اخبار ویژه روزنامه ها

روحانی پایش را در مجلسی که قالیباف رئیس باشد، نمی‌گذارد؛ مگر همان یک بار در ابتدا برای خوشامدگویی که قالیباف هنوز بر صندلی ریاست ننشسته بود. از آن سو مجلس هم گفته می‌خواهد نظارتش را بر دولت افزون کند.

سرویس سیاست مشرق- روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

**********

کیهان

 تحریف نکنید! دموکرات‌ها رکورددار تحریم ایران هستند


ایده مشاوران بایدن در صورت پیروزی در انتخابات آمریکا، بازگشت به برجام اوباما به علاوه تحریم‌های ترامپ است!


روزنامه فرهیختگان در این زمینه می‌نویسد: دولت و حامیان اصلاح‌طلب آن خواه یا ناخواه مسائل داخلی را نه به سیاست خارجی، بلکه با زیاده‌روی و سوءتدبیر به تحولات درونی آمریکا گره زده‌اند و از سال 92 تا ایام اخیر، اقتصاد و بعضا سیاست در کشور منتظر وقوع رویدادهایی در خاک آمریکا بوده‌اند تا خود را با آن تنظیم کنند. همین شرطی‌سازی افکارعمومی هم بود که اثرات اقتصادی برجام را حداقلی‌تر از آن چیزی کرد که می‌توانست اتفاق بیفتد و بعدا در جریان بازگشت تحریم‌ها نیز همین روال اتفاق افتاد و در بسیاری از بازارها تاثیری فراتر از آنچه آمریکایی‌ها انجام داده‌اند، مشاهده شد. بعید است کسی در کشور فراموش کرده باشد که بسیاری از فعالان بازارهای مختلف در این سال‌ها به‌جای اینکه گوش‌شان به تصمیمات و اظهارات مسئولان داخلی باشد به قیام و قعودها و کنش‌های کاخ سفید بود و از آن تاثیر می‌پذیرفتند. مع‌الاسف این الگوی رفتاری در بخش قابل‌توجهی از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و بخشی از دولتمردان همچنان قابل مشاهده است. واضح‌ترین مثال در این خصوص، اظهارات بهزاد نبوی از فعالان موثر در جریان اصلاحات است، که به روزنامه شرق گفت: «طبیعی است که اگر دموکرات‌ها پیروز شوند سیاست‌های آمریکا به‌طور کلی تغییر می‌کند و احتمالا به برجام بازمی‌گردند و بدیهی است که تحریم‌ها برداشته خواهد شد».


اما چه کسی بیشتر دشمنی کرده؟ جمهوری‌خواهان یا دموکرات‌ها؟


همیشه در داخل گفته شده جمهوری‌خواهان دشمن تند و تیزتری برای ایران هستند و برعکس دموکرات‌ها اهل تعامل و گفت‌وگو هستند، یا به بیان حسن روحانی در توصیف اوباما، «مودب و باهوش» هستند. باید بررسی کرد چه کسی سازمان و ساختار اصلی تحریم‌ها علیه ایران را چیده است؟ جمهوری‌خواهان یا دموکرات‌ها؟


نگاهی به تحریم‌های آمریکا علیه ایران از بدو انقلاب و جمهوری اسلامی نشان می‌دهد آمریکا از آغاز تا پایان دولت اوباما ۳۵ بار ایران را تحریم کرده‌ است که از این مجموعه ۲۴بار توسط دموکرات‌ها و ۱۱ بار جمهوری‌خواهان بوده. از طرفی از نظر کمیت اوباما با اعمال ۱۱تحریم علیه ایران رکورددار است و در دوره او به ‌اندازه تمامی دولت‌های جمهوری‌خواه ایران تحریم شده است و از طرف دیگر مهم‌ترین و سخت‌ترین تحریم‌ها از جمله CISSADA ،NDAA2012، CAATSA، قانون محدودیت ویزا و... همگی یا تصویب یا اجرایشان مربوط به دولت اوباماست و درواقع بهتر است بگوییم دولت ترامپ صرفا تحریم‌هایی را که اوباما تدوین و ساماندهی کرده بود علیه ایران اجرا کرد. علاوه‌بر این درخصوص چالش این روزهای ایران با آمریکا که همان به‌کار گرفتن مکانیسم ماشه علیه ایران است هم باید گفت ترامپ در مسیری درحال حرکت است که اوباما و جان کری آن را ساخته و تسطیح کرده‌اند.


دلیل دیگری که می‌توان برای استدلال ذکرشده اقامه کرد و شاید از همه استدلال‌های دیگر مهم‌تر باشد، نظر و ایده جو بایدن و همکارانش در حزب دموکرات برای اداره دولت درصورت پیروزی احتمالی در انتخابات است. اگرچه تیم بایدن همگی گفته‌اند می‌خواهند در دولت آینده به برجام بازگردند اما هیچ‌کدام تاکید نکرده‌اند که در این مسیر تحریم‌ها را برخواهند داشت و حداقل به همان توافق اولیه پایبند می‌مانند، درواقع استنتاج نهایی از اظهارنظرهای آنها این است که دموکرات‌ها به‌دنبال توسعه برجام به مسائل موشکی و منطقه‌ای هستند و به‌دنبال رسیدن به توافقی بلندمدت‌تر با ایران که هم تضمین‌کننده محدودیت‌های هسته‌ای باشد هم موشکی و هم منطقه‌ای.

روایت شرق از غیبت‌های روحانی در مجلس


یک روزنامه حامی دولت می‌گوید: روحانی نمی‌خواهد پایش را در مجلس بگذارد(!)
شرق نوشت: روحانی پایش را در مجلسی که قالیباف رئیس باشد، نمی‌گذارد؛ مگر همان یک بار در ابتدا برای خوشامدگویی که قالیباف هنوز بر صندلی ریاست ننشسته بود. از آن سو مجلس هم گفته می‌خواهد نظارتش را بر دولت افزون کند. به نظر می‌رسد که مجلس یازدهم و دولت روحانی در 10 ماه پایانی دولت رابطه‌ای کج‌ دار و مریز را طی کنند. سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت گفته که آقای روحانی در نشست رأی اعتماد به وزیر صمت حضور پیدا نمی‌کند؛ بنابراین تنها موافقان و مخالفان صحبت خواهند کرد.


این برای دومین بار است که روحانی در جلسه‌ای که اصولا باید حضور داشته باشد، غیبت دارد. از زمان تشکیل مجلس یازدهم روحانی در جمع اصولگرایان پارلمان حاضر نشده است. بحث طرح سؤال و استیضاحش هم مطرح شده بود که ملغا شد؛ در غیر ‌این‌ صورت او مجبور به حضور بود. بار قبل که در جلسه رأی اعتماد پیشنهادی وزیر ص

مت غیبت کرد، برخی نمایندگان این غیبت را توهین به مجلس قلمداد کردند. علیرضا سلیمی، نماینده محلات، در تذکری از حضور ‌نداشتن حسن روحانی در جلسه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی صمت انتقاد کرد و آن را توهین به مجلس دانسته بود.
محمدباقر قالیباف همان وقت گفت که آقای امیری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، امروز گفتند و نامه‌ای هم از سوی دفتر ریاست‌جمهوری به مجلس ارسال شد که لازم بود به آن اشاره کنم و آن اینکه آقای روحانی استعلامی از ستاد ملی کرونا داشتند و این ستاد حضور ایشان در مجلس را به مصلحت ندانستند. همان زمان برخی گمانه‌ها حاکی از این بود که رأی ‌نیاوردن وزیر پیشنهادی صمت می‌تواند یکی از دلایلش حضور نداشتن روحانی در مجلس باشد.


قالیباف به‌تازگی بارها تأکید کرده که مجلس می‌خواهد بُعد نظارتی‌اش را بیش از بُعد قانون‌گذاری‌ تقویت کند. آن‌طور که از رویه مجلس یازدهم برمی‌آید، گویا همان وظیفه ذاتی یعنی قانون‌گذاری را هم قرار است با نهاد شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام تقسیم کند. قالیباف در سفر اخیرش به خوزستان بارها از وظیفه نظارتی مجلس نام برد؛ تاجایی‌که حتی اعلام شده قرار است یک سایت هم برای آن تهیه شود.


او با اشاره به اینکه نظارت پیشینی و در حال اجرا باید بر نظارت پسینی اولویت داشته باشد، گفته: اولویت نخست ما نظارت و اولویت بعدی قانون‌گذاری است و در حوزه قانون‌گذاری نیز در گام نخست قوانین مزاحم حذف شده و در گام بعدی در حد ضرور قوانین جدید مصوب خواهد شد.


رئیس مجلس شورای اسلامی از راه‌اندازی سایتی خبر داد که در آن اطلاعات مربوط به نظارت میدانی خوزستان، قرار خواهد گرفت تا در معرض مشاهده و رصد مردم قرار گیرد و نظارت ما از نوع نظارتی که در تهران بنشینیم، نیست.

همشهری: کمک‌ودیعه مسکن در بانک‌ها به بن‌بست خورده است


کمک‌ودیعه مسکن در بن‌بست بانک‌ها افتاده و اجرای دستورالعمل دولت در این باره با مانع مواجه شده است.


به گزارش روزنامه همشهری، وزارت راه و شهرسازی پس از پایش اطلاعات ارسالی از سوی متقاضیان دریافت تسهیلات کمک‌ودیعه مسکن، در حال معرفی گروهی مستأجران به شبکه بانکی است تا اهداف غایی این مصوبه حمایتی، یعنی حمایت از مستأجران آسیب‌پذیر در دوره کرونا و نابسامانی بازار مسکن محقق شود، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد فعلا این تسهیلات در بوروکراسی بانکی به بن‌بست رسیده و عملا نه بانک و نه مستأجر قادر به رفع مشکلات ایجاد شده نیست.


اوایل تیرماه بود که ستاد مقابله با کرونا مصوبه پرداخت 20هزار میلیارد تومان تسهیلات کمک‌ودیعه مسکن به مستأجران واجد شرایط در مناطق شهری را ابلاغ کرد؛ تسهیلاتی که شرایط تضمین آن به‌شدت تسهیل شده بود و حتی شروطی مانند شرط نداشتن چک برگشتی نیز از قواعد تضمین این تسهیلات حذف شد؛ چراکه هدف اصل این وام حمایتی، کمک سریع به مستأجرانی بود که حتی معیشت آنها نیز در دوره کرونا تهدید شده بود. در ادامه با وجود اینکه بانک مرکزی دستورالعمل‌های موردنیاز برای نحوه پرداخت تسهیلات کرونایی به‌خصوص وام کمک‌ودیعه مسکن را به شبکه بانکی ابلاغ کرد، مشکلاتی در این مسیر ایجاد شد که همچنان مانع از رسیدن حمایت‌های دولتی به‌دست مستأجران شده است.


این تسهیلات در سقف‌های 50میلیون تومان در شهر تهران، 30میلیون تومان در کلانشهرها و 15میلیون تومان برای سایر شهرها در 2 سناریو به تصویب ستاد مقابله با کرونا رسید.


فعلا آمار مشخصی از تعداد مستأجرانی که توانسته‌اند مراحل تضمین وام ودیعه‌مسکن را طی کرده و این تسهیلات را دریافت کنند، منتشر نشده اما آمارهای مقدماتی وزارت راه در روزهای نخست معرفی متقاضیان به بانک‌ها چندان امیدوارکننده نبود.
 اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس چندی پیش ناکامی مستأجران برای دریافت این وام را متوجه عملکرد بانک‌ها دانسته و گفته بود: مستأجران زمان زیادی برای حل مشکلات مالی خود ندارند اما اظهارات مسئولان وزارت راه نشان می‌دهد در قبال معرفی 700هزار نفر متقاضی به بانک‌ها، فقط 134فقره وام پرداخت شده است که با اهداف مصوبه ستاد مقابله با کرونا مناسبتی ندارد.


کندی در پرداخت وام ودیعه‌مسکن به مستأجران نشان می‌دهد مشکلی در این مسیر روی داده که بانک مرکزی برای حل آن تلاش کند و درصورت لزوم قوه قضائیه وارد عمل شود.

اعتماد: دولت مقصر بی‌انضباطی پولی و افزایش نقدینگی است


یک روزنامه اصلاح‌طلب از قول کارشناسان اقتصادی، نوشت: دولت در سال آخر فعالیت خود به بی‌انضباطی پولی دامن زده است.


اعتماد نوشت: انتقادها از سیاست‌گذار پولی همزمان با افزایش نرخ تورم و رسیدن عدد نقدینگی به 2651 هزار میلیارد تومان بالا گرفته است. در حالی که برخی کارشناسان اقتصادی، بالا رفتن نقدینگی در شرایط رکود را ناشی از تامین کسری بودجه با چاپ پول عنوان می‌کنند و معتقدند همین موضوع به افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی دامن زده ‌اما بانک مرکزی در بیانیه خود به این انتقادها پاسخ داده و می‌گوید: «بخش عمده‌ای از افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی در دو سال اخیر صرفا تغییر طبقه‌بندی مطالبات بانک مرکزی از دولت، شرکت‌های دولتی و بانک‌ها بوده و یا به واسطه اسناد به تعهد دولت بوده است که همگی به موجب قانون بوده و فاقد هرگونه آثار پولی است.»


این در حالی است که بدهی دولت به بانک مرکزی از 35/4 هزار میلیارد تومان در پایان تیرماه 1397 به 97 هزار میلیارد تومان در پایان خردادماه 1399 رسیده که نشان‌دهنده 61/6 هزار میلیارد تومان افزایش در این عدد مهم است. اما بانک مرکزی می‌گوید این میزان افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی به هیچ عنوان به معنای خلق پول جدید و افزایش پایه پولی نبوده بلکه صرفا به موجب قوانین بودجه، بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی به بدهی دولت به بانک مرکزی انتقال یافته است.

وعده‌ها برای انتخابات خوب بود و حالا خطرناک شده؟!


یک روزنامه حامی دولت با انتقاد از سخنان روحانی نوشت که خود او مسئول بالا بردن انتظارات در طول این سالها بوده است.


روزنامه همدلی در یادداشتی نوشت: ‏«در هر دولتی و مقطعی اگر ما انتظارات مردم را بیش از حد بالا ببریم، همیشه شکست خوردیم. یعنی هر دولتی هر مقدار بتواند ‏بالاترین خدمت را بکند، اما اگر در نظر مردم انتظارات مردم را بالاتر ببریم، ما شکست خوردیم. انتظارات باید در حد امکان‌پذیر ‏جامعه و در حد واقعیت‌های جامعه باشد. منابع ما محدود است. اگر انتظارات را بالاتر از منابع موجود ببریم، همیشه شکست ‏خورده و عقب ماندیم.» ‏عبارات فوق، بخشی از سخنانی است که حسن روحانی در نشست با مدیران برخی رسانه‌ها به ‏مناسبت هفته دولت بیان کرد. اگرچه این سخنان، از منظر جامعه‌شناسی سیاسی امری مقرون به ‏صواب و قرین واقعیت و حقیقت است، اما به نظر می‌رسد روحانی چنین عبارات و گزاره‌های هشداردهنده‌ای را خیلی دیرهنگام و ‏برای کنترل و هدایت سازوکارهای جاری موجود در جامعه به کار گرفته است.


به عبارت دیگر، چنین گزاره‌هایی، یک هشدار دیرهنگام است؛ بهتر آن بود که وی خیلی زودتر و از همان اوان دولت خود چنین گزاره‌های راهبردی را الگو و راهنمای ‏عمل دولت قرار می‌داد. اما وقتی چنین گزاره‌ای در شرایط حاضر از زبان روحانی اظهار می‌شود ‏و قویاً بر آن تاکید دارد، نه تنها گرهی از مشکلات را باز نمی‌کند و منجر به ترک عادت نیز نمی‌شود، بلکه در حکم نوشداروی ‏پس از مرگ سهراب است. ‏


از آقای روحانی باید پرسید چه کسی انتظارات و توقعات مردم را بالا برده است؟ گویی رئیس‌دولت‌های یازدهم و دوازدهم ‏فراموش کرده که برای شکست رقبای خود در انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته چه وعده‌هایی را به مردم داده بود؟ او در اوان ‏رقابت انتخاباتی چنان انتظارات و امیدها را بالا برده بود که گویی با ورود دوباره‌اش به پاستور کشور گلستان می‌شود و اگر ‏می‌توانست، سفر به کره ماه و حتی گردش به دور زمین در ۸۰ روز را نیز در کنار وعده‌های دیگر، به مردم ارائه می‌کرد. این‌که ‏قرار بود چرخ اقتصاد به همراه چرخ سانتریفیوژ بگردد، این‌که قرار بود مردم آنقدر بی‌نیاز شوند که وام‌گذار دولت باشند و عطای ‏گرفتن یارانه را به لقایش ببخشند، از زبان چه کسی بیان شد؟ وعده رونق اقتصادی، رشد کسب و کار، خروج از تورم و بیکاری را ‏چه کسی به مردم داده بود؟ شواهد و قراین گویاتر از آن است که روحانی بخواهد گناه این داستان را به گردن دیگران بیندازد و بالا ‏رفتن سطح انتظارات جامعه را به دیگران احاله کند. بماند اینکه رئیس‌جمهور از غیر واقعی بودن قیمت‌ها و گرانی‌های ‏لجام‌گسیخته خبر ندارد، از پدیده‌هایی چون کارتن‌خوابی، یا ماشین‌خوابی، از چگونگی بروز سلاطین فساد، از اینکه چه ‏دست‌هایی در بالا رفتن قیمت سکه و ارز نقش دارند، خبر ندارد. بماند ‌که خبر ندارد که چه عواملی باعث سقوط آزاد ارزش ‏پول ملی شده است. بماند این‌که رفتاری متناسب با احساسات ‏مردم از خود بروز نمی‌دهد یا از قراردادهای نجومی با مربیان خارجی فوتبال ایران از ویلموتس تا استراماچونی و کالدرون خبر ‏ندارد، بماند که از پرونده‌های فساد و اختلاس‌های نجومی جاری، رانت‌جویی و ویژه‌خواری ‏بی‌اطلاع است، بماند اینکه دیر متوجه بالارفتن قیمت بنزین در آبان ۱۳۹۸ شده بود. تردیدی نیست که مسئول اصلی بالا ‏بردن سطح انتظارات و توقعات مردم کسی جز روحانی نیست. در این فقره ‏بهتراست که روحانی برای اثبات صداقت، ابتدا نقش خود در این وضعیت را بپذیرد.

ایران

استفاده از اینترنت طبقه‌بندی شود

   خبر اول اینکه، فاطمه محمدبیگی، نماینده قزوین در مجلس معتقد است استفاده از اینترنت در کشور باید طبقه‌بندی شود. به گزارش جماران، وی که از جمله امضاکنندگان طرح «ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی» است در گفت‌وگو با روزنامه اینترنتی فراز، گفته است: من مادر سه فرزند هستم. امروز آنها را به مدرسه بردم و به من گفتند فرزندانم باید در سامانه «شاد» ثبت‌نام کنیم. تا امروز اجازه نداده بودم فرزندانم با فضای «اندروید» آشنا شوند؛ به این دلیل که فکر می‌کنم برای سلامت روحی و اخلاقی‌شان لازم نیست وارد فضای «اندروید» شوند. اما حالا نگرانم که نکند فرزند من در فضای اندروید وارد اینترنت شود و محتوای مستهجن ببیند. نماینده قزوین افزوده: اینترنت می‌تواند به‌صورت کنترل‌شده در اختیار قشرهای مختلف قرار بگیرد. دانشمندان، پزشک‌ها، معلم‌ها و دانش‌آموزان، هرکدام باید پهنای اینترنت و ساعت استفاده مختص به خود را داشته باشند. پژوهش‌ها نشان می‌دهد که بیش از دو سوم کاربران فضای مجازی صرفاً از محتوای نامناسب استفاده می‌کنند. تعداد کاربرانی که مقاصد علمی و پژوهشی دارند بسیار کم‌تر است. بنابراین استفاده از اینترنت باید مبتنی بر همین پژوهش‌ها طبقه‌بندی شود. محمد بیگی گفته: ساعات مصارف اینترنت نیز متفاوت است. مقاصد فردی که از ۱۲ شب تا ۶ صبح از اینترنت استفاده می‌کند، با مقاصد کاربران ۶ صبح تا ۱۲ شب متفاوت است. همه اینها باید توسط مسئولان کشور تقسیم‌بندی شده و در اختیار کاربران قرار داده شود. در ضمن ما نمی‌خواهیم دریچه گفت‌وگوی تمدن‌ها را ببندیم. این حرف درست نیست، ما در فضای مجازی گفت‌وگو خواهیم داشت و می‌خواهیم تمدن اسلامی را به جهان صادر بکنیم.

بازداشت عامل تبلیغی گروهک تندر در اردبیل

  خبر دیگر اینکه، رئیس کل دادگستری استان اردبیل از دستگیری عامل تبلیغی رسانه‌ای منتسب به گروهک ضد انقلاب تندر در اردبیل خبر داد. به گزارش تابناک، ناصر عتباتی تصریح کرد: براساس گزارش سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان عامل فعال تبلیغی و رسانه‌ای مرتبط با گروهک تندر که سرکرده آن نیز چندی قبل دستگیر شده در استان شناسایی و دستگیر شد. این فرد از سرپل گروهک تندر خط می‌گرفت و در فضای رسانه‌ای فعالیت‌های گسترده تبلیغی علیه اعتقادات مذهبی، تمامیت ملی، امنیت کشور، توهین به مقدسات مسلمانان، مکتب تشیع و ائمه اطهار و نیز ترویج افکار انحرافی انجام می‌داد. وی اظهارداشت: با توجه به مستندات متعدد کشف شده از فعالیت‌های این فرد پرونده کیفری برای وی تشکیل شده و با قرار قانونی روانه زندان گردیده است.

خراسان

11 هزار حریق در جنگل ها و مراتع طی 7 سال

گزارش جدید یک نهاد مسئول به تعدادی از مدیران ارشد دولتی نشان می دهد علاوه بر آن که سرانه کشورمان در موضوع جنگل، حدود یک چهارم سرانه جهانی است، به طور میانگین سالانه حدود 15 هزار هکتار از جنگل های کشور طعمه حریق می شوند که نزدیک به 40 درصد از این آتش سوزی ها عمدی بوده و طی یک دوره 7 ساله، حدود 11 هزار حریق در عرصه های جنگلی و مرتعی کشور به ثبت رسیده و 125 هزار هکتار از جنگل ها و مراتع ایران از بین رفته است. همچنین فقدان تجهیزات اطفای حریق و نبود امدادرسانی هوایی در آتش سوزی ها، قابل تامل است.

آرمان ملی

محمد بنا استعفا کرد

محمد بنا، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی که این روزها به دلیل تعطیلی اردوهای تیم ملی به خاطر شیوع ویروس کرونا از راه دور تمرینات شاگردانش را از طریق فضای مجازی زیر نظر دارد از سمت خود کناره‌گیری کرد. بنا در گروهی واتساپی که سایر مربیان در آن حضور داشته‌اند حلالیت طلبیده و عنوان کرده است که دیگر سمتی در تیم ملی کشتی فرنگی نخواهد داشت. پیش از این نیز بنا چندین نوبت در طول این سال‌ها از تیم ملی به بهانه‌های مختلف کناره‌گیری کرده بود. باید دید آیا این بار هم مسئولان فدراسیون کشتی برای بازگرداندن وی اقدام خواهند کرد یا نه.

بازداشت یک قاری مشهور در عربستان

حساب کاربری «بازداشت‌شدگان عقیدتی» در عربستان در توئیتر اعلام کرد: مقامات سعودی در ماه اوت عبدا... بصفر، قاری قرآن مشهور را که استاد رشته شریعت و پژوهش‌های اسلامی دانشگاه ملک عبدالعزیز در جده است، بازداشت کردند. در این راستا همچنین یک استاد دانشگاه به نام سعود الفنیسان در ماه مارس بازداشت شده است. بازداشت بصفر خشم برخی فعالان در توییتر را برانگیخته است. یکی از آن‌ها گفت: نخبه‌ای که ما شدیدا به آن‌ها نیاز داریم در تاریکی زندان به سر می‌برند.

تکذیب تغییر جنسیت فروتن

بازیگر سینمای ایران خبر منتشر شده مبنی بر تغییر جنسیت خود را تکذیب کرده است. محمدرضا فروتن بازیگر سرشناس سینمای ایران با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود شایعات منتشر شده درباره تغییر جنسیت را تکذیب کرده و حق پیگیری قضائی را برای خود محفوظ دانسته است.

حمله تندرسایی به وزارت آموزش و پرورش

حمیدرسایی نماینده سابق مجلس در یک توئیت با تاکید بر اینکه بازگشایی مدارس استمرار نخواهد داشت، گفت: آیا پشت پرده این بازگشایی موقتی، سود و منافع مدارس غیر انتفاعی در کار است؟ حمید رسایی نوشت: «اخبار حکایت از این می‌کند که بازگشایی مدارس استمرار نخواهد داشت. آیا پشت پرده این بازگشایی موقتی، سود و منافع مدارس غیرانتفاعی در کار است؟! چند درصد از تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان در وزارت آموزش و پرورش از منفعت این مدارس برخوردارند.»

تجمع کارکنان مخابرات روستایی

جمعی از کارکنان مخابرات روستایی مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده‌اند. جمعی از کارکنان مخابرات روستایی صبح دیروز با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی خواستار رفع تبعیض بین خود و کارکنان مخابرات شهری شدند. تجمع‌کنندگان خواستار رسیدگی به وضعیت حقوق و مزایای خود از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی بودند.

درآمد شاخ‌های اینستاگرام؟

درآمد بلاگرهای موفق در ماه به چند صد میلیون تومان می‌رسد چراکه هزینه هر استوری تبلیغاتی در صفحه این اشخاص از 5 میلیون تومان شروع می‌شود و تا 10 میلیون تومان بالا می‌رود. طبق گفته یکی از بلاگرهای ایرانی تبلیغ یک برند خاص مثل برند مبلمان گاهی برای صاحب آن برند 40 تا 50 میلیون تومان هزینه ایجاد می‌کند. گاهی عده‌ای از بلاگرها برای درست کردن یک تبلیغ و قرار دادن سه پست از آن تبلیغ در صفحه خود 50 میلیون تومان می‌گیرند و گاهی نیز ممکن است تعداد پست‌ها بیشتر یا دستمزد افزایش یابد.

تجمع در محکومیت تحریم پالایشگاه آبادان

اقشار مختلف مردم آبادان صبح یکشنبه با برپایی تجمع در اصلی پالایشگاه آبادان ضمن محکومیت تحریم‌های ظالمانه آمریکا از این پالایشگاه و مدیر عامل این شرکت حمایت کرده‌اند. حجت‌الاسلام علی ابراهیمی‌پور امام جمعه آبادان در جمع حاضران ضمن محکوم کردن تحریم‌های ظالمانه آمریکا، از مدیرعامل و کارکنان پالایشگاه نفت حمایت کرد و گفت: کارگران پالایشگاه نفت آبادان از دوران انقلاب تا به امروز ثابت کرده‌اند که همیشه پای نظام، انقلاب و ولایت ایستاده‌اند.

دستگیری عامل تبلیغی گروهک تندر

رئیس کل دادگستری استان اردبیل از دستگیری عامل تبلیغی رسانه‌ای منتسب به گروهک ضد انقلاب تندر در اردبیل خبر داده است. ناصر عتباتی تصریح کرد: این فرد از سرپل گروهک تندر خط می‌گرفت و در فضای رسانه‌ای فعالیت‌های گسترده تبلیغی علیه اعتقادات مذهبی، تمامیت ملی، امنیت کشور، توهین به مقدسات مسلمانان، مکتب تشیع و ائمه اطهار و نیز ترویج افکار انحرافی انجام می‌داد. وی اظهار داشت: فرد خاطی با پیگیری و تلاش‌های دستگاه قضائی و نهادهای امنیتی دستگیر شد.

7عضو کابینه به مجلس می‌روند

هفت عضو کابینه دولت حسن روحانی طی این هفته در کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی حضور خواهند یافت. بر این اساس، منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، محمد شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، محمدجوادآذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و سیدکاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی راهی بهارستان خواهند شد.

مالک ماشین‌سازی در زندان

نماینده تبریز در مجلس در نشست علنی دیروز مجلس طی تذکری اظهار داشت: سرانجام با مرارت‌های بسیار مش قربانعلی از مالکیت ماشین‌سازی خلع و به اتهام اخلال در نظام ارزی کشور راهی زندان شد. احمد علیرضا بیگی افزود: همچنین طراح سناریوهای ناصواب و واگذاری که مسبب اصلی آشفتگی امروز واحدهایی چون کشت و صنعت مغان، ماشین‌سازی و هپکو و بسیاری از واحدهای مهم بود راهی زندان شد و رئیس قوه‌قضائیه اخیرا دستور رسیدگی به پرونده‌های وی را صادر کرد که تسریع در این موضوع ضروری است.

بررسی کاندیداها از نظر روانی

علی حدادی نماینده طالقان و ساوجبلاغ گفت: در طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست‌جمهوری مقرر شد؛ کاندیداهای ریاست‌جمهوری از سلامت و توانایی جسمی و روانی برخوردار بوده و شرایط عدم محکومیت به جرایم اقتصادی، امنیت داخلی و خارجی، تخلف انتخاباتی، عدم وابستگی به گروه‌های غیر قانونی و عدم اعتیاد به موادمخدر را داشته باشند.

تهران - استانبول - تهران 100میلیون!

شرکت هواپیمایی قطر که «انحصارا» پروازهای تهران - استانبول را انجام می‌دهد، با نرخ‌های نجومی بلیت این مسیر را در اختیار مسافران ایرانی قرار می‌دهد. قیمت مسیر تهران - استانبول بین 47 تا حدود 53میلیون تومان به فروش می‌رسد. با احتساب هزینه برگشت، قیمت بلیت تهران - استانبول - تهران مجموعا حدود 100میلیون تومان می‌شود!

استراماچونی نمی‌تواند به استقلال بیاید

محمودزاده رئیس کمیته نقل و انتقال سازمان لیگ گفت: استراماچونی اگر بخواهد به استقلال بیاید ملزم به امضای قرارداد جدید است که براساس مصوبات ما امکان‌پذیر نیست، چون هم عمل فسخ صورت گرفته و هم سرمربی جدید به جای او آمده است. پرسپولیس هنوز قراردادهای جدید را ثبت نکرده است. بازیکنان و مربیان حق ندارند غیر از واحد پول ملی ایران قرارداد ببندند. از الان به بعد فقط قراردادهایی را که به ریال یا تومان بسته شده باشد به ثبت می‌رسانیم.

برخی اظهارنظرها شبهه خودنمایی دارند

سیدمصطفی میرسلیم، نماینده تهران در مجلس گفت: اعضای هیأت رئیسه باید بدانند که هیچ برتری نسبت به دیگر نمایندگان ندارند. وظایف نمایندگی اگر بخواهد کامل و درست ایفا شود، بسیار سنگین است به‌طوری‌که قابل جمع با اشتغالات دیگر در بیرون مجلس نیست. در مجلس وقتی برای سرخاراندن و گشت‌وگذار و کار سیاسی دیگر به هیأت‌رئیسه نمی‌دهد و اگر آنها گرفتار این حواشی شدند بدانند کار اصلی خود را فدا کرده‌اند. برخی اظهارنظرها در صحن مجلس، شبهه خودنمایی دارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۷
    1 0
    از قالیباف بیشتر می ترسد یا از کرونا؟؟؟ قالیباف را که به قول خودش لوله کرد
  • جوادی IR ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۷
    0 0
    نمایندگان این دوره عدم حضور آقای روحانی در مجلس را توهین به خود تلقی نکنند . ایشان هیچ کجا نمی رود نه به مدرسه و دانشگاه برای شروع سال تحصیلی نه به میان ملت برای دیدن رنج ومحنتشان نه برای افتتاح طرح های اقتصادی .نه و نه ونه .میدانید چرا ؟ خاطره انفجار در معدن ذغال سنگ گلستان و زلزله کرمانشاه که ایشان به میان مردم رفت ، یادتان می آید ؟ به همان علت ..... ایشان بین مردم و نمایندگان مردم محبوبیتی ندارد . پس می ترسد که میانشان برود . والسلام

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس