اخبار ویژه روزنامه ها

آقای روحانی گلایه‌هایی از مشکلاتی که برایش درست کردند، مطرح کرد و خاتمی هم مسائلی را که دولت باید انجام می‌داده و نداده، بیان کرده است.

سرویس سیاست مشرق- روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

**********

کیهان


  69 درصد مردم معتقدند وضع اقتصادی قبل از برجام بهتر بود
روزنامه حامی دولت می‌گوید 87 درصد مردم خواستار نظارت دولت بر قیمت‌ها هستند و 69 درصد معتقدند وضعیت اقتصادی آنها سخت‌تر از 5 سال قبل است.


روزنامه اعتماد به نقل از نظرسنجی ایسپا نوشت: 69 درصد پاسخگویان معتقدند که وضع زندگی امروز آنان نسبت به 5 سال پیش ]قبل از برجام[ بدتر شده است و فقط 12 درصد اعلام کرده‌اند که بهتر شده است. افرادی که تحصیلات کمتری داشته‌اند ارزیابی بدتری از وضع زندگی خود ابراز داشته‌اند. همچنان که افراد عائله‌مند و با درآمد کمتر و تا حدودی روستائیان نیز ارزیابی بدتری از تحول وضعیت اقتصادی خود در 5 سال گذشته داشته‌اند.


طبق همین نظرسنجی، 53 درصد مردم، علت اصلی مشکلات را ناکارآمدی برخی مدیران و 22 درصد هم تحریم‌ها عنوان کرده و 25 درصد هم دلایل دیگر را برشمرده‌اند. 76 درصد افراد با تحصیلات دانشگاهی ریشه اصلی را ناکارآمدی مدیران دانسته‌اند. 16 درصد افراد فاصله وضع اقتصادی خود را با وضع ایده‌آل کم می‌بینند و 77 درصد زیاد ارزیابی می‌کنند. 83 درصد افراد با تحصیلات دانشگاهی این فاصله را زیاد می‌دانند.


همچنین 55 درصد معتقدند که دولت توانمندی‌های زیادی در کمک به بهبود وضع زندگی مردم دارد. همچنین معتقدند که دولت باید در حد زیاد در نظارت بر قیمت‌ها دخالت کند. (87 درصد) در رونق کسب و کار (80 درصد) بر حساب‌های بانکی (40 درصد) توزیع یارانه‌ها (65 درصد) و نظارت بر دستمزدهای کارگری (87 درصد) چنین اعتقادی دارند.

آفتاب یزد: دوست داریم به روزهای قبل از وعده روحانی برگردیم
یک روزنامه اصلاح‌طلب نوشت: با توجه به سوءمدیریت اقتصادی دولت نسبت به حمایت از روحانی در انتخابات احساس شرمندگی می‌کند.
سردبیر این روزنامه در سرمقاله‌ای نوشت: امیدوارم تصور نکنید این چند خط مزاح و شوخی است! کاملاً جدی می‌نگارم. اتفاقاً کمی تا قسمتی هم بغض دارم از دست این روزگار و گلویم سنگینی می‌کند. کم‌مانده بود با شنیدن و خواندن سخنان رئیس‌جمهورمان بغض تبدیل به اشک شود. چرا که وی دیروز گفته است: «مردم می‌دانند که در شرایط تحریم آب و برق‌شان قطع نمی‌شود؛ این‌ها باعث اعتماد آن‌ها به ما شده است.»


عرضم این است اگر فردا در مورد برق و آب منزل‌تان هم یک بی‌تدبیری رخ داد چندان تعجب نکنید! شواهد و قرائن می‌گوید حداقل در سال جدید هر چه رئیس‌جمهور محترم فرموده‌اند بالعکس آن رخ داده! آخرین آن همین طرح گشایش اقتصادی بود. بنده به شخصه آرزو می‌کنم به روزهای قبل از گشایش اقتصادی برگردیم. در آن ایام(!) دلار 22 هزار تومان و سکه 10 میلیون تومان بود. ضمن آن که بورس در حال رشد بود و مردم سرمایه‌های خرد خود را وارد بازار سرمایه کرده و اندکی خیال‌شان آسوده بود. اما حالا چه؟ وعده گشایش اقتصادی روحانی که اجرایی شد بورس سقوط کرد. دلار 27 هزار تومان شد و سکه در حال رسیدن به رکورد 13 میلیون تومان است.


به هر حال خودتان رقم‌ها را آپدیت کنید! به لطف مدیران لایق(!) و باسواد(!) اقتصاد کشور به ثبات عجیب و غریبی رسیده است البته در استمرار تورم! بگذریم شخص رئیس‌جمهور را نمی‌دانم ولی این سخنان وی حداقل اسباب خجالت من شد. این گفته وی من را پرت کرد به ایام تبلیغات ریاست جمهوری سال 96 ورزشگاه شهر مشهد. آنجایی که وعده رفع تمامی تحریم‌ها را می‌داد و می‌گفت حتی تحریم‌های اولیه را نیز از بین می‌برد و یا معاون اولش می‌گفت آنچنان رونق اقتصادی ایجاد می‌کند که...
خلاصه وعده‌های درشت زیاد دادند و از آن وعده‌ها رسیدیم به اینجا که باید شکرگزار باشیم که آب و برق‌مان قطع نیست.


نمی‌دانم جناب رئیس‌جمهور چگونه توانستند خود را راضی کنند از آن وعده‌های پرطمطراق برسند به اینجا که آب و برق که وصل است پس دردتان چیست؟ ولی من مقابل کسانی که مجبورشان کردم بروند بر روی برگه‌های رأی‌شان بنویسند حسن روحانی شرمنده‌ام به واقع خیلی اعتماد به نفس می‌خواهد و بسیار بردباری لازم است که اینگونه سخن بگویی و شب آسوده سر بر بالین بگذاری!

خطای بزرگ در خلاصه کردن اقتصاد به مذاکرات و خام‌فروشی نفت
سال انتهایی هر دولتی را باید زمان برداشت نتایج سیاست‌های اعمال شده طی 7 سال پیش از آن دانست. دولت تدبیر و امید در حالی به سال آخر خود رسیده که با هر متر و شاخصی حساب کنید، شرایط اقتصادی کشور در شرایط خوبی قرار ندارد.
روزنامه وطن امروز ضمن انتشار این تحلیل نوشت: در یک تصویر کلان، فضای سیاست‌گذاری اقتصادی کشور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم بر ۳ پایه استوار بوده است: اقدام موثری انجام نشد‏، اجازه اقدام موثر به دیگر قوا داده نشد‏‌ و در نهایت کارهای مثبت قبل متوقف شد. برای مثال در حوزه مسکن دولت تدبیر عملا هیچ اقدامی انجام نداد و صرفا حرف زد و شعارهایی کلی داد.


این روزنامه ضمن طرح چند پرسش، می‌افزاید: چرا در دولت روحانی اقتصاد به نفت خلاصه و به مذاکرات هسته‌ای گره زده شد؟ چرا اقدام موثری برای کاهش وابستگی بودجه به خام‌فروشی نفت صورت نگرفت؟ چرا اقدام موثری برای حفظ ارزش پول ملی و حمایت از معیشت مردم اتفاق نیفتاد؟


نویسنده ادامه می‌دهد: سیاست دولت حل مشکلات اقتصادی به وسیله دیپلماسی خارجی بود اما این رویکرد نه‌تنها نتوانست دستاورد پایداری برای اقتصاد ایران به ارمغان آورد، بلکه بر چالش‌های اقتصاد ایران افزود. مسلما هر اقتصاد پویایی احتیاج به ارتباط خارجی دارد اما موضوع اینجاست که عملا تدبیری‌ها هیچ برنامه‌ای برای اقتصاد کشور در این 7 سال نداشتند. البته این موضوع به همین جا خلاصه نمی‌شود، تفکر وادادگی و نفی درونی‌سازی اقتصادی تا جایی پیش رفت که دولت پس از یک توافق دست و پا شکسته، تمام بنیان‌هایی را که پیش از خود ایجاد شده بود، با افیون افزایش فروش نفت دود کرد. این یعنی نه ‌تنها در 7 سال گذشته دولت هیچ دستاوردی در اقتصاد نداشته، بلکه همان چیزی را که در سال‌های گذشته کسب شده بود هم از بین برد و کشور را به 15 سال قبل بازگرداند؛ شرایطی که باعث شد دولتی‌ها در سال 98 طرح‌هایی را که چندین سال بود از بین برده بودند، دوباره احیا کنند. حتی در زمینه نفت هم دولت برنامه‌ای در راستای پیشرفت و توسعه ظرفیت‌های پالایشی و پتروشیمی کشور نداشت و تمام تمرکزش روی فروش نفت خام بود. تمام دوران شکوه دولت زمانی بود که توانست نفت خام را با حجم زیادی بفروشد و پس از آن شرایط بد اقتصادی شروع شد. دلیل اصلی تاثیر تحریم‌های نفتی و ضربه‌پذیری اقتصاد کشور از تحریم‌ها مربوط به همین سرمستی حاصل از فروش نفت و افزایش درآمدهای ارزی بود. اشاره روحانی به رشد اقتصادی کشور در بهار سال جاری هم خالی از حاشیه نبود. تمجید روحانی از رشد اقتصادی کشور در بهار سال جاری و ژست مدیریت موفق وی در حالی است که در 7 سال گذشته درصد بسیار زیادی از رشد اقتصادی کشور مربوط به رشد نفتی بوده است. روحانی در شرایطی زمام امور اجرایی را به دست گرفت که رشد اقتصادی بدون نفت کشور در مسیر مثبت قرار گرفته بود.


آمارهای مختلف نشان می‌دهد علت اصلی نابسامانی‌های کنونی اقتصاد ناشی از سوءمدیریت دولت در 7 سال گذشته بوده است. به‌عنوان مثال کاملا ملموس، عملکرد دولت در موضوع تامین مسکن و مدیریت این بازار، کارنامه مدیریت دولت در این حوزه را به‌خوبی نشان می‌دهد. افت شدید ساخت‌وساز و عرضه مسکن در 7 سال گذشته و تعلل در تکمیل واحدهای باقیمانده مسکن مهر تنها بخشی از عملکرد دولت در این حوزه است.
وطن امروز عدم اصلاح ساختار بودجه و مکانیسم مالیاتی به خاطر شادمانی از فروش نفت خام را از دیگر سوءمدیریت‌های دولت برشمرده و تاکید می‌کند دولت، اهتمامی به حفظ ارزش پول ملی و حمایت از معیشت مردم نداشته است.

شرق: اصلاح‌طلبان می‌کوشند از مسئولیت دولت شانه خالی کنند
روزنامه شرق می‌گوید: اختلافات میان دولت و اصلاح‌طلبان تشدید شده اما محافل رسانه‌ای، گزارش‌های ضد و نقیضی درباره مجادله لفظی میان روحانی و خاتمی منتشر می‌کنند.
این روزنامه نوشت: شایعه جدال لفظی روحانی و خاتمی باعث شد به سرعت یکی از مقامات نزدیک به ریاست‌جمهوری در گفت‌وگو با خبرگزاری «ایسنا» بگوید: «‎برخی منابع غیررسمی خبری، در روزهای اخیر با انتشار خبری جعلی تحت عنوان گفت‌وگوی تلفنی روحانی و خاتمی به مناسبت تبریک عید غدیر، مدعی شده بودند که در این تماس تلفنی تبریک عید جملات تندی میان دو طرف رد و بدل شده است. بعد از این سخنان عبدالواحد موسوی لاری هم تماس تلفنی خاتمی و روحانی را دوستانه دانست و «ایرنا» گفت: «تماس تلفنی روحانی و خاتمی برای احوال‌پرسی و در فضای دوستانه بوده است. در بخشی از این گفت‌وگو آقای روحانی گرفتاری‌های دولت و مشکلاتی را که بر سر راه دولت وجود دارد، مطرح کردند و آقای خاتمی هم نقطه نظراتی را درباره سیاست خارجی و داخلی بیان کردند». وزیر پیشین کشور با بیان این‌که در این تماس تلفنی آقای خاتمی انتقادی برخورد نکرد، اظهار کرد: «چیزی که من از آقای خاتمی شنیدم، انتقادی نبود و تماسی دوستانه بوده است.

آقای روحانی گلایه‌هایی از مشکلاتی که برایش درست کردند، مطرح کرد و خاتمی هم مسائلی را که دولت باید انجام می‌داده و نداده، بیان کرده است». گرچه با اظهارات موسوی لاری معلوم می‌شود که مشاجره به معنای درگیری لفظی میان خاتمی و روحانی در میان نبوده؛ اما بر اساس همین سخنان هم می‌شود فهمید که دو طرف رضایت کامل از یکدیگر ندارند؛ به نحوی که گلایه روحانی مربوط به انتقادات اخیر اصلاح‌طلبان از دولت است و خاتمی نیز درباره تحقق نیافتن وعده‌ها انتقاد کرده است. اگرچه اظهار مستقیم گلایه‌ها تاکنون در سطح روحانی و خاتمی رسانه‌ای نشده بود؛ اما از نشانه‌های متعدد می‌شد دریافت که رابطه اصلاح‌طلبان و دولت از مقطعی دچار خدشه شد و از یاد نمی‌بریم زمانی را که محمود واعظی، رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور، بعد از پیروزی روحانی در انتخابات سال ۹۶ و زمانی که دیگر دولت را نیاز به حمایت اصلاح‌طلبان نمی‌دید، گفت سبد رای روحانی در ۹۲ ناشی از حمایت اصلاح‌طلبان نبوده است و خود او مستقلا رای داشت.
شرق می‌افزاید: دولت آنقدر در معرض انتقاد قرار گرفت که حتی دبیرکل حزب کارگزاران که اصلی‌ترین متحد حزبی اش قلمداد می‌شد، هم در سال ۹۷ زبان به انتقاد از روحانی گشود: «واقعیت این است که نمی‌توان نقدی را به آقای روحانی وارد ندانست. این‌که سخنانی را مطرح کنند که عملیاتی کردن آنها در توان‌شان نیست، فکر نمی‌کنم قابل دفاع باشد.»


البته انتقادهای اصلاح‌طلبان به دولت تا حدی برای جداکردن حساب‌شان از مشکلات کنونی هم بود؛ زیرا از انتقادهای عمومی چنین برداشت می‌شد که مردم اصلاح‌طلبان را به‌دلیل حمایت از دولت روحانی مقصر مشکلات کنونی می‌دانند و اصلاح‌طلبان از مقطعی که شاهد بالاگرفتن این میزان از نارضایتی شدند، کوشیدند با انتقاد به دولت ثابت کنند که دولت روحانی، دولت اصلاح‌طلبان نیست.

واگذاری نیشکر هفت تپه باید فسخ شود دولت چرا مخالفت می‌کند؟
خلع ید سهامدار هفت‌تپه به یک معضل جدی در میان برخی مدیران تبدیل شده است. از یک طرف قوه قضائیه و مجلس با استناد به موارد قانونی بر خلع‌ید سهامدار هفت‌تپه تاکید دارند و از طرفی دیگر برخی دولتمردان زیر بار خلع‌ید نمی‌روند و از انجام وظایف قانونی خود سرباز می‌زنند.


به گزارش رجانیوز، 17 شهریور ماه دیوان محاسابات در گزارشی اعلام کرد: پیرو تخلفات و انحرافات صورت گرفته در واگذاری شرکت هفت‌تپه نظیر ابهام در قیمت گذاری، انقضای اعتبار قیمت پایه واگذاری، عدم احراز و پایش اهلیت مدیریتی خریداران توسط سازمان خصوصی‌سازی، عدم تحقق اهداف واگذاری (افزایش رقابت‌پذیری در اقتصاد، کاستن از بار مالی و مدیریتی دولت و افزایش سطح عمومی‌اشتغال) و با توجه به بدعهدی خریداران در ایفای تعهدات مندرج در قرارداد واگذاری از جمله عدم ایفای تعهدات پرداخت اقساط معوق قرارداد و همچنین سوق دادن منابع مالی شرکت به فعالیت خارج از اهداف صنعت نیشکر که منجر به ایجاد بحران‌های کارگری و آسیب به سرمایه اجتماعی گردیده است، سازمان خصوصی‌سازی به استناد مقررات موضوعه و مفاد قرارداد منعقده مکلف به فسخ قرارداد و تعیین تکلیف مجدد آن می‌باشد.


در ادامه این گزارش آمده است: دیوان محاسبات مراتب تخلفات و تکالیف فسخ قرارداد توسط سازمان خصوصی‌سازی را به وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام و پیگیری لازم تا استیفای کامل حقوق بیت‌المال را انجام خواهد داد.
اخیرا روزنامه ایران، ارگان رسمی دولت، در گزارشی به مسئله هفت‌تپه و نتیجه تحقیق و تفحص دیوان محاسبات از این شرکت پرداخت.


واعظی، رئیس‌دفتر روحانی، در مصاحبه با ایران گفته است: «واقعیت این است که تا اینجای کار، دولت، وزارتخانه ذی‌ربط و بانک‌ها کمک کردند تا هم مسئله تولید حل شود و هم مسئله حقوق کارمندان این شرکت. آقای رئیس‌جمهور موضوع شرکت هفت تپه را به عهده آقای دکتر جهانگیری گذاشتند اینکه جاهای دیگر بخواهند دخالت کنند، غیر از اینکه اوضاع را بهم می‌زنند، (باعث می‌شوند) تعدادی کارگر هم از کار خود بمانند و همراه این، جز اینکه محصول و تولید کم می‌شود، اثر دیگری نخواهد داشت. امروز همه بر این سیاست اتفاق نظر دارند که دولت تا جایی که می‌تواند تصدی‌گری خود را کم کرده و امور را به مردم واگذار کند. اگر قرار باشد مردم بیایند، اما  بعد با این گرفتاری مواجه شوند، یا اینکه کسانی بگویند که این (شخص) می‌تواند به عهده بگیرد و کس دیگری نمی‌تواند به عهده بگیرد، یا به گونه‌ای در ذهن‌شان باشد که خصوصی‌سازی برای افراد خاص انجام شود، به نظر من خصوصی‌سازی درست و واقعی نخواهد بود».


این اظهارات تعجب برانگیر واعظی در حالی است که بنابر شواهد موجود دولت بیشتر از آنکه به دنبال حل مشکلات کارگران هفت‌تپه و رونق تولید در این مجموعه استراتژیک باشد، در نقش جاده صاف کن تخلفات ارزی سهامدار هفت‌تپه ظاهر شده است.  واعظی به خوبی می‌داند که مسئله هفت‌تپه از همان ابتدا هم سیاسی بود؛ وگرنه چه دلیلی دارد که دولت با تمام توان خود از این تخلف ارزی حمایت کند؟!


دولتمردان اگر به واقع دغدغه رونق تولید در هفت‌تپه را دارند باید هر چه سریع‌تر به وظایف قانونی خود مبنی بر خلع‌ید سهامدار هفت‌تپه عمل کنند چرا که حضور اسدبیگی در این شرکت اولین و بزرگ‌ترین مانع توقف چرخه تولید است
از طرفی دیگر واعظی تلویحا گفته است که دلیل تلاش‌های مجلس برای خلع‌ید سهامدار هفت‌تپه، واگذاری مجدد آن به افراد خاص می‌باشد. گویا رئیس‌ دفتر رئیس‌جمهور در جریان نیست که اسدبیگی خود مصداق روشن واگذاری سرمایه‎‌های ملی به افراد خاص می‌باشد.

سعید بیت‌عفری، مسؤول تحقیق و تفحص از واگذاری هفت‌تپه در دیوان محاسبات در واکنش به ادعای وزیر اقتصاد مبنی بر اینکه تاکنون نامه مکتوبی از سوی دیوان محاسبات ارسال نشده است، گفت: «18 شهریورماه سال جاری نامه دیوان محاسبات به دفتر وزیر اقتصاد ارسال شده است. محتوای کلی این نامه، نتایج تحقیق و تفحص دیوان محاسبات از واگذاری شرکت هفت‌تپه و همچنین موضوع درخواست تعیین‌تکلیف مالکیت این مجموعه است. طبق روال قانونی موجود، سازمان خصوصی‌سازی باید فسخ قرارداد واگذاری را اجرا کرده و پرونده را به هیئت داوری ببرد».


گویا ورود مجلس به پرونده هفت‌تپه و گزارش تخصصی و متقن دیوان محاسبات از این شرکت به مزاق دولتی‌ها خوش نیامده است. همچنین بعد از سفر سه تن از نمایندگان مجلس به هفت‌تپه و پیگیری مطالبات کارگران اسحاق جهانگیری در جلسه‌ای با انتقاد از حضور نمایندگان مردم در میان مردم گفته بود: «این اقدام نمایندگان کارگران را پُر رو می‌کند».

ایران

احضار سفیر آلمان به وزارت خارجه

   خبر اول اینکه، در پی توئیت‌های اخیر سفارت آلمان در تهران، روز گذشته سفیر آن کشور توسط مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه احضار شد. به گزارش ایسنا، مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه اقدام خارج از عرف دیپلماتیک سفارت آلمان در تهران را به منزله دخالت در امور داخلی کشورمان دانسته و بشدت محکوم کرد.
مدیر کل اروپا تصریح کرد مداخله در قوانین و مقررات و رویه‌های قضایی مستقل جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه قابل قبول و تحمل نیست و از سفارت آلمان انتظار می‌رود حد و حدود وظایف دیپلماتیک خود را شناخته و پا از آن فراتر نگذارد. سفیر آلمان گفت که مراتب را به کشورش منعکس خواهد کرد.

رئیس شورای شهر بوشهر بازداشت شد

  خبر دیگر اینکه، دادستان عمومی و انقلاب بوشهر از بازداشت رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر در ارتباط با پرونده تخلف‌های مالی در شهرداری این بندر خبر داد. به گزارش ایرنا، علی حسن‌پور به رسانه‌ها اعلام کرد: در پی رسیدگی به پرونده تخلف‌های مالی در شهرداری بوشهر بررسی‌ها دلالت بر این دارد که اتهاماتی از این حیث متوجه برخی از افراد در شورای شهر است. دادستان بوشهر گفت: پیش از این نیز در تداوم رسیدگی به پرونده سوء‌استفاده مالی در شهرداری بوشهر 13 نفر از کارکنان این شهرداری به اتهام اختلاس، حسب دستور قضایی از سوی اداره کل اطلاعات این استان دستگیر شده بودند.

توهمات ضد ایرانی امریکایی‌ها از آفریقای جنوبی سر درآورد

  دست آخر اینکه،  سخنگوی وزارت امور خارجه آفریقای جنوبی از ادعای مطرح شده در یک رسانه امریکایی علیه ایران اظهار شگفتی و بی اطلاعی کرد. به گزارش ایسنا، «لونا انجیکنگلله»، در پی ادعای بی اساس مطرح شده در نشریه پولیتکو مبنی بر وجود طرحی از سوی ایران برای ترور سفیر امریکا در آفریقای جنوبی در انتقام به شهادت رساندن سردار شهید قاسم سلیمانی، گفت که این ادعاها دولت پرتوریا را شگفت‌زده کرده است. او با اظهار بی خبری از این موضوع گفت: ما امروز صبح از این گزارش مطلع شدیم.


سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز با رد اتهامات مطروحه در گزارش سفارشی، مغرضانه و هدفمند منتشر شده در رسانه‌های امریکایی گفت: ایران به عنوان یک عضو مسئول جامعه بین‌الملل پایبندی مداوم خود به اصول و عرف دیپلماتیک بین‌المللی را اثبات کرده است.


در مقابل این ایالات متحده و رژیم فعلی در کاخ سفید است که خصوصاً در سال‌های اخیر با اقدامات بیشمار خارج از روش‌ها و نرم‌های پذیرفته شده بین‌المللی بی‌اعتنایی خود به اصول اولیه دیپلماتیک را به نمایش گذاشته است. به گفته وی، جمهوری اسلامی ایران پیگیری حقوقی بین‌المللی در ارتباط با ترور مجرمانه و بزدلانه سردار سلیمانی را در تمامی سطوح ادامه خواهد داد و این اقدام تروریستی را نه می‌بخشد و نه فراموش می‌کند.

خراسان

دستور ویژه برای اشراف بر گردشگران خارجی
یک مسئول ارشد اجرایی در ابلاغیه روزهای اخیر خود خطاب به حجت الاسلام علوی، از وزارت اطلاعات خواسته است با هدف جلوگیری از نفوذ عوامل و جاسوس‌ های سرویس های اطلاعاتی بیگانه، به منظور اشراف اطلاعاتی بر گردشگران خارجی و اماکن و تأسیسات گردشگری اقدام کند و در عین حال، از طریق وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، برای آموزش راهنمایان گردشگری، مدیران و کارکنان تأسیسات گردشگری در زمینه مسائل امنیتی فعالیت های لازم را انجام دهد.


چرا کارمندان فاقد مسکن مجوز خاص گرفتند؟!
طبق نامه روزهای اخیر دولت به اعضای اقتصادی کابینه، مقرر شده به منظور تامین مسکن کارمندان فاقد خانه در دستگاه های دولتی، واگذاری تا 50 درصد از اراضی مورد تایید نهادها و ادارات و مشمول قانون سامان دهی و عرضه مسکن، به مستخدمان همان مجموعه دولتی فراهم شود و بقیه زمین ها به طرح های تامین مسکن افراد فاقد خانه اختصاص پیدا کند.

آرمان ملی

حسن ‌آقامیری کرونا گرفت

روحانی مشهور کشور در حساب اینستاگرامی خود خبر داده که به کرونا مبتلا شده است. سیدحسن آقا میری واعظ و روحانی مشهور کشور که حدود یک‌سال پیش خلع لباس شده است، با انتشار عکسی در حساب کاربری اینستاگرام خود خبر داده که به کرونا مبتلا شده است. وی همچنین گفت که خودش را در دفتر کارش قرنطینه کرده است.

مرگ یک دانش‌آموز در خوزستان

مرگ یک دانش‌آموز کرونایی در خوزستان تایید شد. یک دانش‌آموز پسر مقطع دوم ابتدایی ساکن شهر ترکالکی از شهرستان گتوند در استان خوزستان که دارای بیماری قلبی مادرزاد بوده، بر اثر ابتلا به کرونا درگذشته است.مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گتوند با تأیید این خبر، گفت: این دانش‌آموز پسر هشت ساله دارای بیماری قلبی مادرزادی بوده است و روز سه‌شنبه حال وی در منزل نامساعد شده که از ترکالکی به بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان گتوند اعزام می‌شود. هومن کلانتری افزود: این دانش‌آموز برای ادامه روند درمانی به اهواز منتقل شده و در بیمارستان گلستان فوت کرده است.

احضار مدیران معدن منوجان کرمان

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان منوجان از احضار مدیران و مسئول واحد ایمنی و امداد معدن فاریاب در ارتباط با ریزش معدن و فوت یک کارگر به دادستانی خبر داده است. امید رضایی از تشکیل پرونده ریزش معدن فرکروم خبر داد و گفت: متاسفانه در پی ریزش معدن فرکروم منوجان یک نفر جان خود را از دست داده است.وی افزود: بلافاصله پس از اطلاع از این موضوع مدیران و مسئول واحد ایمنی و امداد معدن به دادستانی احضار و در این زمینه پرونده‌ای در دادسرای عمومی وانقلاب شهرستان منوجان تشکیل شد.

جزئیات دستگیری رئیس شورای بوشهر

دادستان بوشهر از بازداشت رئیس شورای شهر بوشهر خبر داد و اظهار داشت: در پی تشکیل پرونده تخلف‌های مالی، اتهاماتی متوجه برخی از افراد در شورای شهر است. علی حسن‌پور گفت: در رسیدگی به پرونده سوءاستفاده مالی در شهرداری بوشهر از قبل تعدادی از کارکنان شهرداری بوشهر به اتهام اختلاس از سوی اداره کل اطلاعات استان بوشهر دستگیر شده بودند. وی با بیان اینکه «پرونده اختلاس مالی در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب بوشهر رسیدگی می‌شود» افزود: افراد دستگیرشده پس از تفهیم اتهام و صدور قرار تأمین کیفری برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره کل اطلاعات استان بوشهر قرار دارند.

تکذیب ساخت فیلمی به‌نام حاج قاسم

علی صدری‌نیا مستندساز درباره فیلم جدید حاتمی کیا در توئیتر نوشت: برخلاف ادعای مطرح شده، فیلم جدید ابراهیم حاتمی‌کیا درباره حاج قاسم نیست؛ خانم سلیمانی هم در این خصوص نه توافقی با ایشان داشته‌اند، و نه جلوی کارگردانی را گرفته‌اند. آقای حاتمی‌کیا می‌گفت اتفاقا این میدان، میدان جوانان است و باید راه را برای ادای دین آنها به حاج قاسم باز کرد.

تجمع اعتراضی خانواده‌های بیماران MPS

جمعی از بیماران «ام‌پی‌اس» و خانواده‌های آنان در اعتراض به عدم دسترسی به دارو تجمع کردند، این بیماران به دلیل مشکلات تخصیص ارز در شرایط تحریم، با مشکل تامین دارو مواجه شدند و نبود داروی مستمر عامل شدت گرفتن بیماری‌شان شده است. یکی از مادرهای حاضر در تجمع گفت: پسر من حدود شش سال دارو مصرف کرده، ولی حدود دو سال است که داروی مصرفی‌اش قطع شده است و گفته شده است باید آزمایش بدهد و حالا بعد از دو سال هنوز جواب آزمایش را هم نداده‌اند. کودک من علاوه بر تایید پزشکش، حتی نشانه‌های بالینی این مریضی را دارد.

بازداشت مدیرعامل تیم لیگ برتری

یکی از مدیران باشگاه‌های لیگ برتری فوتسال مدتی پیش در پی بررسی پرونده‌های مالی از سوی نهادهای نظارتی دستگیر شده و چند هفته‌ای را در بازداشت به سر برده است. مدیر این باشگاه بعد از آزادی، تلاش خود را برای بستن تیم فصل آینده آغاز کرده است. این مدیر حتی با گزینه اصلی سرمربیگری این تیم برای فصل بعد مذاکراتی داشته است اما گفت‌وگوهای دوطرف بی‌نتیجه مانده است. تیم تحت‌نظر این مدیرعامل، فصل گذشته نتایج خوبی را در لیگ برتر فوتسال گرفته بود ولی اکنون وضعیتش برای فصل آینده و انتخاب کادر فنی وبازیکنان نامشخص است.

کت‌وشلوار 17میلیونی مدیرعامل

در دوره‌ مدیریت محمدحسن انصاری‌فرد اتفاقات عجیب و غریبی در مدیریت باشگاه پرسپولیس رخ داده است. در تازه‌ترین مورد اسنادی منتشر شده که نشان می‌دهد در روزهایی که پرسپولیس به شدت دچار مشکل مالی بوده و حتی توان پرداخت قبوض خدمات باشگاه را نداشته است، محمدحسن انصاری‌فرد از فروشگاه با برندهای معتبر، اقدام به خرید کت‌وشلوار و البسه شخصی کرده است و در نهایت با دستور به ذی‌حساب، هزینه این خرید از حساب باشگاه پرداخت شده است. در یکی از این خریدها، انصاری‌فرد 2 دست کت و شلوار، جوراب و یک عدد ژاکت می‌خرد که مجموع فاکتور آن، 9 میلیون و 196 هزار تومان می‌شود.

ابتلای 2 داور «میدون» به کرونا

دو داور مسابقه تلویزیونی «میدون» به بیماری کرونا مبتلا شدند. حجت‌ا... ملکی و امیر شکوهی‌نیا دو داور فصل دوم مسابقه تلویزیونی «میدون»، پس از انجام تست کرونا و مثبت اعلام شدن این تست امکان حضور در چند قسمت پیش‌روی این رقابت کارآفرینی را نخواهند داشت. به دنبال این اتفاق، دو داور به صورت مجازی و آنلاین حضور خواهند داشت و شرایط جسمانی‌شان رو به رو بهبودی است. همچنین برنامه نیز به روال سابق به پخش خود ادامه خواهد داد. سرپرست داوران مسابقه تلویزیونی «میدون» نیز به بیماری کرونا مبتلا شده است و در قرنطینه به سر می‌برد.

شهردار رشت برکنار شد

«ناصر حاج‌محمدی» شهردار شهر رشت با هشت رای اعضای شورای این شهر از این سمت برکنار شد. عصر دیروز جلسه شورای شهر رشت با بررسی موضوع استیضاح شهردار این شهر در دفتر شورا برگزار شد.ناصر حاج‌محمدی با ارسال نامه‌ای به رئیس شورای شهر رشت از حضور در این جلسه امتناع کرد. گفتنی است؛ در این جلسه با هشت رای موافق اعضای شورای شهر رشت «ناصر حاج‌محمدی» از سمت شهرداری این شهر برکنار شد.

دستگیری پنجمین عضو شورای شهر ساری

دادستان ساری درباره جرایم مالی شهرداری اظهار داشت: دیروز پنجمین عضو شورای شهر ساری دستگیر شده است. محمد کریمی با اظهار اینکه پرونده افراد دستگیر شده درباره جرایم صورت گرفته در شورا و شهرداری در دادسرا تشکیل شده است، افزود: با دستگیری پنج نفر از 9 عضو شورا، شورای شهر ساری از نصاب افتاده و نمی‌تواند تشکیل جلسه دهد و تصمیم‌گیری درباره فعالیت این شورا بر عهده قانون است. پیش از این بیش از 10 تن از مدیران سابق و کارمندان شهرداری ساری نیز درباره تخلفات مالی این نهاد دستگیر شده‌اند.

اختلاس در یک شرکت بیمه در سیرجان

دادستان سیرجان از کشف اختلاس یک میلیارد تومانی در یک شرکت بیمه خبر داد و گفت: متهمان این پرونده با تبانی و پرونده سازی بیش از یک میلیارد تومان از وجوه دولتی را اختلاس کرده‌اند. محسن نیک ورز افزود: در حال حاضر دو نفر از کارکنان بیمه و دو نفر از مسئولان نمایندگی این شرکت بیمه در شهرستان سیرجان در رابطه با این پرونده در بازداشت موقت به سر می‌برند. این موضوع با گزارش سازمان بازرسی به دادسرا منعکس شد و متهمان با دستور قضایی توسط پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این شهرستان دستگیر شدند.

احضار سفیر آلمان به وزارت خارجه

سفیر آلمان در تهران در پی توئیت‌های اخیر سفارت آلمان امروز 24 شهریور 1399 توسط مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه احضار شد. مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه اقدام خارج از عرف دیپلماتیک سفارت آلمان در تهران را به منزله دخالت در امور داخلی کشورمان دانسته و به شدت محکوم کرد. وی تصریح کرد مداخله در قوانین و مقررات و رویه های قضایی مستقل جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه قابل قبول و تحمل نیست و از سفارت آلمان انتظار می رود حد و حدود وظایف دیپلماتیک خود را شناخته و پا از آن فراتر نگذارد. سفیر آلمان اظهار کرد مراتب را به کشورش منعکس خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • DE ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
    3 0
    شرق: اصلاح‌طلبان می‌کوشند از مسئولیت دولت شانه خالی کنند/اگر شناسنامه اجباری نبود اصلاح طلبها مسوولیت بچه خودشان را هم قبول نمیکردند.صبر میکردند اگر بچه موفقی میشد میگفتند بیا بغلم بابایی. اگر موفق نمیشد میگفتند این بچه به کی رفته نمیدونیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس