به گزارش مشرق، حمیدرضا زندی فعال رسانهای، در رشته توییتی، تصمیمات خلق الساعه دولت در امور مختلف را بررسی کرد.
۱_تصمیم دولت در برگزاری کنکور که مدام با تاخیر مواجه می شد و حتی چند روز مانده به برگزاری کنکور نیز مشخص نشده بود که کنکور برگزار می شود یا خیر؟ این موضوع، روح و روان کنکوری ها را به شدت تحت تاثیر قرار داد.
۲_ تصمیم دولت به واگذاری سهام پالایشی ها در صندوق ETF دوم چند روز قبل از عرضه ،توسط دو تن از وزرای مرتبط تکذیب و بعد از حدود ۴۸ ساعت دوباره تایید شد که این نوع تصمیم گیری اعتماد عمومی به بازار سرمایه را از بین برد و هنوز هم تبعات ان در بازار سرمایه قابل مشاهده است.
۳_ تصمیم دولت به فروش ۲۲۰ میلیون بشکه نفت به شکل سلف موازی و بعد تصمیم به فروش ۲ میلیون بشکه نفت به شکل سلف نفتی دو ساله کمتر از چند ساعت قبل از واگذاری لغو گردید و هیچ پاسخ قانع کننده ای نسبت به دلیل اتخاذ تصمیم و یا لغو ان ارائه نشد .
۴_ تصمیم گیری در خصوص نحوه بازگشایی و فعالیت مدارس ، ۴۸ ساعت مانده به شروع سال تحصیلی تغییر می کند و اعلام می شود که همه مدارس و کلاس ها باید به شکل حضوری برگزار شود، این وضعیت تردید های زیادی را نسبت به حضور دانش آموزان در مدارس ایجاد کرده است.
۵_ تصمیم دولت در مورد قرنطینه شهر ها نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی در برگزاری مراسم های عزاداری، بسته شدن مراکز دینی و نمونه هایی از دیگر تصمیمات دولت هستند که از ویژگی های سه گانه (درست به هنگام و قاطعیت) برخوردار نبوده اند.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.