ماسک زدن در مترو اجباری شد

بررسی‌های جدید نشان می‌دهد استفاده از ماسک به تنهایی و بدون رعایت فاصله اجتماعی موجب جلوگیری از شیوع بیماری کووید-۱۹ نمی‌شود.

به گزارش مشرق، محققان در مطالعه‌ای جدید اظهار داشتند: تنها استفاده از ماسک و عدم رعایت فاصله اجتماعی برای پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ کافی نیست.

بیشتر بخوانید:

پروتکل‌های بهداشتی که باید با رفع محدودیت‌های کرونایی رعایت شود

آنان در این بررسی آزمایش کردند که چگونه پنج نوع مختلف ماسک بر گسترش ترشحات تنفسی حامل کروناویروس در زمان عطسه یا سرفه تاثیر دارد. هر یک از این ماسک‌ها مورد آزمایش قرار گرفته به طور چشمگیری تعداد ترشحات تنفسی که پخش می‌شوند را کاهش می‌دهد. هرچند در فاصله فیزیکی کم ترشحات تنفسی کافی وجود دارند که بیماری زا باشند.

محققان آمریکایی اظهار داشتند: قطعا ماسک در پیشگیری از شیوع کروناویروس کمک کننده است، اما درصورتیکه افراد نزدیک به یکدیگر باشند همچنان احتمال پخش ویروس یا ابتلا به بیماری وجود دارد. ماسک به تنهایی کمک کننده نیست و در کنار آن رعایت فاصله اجتماعی ضروری است.

محققان آمریکایی دستگاهی تولید کردند که از مولد هوا برای شبیه سازی سرفه و عطسه انسان استفاده می‌کند. از این مولد برای دمیدن ذرات مایع ریز مانند قطرات معلق به هنگام عطسه و سرفه استفاده شده است.

آنان جریان قطرات موجود در لوله را با استفاده از پنج نوع ماسک مختلف- ماسک پارچه‌ای معمولی، ماسک پارچه‌ای دو لایه، ماسک پارچه‌ای دو لایه مرطوب، ماسک جراحی و ماسک N۹۵ مسدود کردند.

هندوستان تایمز، هر یک از این ماسک‌ها مانع از پخش حجم قابل توجهی از ترشحات تنفسی شدند، اما در شرایطی که فاصله فیزیکی رعایت نشود حتی درصد پایینی از ترشحات تنفسی برای اینکه فرد را بیمار سازد، کافی است.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • DE ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۷
    0 0
    لازمه مخترعین ایرانی ربات های پروازگر فیلترداری رو بسازند که کارش تصویه هوا و کشتن ویروس کرونا در اماکن عمومی و سربسته مثل مترو و بازارچه و پاساژها باشه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس