ماکرون نمایه

اظهارات اخیر رییس جمهور فرانسه علیه اسلام و مسلمانان با واکنش های زیادی از جمله در کشورهای اسلامی روبرو شده است.

به گزارش مشرق، اسلام ناب محمدی (ص) اگر افراطی بود دیگر ادیان الهی نزد آن ارزشی نداشتند و آنها را نفی می‌کرد؛ اسلام هیچگاه با دیگر ادیان الهی تقابل و تضاد ندشته است.

در زمانی که حضرت رسول اکرم (ص) پس از فتح مکه حکومت اسلامی را بپا کردند، همه ادیان الهی که دارای کتاب آسمانی بودند زیر زمه اسلام زندگی آرامی را سپری می‌کردند و حکومت با آنها همچون مسلمانان رفتار می‌کرد.

ببینید:

عکس/ فراخوان تحریم کالاهای فرانسوی در کویت

نزد اسلام، همه پیامبران الهی از ارج و قرب برخوردارند تا جایی که اسلام اجازه توهین و اهانت به دیگر ادیان الهی و پیامبران آنها را نداده است.

در دین اسلام و در قرآن کریم از پیامبرانی، چون حضرت موسی(ع)، حضرت عیسی(ع) و دیگر پیامبران به نیکی یاد شده و داستان‌های آموزنده‌ای از آن بزرگواران در قصص قرآن مجید وجود دارد.

چنین دینی آیا افراطی و خشن است؟ چگونه می‌توان با دینی که پیامبرش «رحمة للعالمین» است با بی احترامی و بی‌حرمتی رفتار کرد؟

غرب خود را متمدن، با فرهنگ و حامی خقوق بشر می‌داند؛ رژیم‌های غربی تصور دارند همه این ویژگی‌ها درون آنها وجود دارد در حالی که ذره‌ای از فرهنگ، تمدن و تاریخ درخشان در قاموس غرب دیده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید:

ماکرون و چرخه خشونت در فرانسه

خشونت، ظلم، پلیدی و دوری از معنویت که اکنون به یک خلاء شدید در میان مردمان این بخش از جهان تبدیل شده، در تار و پود جوامع غربی رخنه کرده و اجازه اندیشیدن را از مردم گرفته است.

هم اکنون که غرب در حال اسلام ستیزی به بهانه «افراط گرایی اسلامی» است، باز هم مسلمانان جهان به خود اجازه نمی‌دهند تا به مقدستات مذهبی مسیحیت یا یهودیت اهانت کنند و هیچگاه نیز دست به چنین اقدامی نخواهند زد و اگر زمانی در گوشه‌ای از جهان اسلام دیده شود به آیین مسیحیت یا یهودیت اهانت شده است، شک نباید داشت که توطئه‌ای برای ایجاد جنگ‌های مذهبی یا بهتر بگوییم بازآفرینی جنگ‌های صلیبی علیه جهان اسلام است.

بیشتر بخوانید:

وزیر تجارت فرانسه: پاریس هیچ برنامه ای برای تحریم ترکیه ندارد

قطعاً عواملی از فرقه‌های افراط گرای مسیحیت و صهیونیسم برای تحریک احساسات مذهبی یهودیان و مسیحیان جهان، حاضرند به مقدسات خود توهین کنند تا آن را به گردن مسلمانان بیندازند.

«امانوئل مکرون»، رییس جمهور فرانسه، از ضدیت و دشمنی با اسلام چه سودی خواهد برد؟ چرا او سعی دارد به سیاست اسلام ستیزی در فرانسه دامن بزند و آن را در دیگر کشورهای غربی گسترش داده و زنده کند؟

مردم فرانسه و دیگر کشورهای غربی در کنار هم مانند شهروند عادی زندگی می‌کنند و حتی مراودات اجتماعی دارند؛ شاید اندک افرادی با دیدگاه‌های نژاد پرستی و افراطی در کشورهای غربی وجود داشته باشند که با اسلام، ستیز می‌کنند، اما اکثریت مردم جوامع غربی مشکلی با اسلام و مسلمانان ندارند.

مکرون، مدتی است که شدت ضدیت با اسلام را در فرانسه افزایش داده است.

منطق مکرون بر «آزادی بیان» استوار است در حالی که در هیچ آیین و مسلکی نمی‌توان یافت که تعریف «آزادی بیان»، توهین به مقدسات و محبوب‌ترین شخصیت عالم یعنی حضرت محمد (ص) باشد.
رسانه‌ها در فرانسه آزاد هستند تا هر آنچه که بخواهند بنویسند و منتشر کنند، آیا همین رسانه‌ها اجازه دارند از رژیم اسرائیل به خاطر جنایاتی که علیه مردم فلسطین مرتکب می‌شود انتقاد کنند؟

میان انتقاد و اهانت فاصله است، اما حتی رسانه‌های فرانسوی این اجازه را ندارند که از رفتار جنایتکاران صهیونیست‌ها انتقاد کند.

کافی است که یک رسانه در فرانسه علیه صهیونیست‌ها مطلبی یا کاریکاتوری منتشر کند، آنگاه خواهند دید صهیونیست‌ها چگونه از خود واکنش نشان خواهند.

رییس جمهور فرانسه، با سیاستی که علیه اسلام، مقدسات جهان اسلام و مسلمانان در پیش گرفته است، رفتاری افراط گرایانه از خود بروز داده، ترس مکرون و دیگر سران نظام سرمایه داری از هویت، معنویت و جایگاه والای اسلام در میان جوامع غربی است.

اسلام گرایی افراطی، زاییده تفکر و سیاست غرب است؛ اگر در جهان گروه‌های تروریستی افراطی مدعی اسلام، رشد کرده‌اند، همه آنها پرورش یافته مکتب نظام سلطه هستند.

در حالی که فرانسه با وجود بحران همه گیر شدن کرونا در کشور دست و پنجه نرم می‌کند و گسترش این ویروس نشان از ناتوانی و ناکارآمدی دولت امانوئل مکرون دارد، شکل گیری یک سناریوی قتل آن هم از سوی یک مسلمان ۱۸ ساله چچنی برای انحراف افکار عمومی مناسب به نظر می‌رسد.

دولت فرانسه چند سالی را با تظاهرات گسترده مردم در روزهای شنبه هر هفته با سرکوب خشن مردم معترض سپری کرد. مردمی که به سیاست‌های ناعادلانه حاکمیت معترض هستند.

همگان قتل معلم فرانسوی را به دست یک فرد مدعی مسلمانی محکوم کردند، اما معلم تاریخ مدرسه‌ای در فرانسه، قربانی افراط گرایی دولتمردان خود شده است.

جوامع غربی مانند کشور فرانسه، دچار افراط گرایی لائیسیته هستند؛ جایگاه مذهب و معنویت در جوامع غربی از بین رفته، مردم مستأصل از بی هویتی دینی خود سرگردانند و در این وانفسای بی هویتی، آشنایی با اسلام ناب، آن‌ها را از سرگردانی و حیرانی نجات می‌دهد.

گرایش مردم کشورهای غربی به اسلام افزایش پیدا کرده و سردمداران نظام سلطه از این اتفاق احساس خطر می‌کنند؛ اسلام هراسی و اسلام ستیزی برای جلوگیری از نفوذ بدون خون ریزی اسلام در جوامع غربی است.

منبع: میزان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۶
    5 1
    مرگ بر ماکرون
  • محمد IR ۱۵:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۶
    3 1
    سلام همه کشورهای اسلامی کالاهای فرانسوی را تحریم کردند پس چرا ما عقبیم؟ مسئولین خواب تشریف دارن؟!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس