کد خبر 119917
تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۶

گوشت آلوده و بدون مهر تاييد دامپزشکي ممکن است مصرف کنندگان را به بيماري تب خونريزي دهنده کنگو مبتلا کند.

به گزارش مشرق به نقل از خراسان،  دکتر محسن عابدزاده دامپزشک با بيان اين مطلب به مي گويد: بيماري تب خونريزي دهنده کريمه کنگو يکي از بيماري هاي مشترک بين انسان و دام است که به ۲ طريق منتقل مي شود.

بيماري از طريق کنه به دام منتقل مي شود و افرادي که با دام سر و کار دارند ممکن است از اين طريق به اين بيماري مبتلا شوند البته اين بيماري در دام علامتي ندارد اما در انسان داراي تظاهرات شديدي است. نحوه ديگر انتقال بيماري، مصرف گوشت آلوده است. يعني گوشت هايي که فاقد مهر تاييد دامپزشکي است و گوشت هايي که در سطح شهر تحت عناوين مختلف ذبح مي شود و ممکن است آلوده باشد و مصرف کننده را دچار بيماري کند.

وي توصيه اکيد مي کند مردم از خريد و مصرف گوشت هاي فاقد مهر دامپزشکي خودداري کنند زيرا اين روش بهترين راه پيشگيري از ابتلا به بيماري است.به گفته دکتر گويا رئيس مرکز مديريت بيماري هاي وزارت بهداشت اين بيماري در نوع انساني خود با يک سرماخوردگي ساده اشتباه گرفته مي شود و فرد دچار تب، سردرد، تهوع، استفراغ، درد و علايم گوارشي مي شود. پس از چند روز، بيمار دچار خونريزي از بيني، لثه، دستگاه گوارش و دستگاه تناسلي مي شود و پس از ابتلا به خونريزي زيرپوستي وضعيت وي بحراني و احتمال نجات وي بسيار کم مي شود.

وي با اشاره به ابتلاي ۶ نفر از مردم خراسان رضوي به اين بيماري و فوت ۲ نفر از آنان مي گويد: در تلاش هستيم منشاء دام هاي آلوده را شناسايي و در اسرع وقت اطلاع رساني کنيم. به گفته دکتر گويا وضعيت ۴ مبتلاي به اين بيماري در خراسان رضوي رو به بهبود و حال آن ها رضايت بخش است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس