روسای بیمارستان های پایتخت از وضعیت کرونا گفتند

تنی چند از روسای بیمارستان های دولتی پایتخت که درگیر بیماران کرونایی هستند، شرایط کنونی بیمارستان های تحت مدیریت خود را تشریح کردند.

به گزارش مشرق، خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در برنامه تیتر امشب شبکه خبر، گفت: آمارها نشان می‌دهد بیش از ۹۵ درصد بیمارانی که به موقع برای درمان به بیمارستان مراجعه کرده اند بهبود پیدا کرده اند.

وی افزود: بیماران نباید از بیمارستان بترسند، زیرا دیر مراجعه کردن به بیمارستان تأثیر درمان را کمتر می‌کند.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی، گفت: اتفاقی که در موج سوم بیماری شاهدش هستیم مراجعه و حضور اعضای خانواده‌ها است، شده که یک اتاق ۳ تخته ما همه اعضای یک خانواده بوده اند و متأسفانه اغلب آن‌هایی که بیماری زمینه‌ای داشتند شاهد فوتشان بوده ایم.

صادق نیت، مردم را به رعایت پروتکل‌ها و فاصله گذاری توصیه کرد و افزود: تجربه‌ها نشان داده که اجتناب از مهمانی‌ها و دورهمی‌ها و شرکت نکردن در تجمعات قطعاً میزان بیماری را کاهش می‌دهد و زنجیره انتقال بیماری را می‌شکند.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی، گفت: با اطمینان خاطر عرض می‌کنم که در بیمارستان‌های دانشگاهی دارو و درمان بر اساس اطلاعات علمی درست تجویز می‌شود و ما از داروهایی که اثربخشی آن‌ها تأیید نشده استفاده نمی‌کنیم و داروها همه تحت پوشش بیمه هستند و از بیماران حدود ۱۰ درصد هزینه دریافت می‌شود و حتی اگر بیماران بیمه هم نباشند خدمات را طبق تعرفه دولتی دریافت می‌کنند.

صادق نیت افزود: هم به لحاظ تجهیزات و هم دارو وضعیت بسیار مطلوبی داریم و در این زمینه کار بزرگی انجام گرفته است.

تقی ریاحی رئیس بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) نیز با اشاره به اینکه افزایش موارد بیماری و ابتلاء به دلیل تست‌های بیشتری است که انجام می‌گیرد، افزود: تمام داروهایی که در دنیا به عنوان داروهای مؤثر شناخته می‌شوند در تمام بیمارستان‌های ما موجود است و این داروها تماماً داروهای بیمارستانی هستند که بر اساس پروتکل درمانی تجویز و متناسب با شرایط و سن و سال بیمار استفاده می‌شوند.

وی گفت: در شرایط فعلی کشور علت اصلی فوت بیماران کرونا مراجعه نکردن به موقع به بیمارستان است.

حمیدرضا گودرزی رئیس کمیته اجتماعی ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، هم در ارتباطی تصویری، از همکاری بسیار خوب مردم در رعایت مقررات منع رفت و آمد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح گفت و افزود: شهروندانی که رعایت نکنند با پیامک به آنها اعلام می‌کنیم که مرتکب تخلف شده اند و ۲۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.

محمد طالب پور رئیس بیمارستان سینا هم از کاهش تعداد بستری‌ها طی چند روز اخیر خبر داد و گفت: این محدودیت‌ها عامل نجات جان بسیاری از هموطنان خواهد بود، مراجعه بیماران نسبت به قبل تا نصف کاهش پیدا کرده و انشا اله تعداد فوتی‌ها هم تا چند روز دیگر سیر کاهشی پیدا کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
    4 4
    بيمارستان ها قتلگاه بيماران كرونايي!!!!
  • IR ۱۸:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
    4 2
    رمدیسویری که بی تاثیر بلکه مضر هم هست بردن زیر پوشش بیمه و هنوزم تجویز میشه!!!!! ایهاالناس اگه جونتون رو دوست دارید بیمارستان نرید با طب سنتی خود را درمان کنید
  • حامد IR ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
    3 0
    خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره): بیماران نباید از بیمارستان بترسند به نظر شما کدامیک از موارد زیر باعث میشه که انسان عاقل مثه طاووس از بیمارستانهای وزارت بهداشت بترسد؟ 1- از بچگی از آمپول بدم میومده 2- بیمارستان بوی مریضی میده 3- ماجرای خونهای آ به ایدز فرانسه تو ذهنم رژه میره 4- همکاری با سازمان بهداشت جهانی که اصلا هم تحت نفوذ صهیونیسم نیست 5- مورد 3و4 6- همه ی موارد
  • IR ۲۰:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
    3 0
    جالبیش اینه که هر کسی فوت کرده تو بیمارستان بوده :/

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس