کد خبر 11944
تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۱

مستند‌ساز باسابقه کشور گفت: پخش سري جديد برنامه راز در نيمه‌هاي آبان‌ماه از شبکه 4 با هفته‌اي دو برنامه شروع خواهد شد که زمان دقيق آن متعاقبا اعلام مي‌شود.

به گزارش مشرق، نادر طالب‌زاده در گفت‌وگو با فارس در هفدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها گفت  که  مستندي چند قسمتي درباره "جنگ نرم " را آماده کرده است و دوم اينکه کار توليد سري جديد "برنامه راز" آغاز شده است.
برنامه سري اول برنامه راز از برنامه‌هاي پربيننده سيما بود که طالب‌زاده با دعوت از کارشناسان مختلف به بحث و بررسي درباره مسائل جاري روز و همچنين مسايل رسانه‌اي و آمريکا مي‌پرداخت که با استقبال بسيار خوبي از سوي جوانان و دانشجويان مواجه شده بود.
اين مستند‌ساز باسابقه خبر داد که پخش سري جديد برنامه راز در نيمه‌هاي همين ماه از شبکه 4 با هفته‌اي دو برنامه شروع خواهد شد که زمان دقيق آن متعاقبا اعلام مي‌شود.
طالب‌زاده ادامه داد: در سري جديد برنامه راز همان خط روشنگري را پي خواهد گرفت و به مسايل جامع‌تري پرداخته مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس