ماهی‌ نمایه

ماهی غذایی خوشمزه و لذیذ است که اغلب ما در سبد غذایی خود آن را داریم؛ ولی برخی از تیغ‌های آن خوششان نمی‌آید یا برخی هم از بوی آن خوشمان نمی‌آید.

به گزارش مشرق، بوی ماهی به نوعی تند و غلیظ است که شاید برای همه دوست داشتنی نباشد. ممکن است بوی ماهی تا روزهای متوالی در خانه بماند. ماهی منبع غنیی از ویتامین‌های مورد نیاز بدن از جمله ویتامین‌ای است.

حالا دیگر می‌توانید با خیال آسوده ماهی را در خانه بپزید و میل کنید؛ زیرا به راحتی می‌توانیم بوی ماهی را در آشپزخانه از بین ببریم.

بیشتر بخوانید:

۴ راه حل برای رفع بوی بد حوله

اول از همه، بدانید که ماهی تازه نباید واقعا بو خیلی بدی داشته باشد؛ بنابراین اگر بسته‌ای از ماهی را باز کردید و بوی خیلی بدی به مشام‌تان رسید از خوردن آن صرف‌نظر کنید. اما مسلما، حتی تازه‌ترین ماهی‌ها هم کمی بوی ناخوشایند دارند که وقتی در خانه شروع به پختن می‌کنید، تمام فضای خانه را پر می‌کند.

روشی برای پخت و پز ماهی

بسیاری از بوی حاصل از انتخاب روش اشتباه برای پخت و پز است. برای از بین بردن بوی ماهی باید در روش خود تغییری ایجاد کنید:

۱. سرخ کردن می‌تواند بوی ماهی را چندین برابر بیشتر در خانه پخش کند. شما می‌توانید ماهی را در فویل یا کاغذ بپیچید و سپس در فر بگذارید تا بپزد.

۲. کارشناسان می‎گویند برای خنثی کردن بو ماهی می‌توانید ابتدا آن را در شیر یا محلولی از آب و لیمو بگذارید (حداقل ۳۰ دقیقه).

چگونه از بوی بد ماهی خلاص شویم؟

اگر بوی ماهی به هر دلیلی از جمله پاک کردن و پختن در خانه پیچیده است:

۱. می‌توانید با جوشاندن کمی سرکه و آب در خانه، برای چند دقیقه، این بو را از بین ببرید. همچنین می‌توانید چوب دارچین و یا روغن اسطوخودوس را به محلول سرکه و آب اضافه کنید.

۲. می‌توانید پنجره‌ها را باز کنید تا هوا رفت و آمد داشته باشد و اسپند دود کنید.

۳. می‌توانید غذاهایی که به خوش بو شدن خانه کمک می‌کنند درست کنیم مانند کوکی، کیک، دسر و قهوه.

توصیه می‌شود برای کاهش بوی نا خوشایند، آشغال‌های ماهی را در اولین فرصت به بیرون از خانه ببرید.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • FR ۰۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
    2 0
    بجایداین کارها بهتره یه ذره سوسولی را کنار بزاریم.
  • SE ۰۵:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
    1 1
    ماهی را بخار پز کنید. بسیار سالمتر است و بو هم پخش نمی شود. خوشمزه تر هم می شود.
    • IR ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
      0 1
      فقط ماهی قزل آلا بخار پزش با دویه هم خوشمزه هست. بقیه انواع فاجعه میشه!
  • IR ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
    1 0
    هیچ جوری . آدم آشپزی کنه خونه بو می گیره دیگه . باید تحمل کرد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس