ربایندگان با گرفتن اسلحه هایشان به سمت خدمه کشتی به ناو ایرانی هشدار می دهند که در صورتی که از فاصله 20 مایل به کشتی نزدیک تر شود خدمه را خواهند کشت.

به گزارش مشرق به نقل از عصر ایران، خبرگزاری شینهوا چین روز شنبه با انتشار گزارشی  از بندر عباس در مصاحبه با برخی از 28 خدمه  کشتی ربوده شده چینی ماجرای ربوده شدن آنها را روایت کرد.

بر اساس این گزارش کشتی چینی صبح روز جمعه ساعت 8 و 45 دقیقه به وقت محلی از سوی 9 دزد دریایی سومالیایی در آب های جنوب چابهار در دریای عمان ربوده می شود.

یکی از خدمه کشتی ربوده شده چینی که بعد از ظهر همان روز در عملیات موفق نیروی دریایی ایران از دست ربایندگان آزاد شد ، به شینهوا گفت : تبادل آتش از سوی نیروی دریایی ایران برای عملیات آزادی ما یکی از ترسناک ترین لحظات عمرم بود.

بر اساس روایت خدمه کشتی ، این کشتی از سوی 9 رباینده سومالیایی ربوده می شود . ربایندگان ابتدا به عرشه کشتی وارد می شوند و 28 خدمه کشتی چینی در کابین کنترل کشتی پناه می گیرند.

ربایندگان ابتدا یک در از 4 در کابین را می شکنند و پس از شکستن دو در دیگر خدمه کشتی در چهارم را برای اینکه عصبانیت بیشتر ربایندگان را موجب نشوند باز می کنند و این گونه کشتی در اختیار ربایندگان قرار می گیرد.

خدمه کشتی می گویند پس از کنترل کشتی از سوی دزدان ، ربایندگان به کاپیتان کشتی دستور می دهند که آن را به سمت آب های سومالی هدایت کند که در این موقع ناو نیروی دریایی ایران به کشتی اخطار توقف می دهد.

ربایندگان در مقابل اخطارهای متعدد ناو ایرانی مقاومت می کنند و آن را نادیده می گیرند و به کاپیان کشتی می گویند که به ناو ایرانی بگوید : کشتی به دست ربایندگان افتاده و خدمه کشتی سالم هستند.

در این هنگام ربایندگان با گرفتن اسلحه هایشان به سمت خدمه کشتی به ناو ایرانی هشدار می دهند که در صورتی که از فاصله 20 مایل به کشتی نزدیک تر شود خدمه را خواهند کشت.

ربایندگان همچنین به کاپیتان چینی کشتی می گویند به ناو ایرانی تعداد ربایندگان را به جای رقم واقعی 9 نفر 22 نفر اعلام کند.

در این موقع ناو ایرانی بدون توجه به هشدارهای ربایندگان به کشتی چینی نزدیک و نزدیک تر می شود و به تعقیب کشتی ربوده شده ادامه می دهد تا اینکه در ساعت 5 بعد از ظهر ( به وقت محلی) به سمت کشتی شلیک می کند.

همزمان با حمله ناو ایرانی 5 تن از خدمه چینی کشتی با از کار انداختن موتور کشتی و متوقف کردن آن به دریا می پرند. در این هنگام ربایندگان خشمگین با تهدید از دیگر خدمه کشتی چینی می خواهند تا موتور کشتی را راه اندازی کنند اما خدمه چینی موفق به راه اندازی مجدد موتور نمی شوند چرا که تنها 3 نفر از 5 نفری که موتور را از کار انداخته و به دریا پریده بودند می دانستند که چطور می شود موتور کشتی را مجددا به کار انداخت.

ربایندگان شروع به زدن خدمه کشتی می کنند و در این هنگام کاپیتان کشتی با استفاده از فرصت به دریا می پرد .

بر اساس گزارش شینهوا آتش باری ناو ایرانی همچنان ادامه می یابد و ربایندگان که عصبی و مستاصل مانده اند چاره ای جز بالا بردن سلاح هایشان و تسلیم نمی یابند.

با تسلیم شدن ربایندگان ، ناو ایرانی 6 خدمه کشتی را که به دریا پریده بودند نجات می دهد و این افراد شب را در ناو ایرانی می مانند.

یکی از خدمه کشتی که به آب پریده بود می گوید : " نیروی دریایی ایران رفتار بسیار خوبی با ما داشتند و به ما آب و غذا و لباس دادند و ما از همان شامی خوردیم که خودشان می خوردند.

 شینهوا می افزاید سفیر چین که به همراه یک هیئت 5 نفره از سفارت چین در تهران برای استقبال از کشتی ربوده شده به بندرعباس رفته بود پس از پهلو گیری کشتی آزاد شده در اسکله به استقبال 28 خدمه کشتی رفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس