل روکاری و شرکتی پایین تر است. البته بهتر است این نکته را بدانید که برخی از ال سی دی های گلس تعویض، فلت تعویض نیز هستند.

۴.انواع ال سی دی آی سی(IC) :

کیفیت این نوع از ال سی دی نسبت به موارد بالا، پایین تر است و به نوعی می توان آن را ال سی دی کپی نامید. قیمت این ال سی دی تقریبا نصف قیمت ال سی دی شرکتی است. این نوع از ال سی دی به OLED در بازار معروف است که در برخی مدل ها صفحه ی نمایش آن مقداری از نمونه اصلی کوچک تر است.

۵. ال سی دی تی اف تی(TFT) :

این نوع از ال سی دی را بیشتر می توانید در گوشی های سامسونگی مشاهده کنید. گوشی های هوشمند سامسونگ بیشتر از صفحه ی نمایش ال ای دی استفاده می کنند اما در بازار به اشتباه آن را ال سی دی می نامند.

TFT صفحه نمایش از گوشی های سامسونگ است که جنس آن در حقیقت ال سی دی است و ال ای دی نیست ( از LED کیفیت پایین تری دارد) که کیفیت آن پایین تر از ال سی دی های شرکتی و گلس تعویض است. این نوع از ال سی دی نیز در بازار و در بین عوام تحت عنوان کپی شناخته می شود.

انواع ال سی دی TFT :

ال سی دی های TFT انواع مختلفی دارند که آن ها را به اسم های metal , oled2 , می شناسند که سطح کیفیت هر کدام از آن ها متفاوت است.

نکته: صفحه ی نمایش اصلی و اورجینال گوشی های آیفون تا مدل ۸PLUS و حتی SE2 2020 از نوع TFT است و کپی نیستند. این قاعده برای اکثر مدل های گوشی هواوی و همچنین برخی از گوشی های جدید سامسونگ نیز صدق می کند.

ال سی دی  OLED2 :

این نوع از ال سی دی ها برای گوشی های سامسونگی هستند و به تازگی به بازار راه پیدا کرده اند. کیفیت تصویر و تاچ این نوع از ال سی دی بسیار بهتر از TFT   است که همین موضوع باعث محبوبیت این نوع شده است.

نکته: ال سی دی های OLED2 از انواع دیگر باریک تر هستند و به راحتی بر روی فریم نشسته و مشکلی پیدا نمی کنند.

به تمامی صفحه ی نمایش هایی که ال سی دی باشند تی اف تی می گویند. در حقیقت تمامی صفحه نمایش های گوشی آیفون تی اف تی هستند چرا که ال سی دی هستند و مانند گوشی های سامسونگی ال ای دی ندارند البته در مدل های جدید اپل از صفحه ی نمایش ال ای دی استفاده کرده است.

هزینه تعمیر ال سی دی گوشی سامسونگ - تعویض ال سی دی اجزای ال سی دی

ال سی دی گوشی نمی‌تواند یک تعمیر هزینه بردار باشد و در برخی موارد ممکن است تعمیر گوشی هایی که ال سی دی آن ها می‌شکشند با صرف هزینه باورنکردنی و ناچیزی قابل انجام باشد. اگر بعد از اینکه گوشی از دستتان افتاد و ال سی دی آن شکست، مشاهده کردید که همچنان صفحه نمایش دستگاه محتوای مورد نیاز را ارائه می‌کند و تاچ گوشی هم در حال کار کردن است، به احتمال خیلی زیاد نیازی به صرف هزینه گزاف برای تعویض ال سی دی گوشی خود نخواهید داشت و مشکل با صرف هزینه ناچیز برطرف می‌شود.

برای درک بهتر مسئله باید حتما بدانید که صفحه نمایش گوشی های موبایل شامل چه اجزایی می‌شود! شاید برایتان عجیب باشد اما صفحه نمایش هر گوشی عموما شامل 4 بخش می‌شود که در عکس زیر آن ها را مشاهده می‌کنید:

تعویض تاچ ال سی دی موبایل

بخش اول گلسی است که روی صفحه نمایش گوشی نصب می‌شود. دقت داشته باشید که این گلس با گلس محافظی که شما در حین خرید گوشی تهیه کرده و برای جلوگیری از ایجاد خط و خش روی ال سی دی دستگاه نصب می‌کنید تفاوت دارد. این گلس یک شیشه مقاومت (عموما از جنس گوریلاگلس) است که روی ال سی دی دستگاه نصب شده و از تماس مستقیم دست کاربر با ال سی دی و تاچ جلوگیری کرده و از آن در برابر عوامل خارجی مختلف محافظت می‌کند. در اغلب مواردی که صفحه نمایش یک گوشی دچار شکستگی شده باشد اما تاچ و ال سی دی آن درست کار کنند، گلس آن شکسته و فقط با تعویض گلس یا شیشه شکسته گوشی مشکل برطرف می‌شود. این دقیقا همان مواقعی است که تعویض ال سی دی شکسته گوشی برای شما هزینه بالایی نخواهد  داشت.

  عضو بعدی که در صفحه نمایش گوشی های موبایل بکار رفته فریم ال سی دی است که درواقع نقش یک قاب را ایفاء می‌کند و منجر به کیپ و یکپارچه نگه داشتن اجزای صفحه نمایش در کنار هم می‌شود. عضو بعدی این مجموعه تاچ گوشی است که وظیفه دریافت اطلاعات از لمس های کاربر را بر عهده دارد. اگر بر اثر ضربه‌ای که به گوشی وارد شده، صفحه نمایش آن محتوای لازم را نشان می‌دهد اما در برابر لمس شما هیچ عکس‌العملی از خود بروز ندهد، احتمالا تاچ گوشی (قطعه شماره 3) خراب شده است. آخرین قطعه در مجموعه صفحه نمایش گوشی ها هم ال سی دی است که زیر تاچ نصب می‌شود و وظیفه نمایش محتوا را بر عهده دارد. اگر بعد از وارد شدن ضربه به گوشی، صفحه نمایش آن کاملا سیاه شد و دیگر روشن نشد، احتمال ال سی دی دستگاه سوخته و بدترین شرایط برای تعویض ال سی دی شکسته گوشی برقرار خواهد بود.

  شرکت بازرگانی سفیر وارد کننده قطعات موبایل در ایران است، سفیر برای رضایت بیشتر مشتریان سعی دارد با قیمت عمده قطعات ، موبایل تلفن همراه مشتریان عزیز را تعمیر کند.تمامی تعمیرات اعمال شده روی تلفن های همراه شما زیر نظر بهترین متخصصان تعمیرات موبایل در شرکت سفیر انجام می شود.

بالاترین سرعت عمل و بهترین کیفیت در مجموعه سفیر با نازل ترین قیمت ها به شما عزیزان ارائه میگرد همچنین میتوانید از شبکه های اجتماعی سفیر مقایسه تلفن های همراه جدید با یکدیگر و آموزش تعمیرات موبایل را مشاهده فرمایید.با قیمت عمده قطعات تلفن همراه خود را تعمیر کنید.

Safirparts.com

برای استعلام هزینه سایر تعمیرات موبایل می توانید با شماره ی تماس 62999797 داخلی 401 و تلگرام 09033007307 در ارتباط باشید.


** این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس