کد خبر 111624
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۷

مدیر کل سابق ریالی و نشر بانک مرکزی گفت: پیش‌بینی می‌شود با عرضه بیش از 4 میلیون و 100 هزار سکه در مرحله نخست عرضه سکه‌های پیش فروش شده قیمت‌ها کاهش و در آن سطح تثبیت شود.

به گزارش مشرق،عباس کمره‌ای  در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به این سوال که آیا با عرضه 4 میلیون و 100 هزار سکه پیش‌فروشده در چند روز آینده نرخ سکه کاهش خواهد یافت، اظهار داشت: پارامتر‌های مختلفی از جمله قیمت جهانی طلا، ارز و انتظارات قیمتی بر قیمت سکه تاثیرگذار است.

وی افزود: به احتمال زیاد عامل سفته بازی و انتظارات قیمتی را می‌تواند تاثیر‌گذار باشد و شاهد کاهش قیمت‌ها خواهیم بود.

مدیرکل سابق ریالی و نشر بانک بانک مرکزی تصریح کرد: عرضه بیش از 9 میلیون سکه پیش‌فروش شده در چند ماه آینده یک پروسه‌ای خواهد داشت بنابراین انتظار این است که با توجه به عرضه سکه ابتدا قیمت‌ها کاهش یابد و در آن سطح تثبیت شود.

وی تاکید کرد: بنابراین عرضه بیش از 4 میلیون سکه از منظر انتظارات قیمتی و عرضه و تقاضای بازار تاثیرگذار خواهد بود.

به گفته وی، در مرحله اول 4 میلیون و 100 هزار سکه عرضه خواهد شد که این رقم تا 9 میلیون و 500 هزار سکه در مراحل بعد خواهد رسید.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بانک مرکزی تمهیدات لازم برای عرضه سکه‌های پیش‌فروش شده را دارد، گفت: قطعا تهمیدات لازم انجام شده و همانطور که اعلام شد در روز 29 فروردین به مشتریان عرضه خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس