قاچاق دارو نمایه

مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو در واکنش به ماجرای قاچاق دارو از ایران به کشور عراق گفت: با استفاده از سامانه تیتک توانایی شناسایی منابع قاچاق دارو را داریم.

به گزارش مشرق، سید حیدر محمدی، مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو درباره اخبار منتشر شده با عنوان قاچاق داروهای ایرانی به کشور عراق توضیح داد: دارو توسط سازمان غذا و دارو از داروخانه به شرکت پخش و از شرکت های پخش به داروخانه ارسال می‌شود که تمام مراحل آن در سامانه تیتک ثبت می‌شود.

بیشتر بخوانید:

وقتی تحریم‌ها مقوم فساد دارو می‌شود

وی با بیان اینکه قاچاق دارو به کشورهای همسایه باید توسط سیستم‌های نظامی و امنیتی ما بررسی شود و نمونه‌های این داروها به دست سازمان غذا و دارو برسد، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو با بررسی نمونه‌های این داروها می تواند ریشه قاچاق آن را کشف کند و ما با استفاده از سامانه نظارتی تیتک می‌توانیم اعلام کنیم که این دارو از داروخانه یا از کارخانه به کشورهای همسایه قاچاق شده است.

محمدی با بیان اینکه تمام داروهای داخلی برچسب‌گذاری می شوند، گفت: ما پس از بررسی برچسب‌ها می‌توانیم اعلام کنیم که دارو از داروخانه به کدام شرکت پخش ارسال شده و از آنجا به دست کدام‌داروخانه رسیده است و از آنجا خارج شده است.

بیشتر بخوانید:

ارز دولتی؛ ابزار تأمین دارو برای کشورهای همسایه!

وی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو از سیستم های امنیتی درخواست می‌کند تا با همکاری نهادهای امنیتی کشور عراق این داروها را به وزارت بهداشت تحویل دهند تا ما بتوانیم بررسی‌های بیشتر را در این زمینه انجام دهیم.

وی تأکید کرد: سامانه تیتک توانایی را دارد که مشخص کند که این داروها از داروخانه شرکت پخش و یا کارخانه داروسازی به دست قاچاقچیان افتاده و قاچاق شده‌اند.

محمدی تصریح کرد: در صورتی که این داروها ساخت کارخانه‌های تولید داخل باشد و برچسب گذاری نشده باشند می‌توان گفت که این داروها از کارخانه به کشور همسایه قاچاق شدند.

مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو گفت در صورت مشخص شدن منابع قاچاق این دارو، برخورد شدیدی با متخلفان صورت خواهد گرفت.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۱:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
    4 0
    جمع‌آوری گسترده دارو از داروخانه‌ها و انتقال آن به عراق را با برچسب عادی شده‌ی «قاچاق» ساده‌سازی نکنید! موضوع فراتر از آن و در راستای ایجاد بحران دارو در کشور به عنوان قطعه پازلی در راستای تکمیل محاصره مردم و دامن زدن به طغیان عمومی است.نهادهای امنیتی و اطلاعاتی نظارت در توزیع دارو را جدی بگیرید.
  • IR ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
    0 0
    بنده سوالی دارم مگه ساز و کار خروج هر کالای چه دارویی و غیر دارویی از مرز زمینی و ریایی مشخص نشده. بس چطور از مرز ایران رد میشه قانونی هست ولی داخل خاک غیر قانونی، بله چون این وسط همدستی بین چند نهاد باید باشه مگه میشه چند کامیون دارو بدون هیچ برگه ای از مرز رد بشه آخه چرا هیچ ساز وکاری نی ت واگر هست چرا آمل نمیکنن تاکی خائنین به مللکت رو تحمل باید کرد تو این اوضاع وانفسا کمبود دارو یدفعه این همه دارو قاچاق میشه دست مریزا
  • US ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
    4 0
    ۱۹تا کامیون رو یک قاچاقچی معمولی نمیتونه رد کنه این یک کار سازمانی هست و توسط مدیران و مسئولین فاسد انجام شده قطعا هم سازمان غذا و دارو هم نهادهای امنیتی باید پاسخ دهند.این بارها به راحتی از گمرک رد شدن و نیروهای عراقی کشف کردن
  • IR ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
    0 0
    وزیر میگه با چند کشور ارتباط بازرگانی مثل عراق داریم . اخیرا عده ای پیدا شدند و گفتند با دولت قرارداد نبندید .چند روز بعدش ما خودمان ارزونتر همان درخواستی شما را میدهیم . اگر اینچنین باشه . معلوم نیست اینجا چه خبره ..
  • IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
    0 0
    باس بجاش اینستاگرام فیلتر بشه تا دیگه خبر قاچاق درز نکنه!!!!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس