کد خبر 113781
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۳

هنوز سوژه تکراري تهدید حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران در سال گذشته از ذهن ایرانی‌ها پاک نشده که بار دیگر وعده تابستان داغ تل آویو برای تهران در محافل صهیونیستی مطرح شد.

به گزارش گروه بين الملل مشرق، هفته نامه "لو کنار انشنیه" در گزارشی 140 صفحه ای به نقل از کمیته مطالعات استراتژیک فرانسه که شش صفحه از آن به حمله احتمالي رژیم صهیویستی به ایران پرداخته است، مدعی شده که اسرائیل تابستان امسال به تهران حمله مي‌کند!

این گزارش برای اثبات ادعای خود، پیش‌بیني‌هایی از وزیر دفاع آمریکا و لئون پانتا" رئیس سابق سی‌آی‌ای آورده و از احتمال حمله رژیم صهیونیستی به تأسیاست هسته‌ای ایران خبر داده است. پانتا پیش بینی کرده بود که اسرائیل در آوریل یا می یا ژوئن به ایران حمله مي‌کند.

این روزنامه می‌افزاید که اگر جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیروز شوند، این احتمال بیشتر خواهد بود و فرانسه نیز خود را متعهد می داند که در حمله نظامی به ایران شرکت کند.

این، البته ادعاهای این روزنامه فرانسوی است اما چیزی که در واقعیت دیده می شود این است که غرب که از تهدیدات توخالی خود علیه ایران سودی نبرد، سعی کرد بار دیگر راه مذاکره و گفت وگو با تهران را در پیش بگیرد. گفت‌وگویی که البته به مذاق صهیونیست‌ها خوش نیامد و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل آن را هدیه‌ای برای تهران دانست. واقعیت این است که جامعه جهانی از واکنش‌های ایران به حمله به تأسیسات هسته‌ای این کشور می‌ترسد و تهدیدات متهورانه و یا فریبکارانه تل‌آویو را نیز تحت فشار و اجبار تا حدی کاهش داده است.

اسرائیلی‌ها مدعی هستند که ایران زمان زیادی تا ساخت بمب اتمی فاصله ندارد و به همین علت خیلی زود باید از تمامی راهکارهای ممکن فعالیت‌های هسته ای این کشور را متوقف کرد. البته این چیزی بود که اصلاً در مذاکرات مطرح نشد و برعکس، این غرب بود که حق ایران را در پیشبرد فناوری هسته ای به رسمیت شناخت.

این گزارش البته به سناریوهای مصیبت‌بار پس از حمله به ایران نیز اشاره کرده و می‌نویسد که ایران ممکن است تنگه هرمز را که 35 درصد از نفت مصرفی جهان از آن عبورمی‌کند مسدود کند. این موضوع قیمت‌های نفت را به صورت بی‌سابقه‌ای بالا خواهد برد. از سوی دیگر واکنش‌های انتقام‌جویانه ایران نیز در حمله به تأسیسات نفتی سعودی‌ها محتمل است. استفاده از جریان‌های هوادار ایران در یمن و لبنان و عراق و افغانستان ومجموعه‌های سری در سایر نقاط جهان از دیگر مواردی است که غرب از آن می ترسد.

روزنامه‌های آمریکایی همچنین به نقل از تحلیلگران مسائل نظامی خود، موشک‌های شهاب3 ایران را که  بْرد آن به سرزمین‌های اشغالی می‌رسد، یکی از عوامل بازدارنده تهدیدات علیه تهران می‌دانند. موشک‌های اسکاد نیز می‌توانند تأسیسات نفتی در عربستان یا قطر را هدف قرار دهند و به همین علت نیز قطراعلام کرده است که مخالف حمله نظامی به ایران است.

ازسوی دیگر، مجله تخصصي امور نظامي "جینز"، در مورد قدرت اسرائیل در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران تردید می کند و می نویسد که اسرائیل هرگز نمی‌تواند با حملات هوایی یا موشکی برنامه هسته ای ایران را تخریب کند و مشکلات عدیده ای در این زمینه دارد.

ازسو ی دیگر آمریکا نیز که نمی‌خواهد وارد تقابل نظامی با ایران شود، سعی می کند تااسرائیل را از هر گونه ماجراجویی علیه ایران بازدارد.

ادعای غرب علیه ایران در ابعاد مشکوک فعالیت های هسته ای ایران در حالی مطرح می‌شود که بسیاری از محافل رسمی و رسانه ای غربی اذعان دارند که ایران به دنبال تولید بمب هسته ای نیست.

نشریه فرانسوی "اینتلیجنس آنلاین" در این مورد می نویسد که کشورهای عربي حوزه خلیج فارس میدانند که ایران با وجود توسعه فعالیت های هسته ای خود، به دنبال تولید سلاح اتمی نیست.

"پاولوکوتا راموسینو" دبیر کنگره علوم و امور بین الملی "باجواش" نیز در مقاله‌ای در لوموند می نویسد که ایران حق غنی‌سازی اورانیوم برای استفاده های غیرنظامی را زیر نظر آژانس انرژی اتمی دارد. او می افزاید که تاکنون دلیلی برای اینکه ایران معاهده منع اشاعه هسته ای را نقض کرده باشد، به دست نیامده است.



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۰۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۷
    0 0
    به نام خداوند جان و خرد کز آن برتر اندیشه برنگذرد به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد… چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
  • ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۷
    0 0
    اگه منظورت ایران اسلامی زیرسایه ولایت فقیه باشه باهات موافقم
  • yaser ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۷
    0 0
    ma amadeye anjame vazifamunim (koshtane zion ha) inshalah
  • م مثل موساد ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۷
    0 0
    زرشکککککککک
  • سسس ۱۵:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۷
    0 0
    چو ایران نباشد تن من مباد ...
  • vahid ۰۰:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
    0 0
    اسرائیل عددی نیست که بخواد به ایران پهناور حمله نظامی کنه... من نمیگم ایران اسلامی ! چون این مملکت هر چیزی هست بجز اسلامی بودن... من برای ایران میجنگم ، برای وطنم . نه برای آخوند ها و ایران اسلامی!... زنده باد ایران مرگ بر اسرائیل باد و همه دشمنان ایران زمین و همه دشمنان مردم شریف ایران بدرود
  • حسن ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
    0 0
    به باتلاق مرگت خوش اومدی
  • ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
    0 0
    گذشت آنزمان که آنسان گذشت اسراییل و آمریکا محکم کلاه خودشان بچسبن ، باد نبره
  • ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
    0 0
    دمت گرم داداش.آب همیشه به سرچشمه برمیگرده یعنی ایرانیت.راه یکیست و آن راه راستیست.پاینده ایران (هرچن میدونم دوباره نظرمو حذف میکنی مشرق)
  • زینب ۱۹:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
    0 0
    ببینید هیچ غلطی نمی تونید بکنید هههههههههههههههههههههههههههههههههه
  • زینب ۱۹:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
    0 0
    ببینید هیچ غلطی نمی تونید بکنید هههههههههههههههههههههههههههههههههه
  • سیروس ۲۰:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
    0 0
    و صد البته جهنمی سوزان برای اسرائیل

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس