به گزارش مشرق، حسينعلي شهرياري در گفتوگو با ايسنا، اقدام به دريافت زيرميزي را فساد جدي در حوزه سلامت دانست و تصريح كرد: متاسفانه اين پديده زشت در چند سال گذشته رشد چشمگيري داشته و به تمام نقاط كشور حتي نقاط محروم هم سرايت كرده است.
وي ادامه داد: متاسفانه حتي پزشكاني كه در گذشته اين كار را بد ميدانستند هماكنون اقدام به اشاعه اين فساد در حوزه سلامت ميكنند البته اين شامل تمام پزشكان نميشود و درصد خيلي كمي از جامعه پزشكي گرفتار اين فساد شدهاند اما همين درصد كم هم حيثيت جامعه پزشكي را زير سوال ميبرد، به تعبير بهتر شايد تنها 5 درصد از جامعه پزشكي اين كار زشت را انجام ميدهند و از نيازي كه مردم به خدمات پزشكي دارند سوءاستفاده ميكنند.
رييس كميسيون بهداشت همچنين خاطرنشان كرد: البته اين فقط به وزارت بهداشت و درمان برنميگردد و متوجه سازمان نظام پزشكي هم هست چراكه اين فساد هم توسط پزشكاني كه در بخش دولتي فعاليت ميكنند اتفاق ميافتد و هم در بخش خصوصي متاسفانه شاهد انجام چنين اقدامي هستيم، بنابراين سازمان نظام پزشكي هم ميتواند با اين پديده نامطلوب برخورد كند.
نماينده مردم زاهدان در خانه ملت با تاكيد بر نبود مشكل قانوني براي برخورد با اين فساد اظهار كرد: وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشكي در صورت اطلاع از بروز اين فساد ميتوانند با انجام دهندگان برخورد كنند البته با تعداد قابل توجهي هم برخورد شده است اما به نظر ميآيد كه بايد برخوردها جديتر باشد و يكسري سختگيريهاي ديگر هم انجام شود.
شهرياري افزود: ما به همكارانمان در وزارت بهداشت و درمان اعلام كردهايم كه واقعا اگر احساس ميكنند خلاء قانوني براي برخوردهاي جديتر وجود دارد قطعا كميسيون بهداشت و درمان در زمينه قانونگذاري ميتواند كمك كند تا اين پديده شوم از حوزه سلامت رخت بربندد، ما اين آمادگي را داريم كه در اين زمينه علاوه بر بازنگري و اصلاح حتي قوانين جديد به تصويب برسانيم.
رييس كميسيون بهداشت و درمان در خاتمه خاطرنشان كرد: پولي كه از بيماران به اجبار و بدون رضايت آنها دريافت شود از نظر شرعي هم حلال نيست.