ابتکار موفقیت‌آمیز دانشگاه بقیه‌الله(عج) برای مقابله با کرونا

رئیس سابق دانشگاه بقیه‌الله گفت: با توجه به نیازی که وجود داشت ما همه پزشکان با تخصص‌های مختلف بیمارستان بقیه‌الله را با یک هفته آموزش به درمانگر کرونا تبدیل کردیم که این ابتکار بسیار موفقیت آمیز بود.

به گزارش مشرق، در ادامه سلسله نشست های روایت فتح کرونا، نشستی تخصصی با موضوع اقدامات دانشگاه و بیمارستان بقیه الله(عج) در مقابله با ویروس کرونا با حضور علیرضا جلالی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) برگزار شد.

جلالی در ابتدای نشست با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های تمامی پزشکان برای درمان کرونا گفت: ما در بیمارستان حضرت بقیه الله (عج) به طور استاندارد تعداد محدودی پزشک متخصص که بتواند با بحران کرونا مقابله کنند دردسترس داشتیم و اگر ۷۰۰ بیمار بستری در بیمارستان بقیه الله(عج) را با شش پزشک ویزیت می‌کردیم با فاجعه بزرگی روبرو می‌شدیم به همین دلیل ما همه پزشکان، با تخصص‌های مختلف را با یک هفته آموزش و رعایت پروتکل ها به درمانگر کرونا تبدیل کردیم که این ابتکار بسیار موفقیت آمیز بود و این شیوه از کار را به وزارت بهداشت نیز پیشنهاد دادیم.

بیشتر بخوانید:

وی در ادامه افزود: چین در زمان کوتاه چند روزه  توانسته بود که یک نقاهتگاهِ هزار تخت خوابی راه‌اندازی کند درحالی که رصدهای ما نشان می‌داد که آنها فقط در یک سوله، تخت گذاشته‌اند و ما در بیمارستان بقیه‌الله یک نقاهتگاه هزار و صد تخت خوابی با تمام امکانات تاسیساتی و لوله‌کشی اکسیژن‌ها راه اندازی کردیم؛ که  متاسفانه کار تبلیغاتی روی آن صورت نگرفت.

مشاور سلامت فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درمورد پیشرفت‌های علم و فناوری اشاره کرد: در حوزه تولید دانش و فناوری؛ تهدید کرونا تبدیل به فرصت شد و یک جهش جدی در تولید علم و فناوری داشتیم و پژوهش‌های مفیدِ بسیاری در دانشگاه ها صورت گرفت. 

وی گفت: در سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت بیش از چهار هزار طرح تحقیقاتی، مطالعاتی و مقاله صورت گرفته است که این عدد با شرایط درگیر با بحران کرونا تعداد قابل توجه‌ای است.

جلالی در پایان ضمن اشاره به صحبت‌های مقام معظم رهبری گفت: رهبر انقلاب بارها تاکید کرده‌اند که پژوهش‌ها باید نگاه کننده به موضوعات کشور، نافع و مسأله محور باشند؛ که این مسئله در بحران کرونا عملا رخ داد و اکثر دانشگاه‌ها جنس پژوهش‌هایشان مسئله محور بود و تلاش جدی برای تولید دانش انجام دادند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • KR ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
    2 26
    من ازمایشگاه خصوصی تست کرونا دادم 250 تومن. اما سری بعد تست فوری نیازم شد رفتم این بیمارستان، تعرفه عادیش 589 تومن بود اما از من که مهاجر افغانستانی بودم تعرفه خارجی حساب کردن دوبرابر گرفتن یعنی چیزی در حدود یک میلیون و دویست تومن
    • IR ۲۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
      16 0
      اگه حرفت راست بود عمرا می رفتی اونجا تست بدی؟ میرفتی تو همون درمونگاه خصوصی :)))))))) ماله نکش بهونه ی عجله هم نیار
    • محمد IR ۲۲:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
      1 10
      بعنوان یک ایرانی شرمنده شدم ای کاش بعضی رفتارهای این شکلی هیچوقت انجام نشه. من کاری از دستم بر نمیاد فقط دعاتون می کنم. یا من اسمه دوا
    • DE ۲۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
      17 1
      ببخشيد شماها سال ها تو ايران زندگي كرديد و حتي در ايران به دنيا آمديد، اما خودتون را افغانستاني ميدانيد! چرا بايد با شما مانند يك شهروند ايران برخورد بشه! هيچ كجاي دنيا تا شهروند نشي از يكسري امكانات اون كشور بي نصيب هستي!
  • IR ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
    18 3
    جمله معروف امام که فرمود اگر سپاه نبود کشور نبود سالهاست مصادیق عینی آن همواره در حال تکرار است
  • سید محمد جواد IR ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
    9 17
    احسنت بر دلاورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس