کد خبر 1097609
تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۲
بیماران کرونایی چه بخورند و چه نخورند؟

رییس مرکز بهداشت شهرستان قم گفت: بیماران کرونایی برای بهبودی کامل و بازگشت به سلامتی، باید از مواد غذایی سالم خانگی استفاده کنند و از خوردن فست‌فودها امتناع کنند.

به گزارش مشرق، محمدجواد باقریان، رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم گفت‌وگویی با خبرگزاری ایرنا انجام داده است که بخش‌های مهم آن را در ادامه می‌خوانید.

- بیماران کرونایی برای بهبودی کامل و بازگشت به سلامتی، باید از مواد غذایی سالم خانگی استفاده کنند.

- خوردن غذاهای فست فود، سرخ‌کردنی، نوشابه‌های گازدار، ‌کافیین، قهوه و غذاهای تهیه‌شده با روغن جامد و حیوانی مناسب بیماران مبتلا به کرونا نیست.

بیشتر بخوانید

چه زمانی باید ماسک را تعویض کرد؟

آیا ‌کرونا از طریق غذا و نوشیدنی منتقل می‌شود؟ ‌

- مواد غذایی که باعث ایجاد خلط در دستگاه تنفسی می‌شود مانند لبنیات از جمله شیر و ماست نباید مصرف شود.

- باید از منابع غذایی دارای ویتامین آ از جمله هویج، کدو حلوایی و فلفل و سبزی‌های دارای برگ سبز تیره مثل اسفناج و کاهو و آب فراوان استفاده کرد.

- منابع ویتامین سی مثل گوجه‌فرنگی، فلفل و مرکبات، مکمل‌های ویتامین دی، منابع پروتیین از جمله گوشت قرمز، تخم‌مرغ، ماهی و حبوبات برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا بیشتر مورد تاکید است.

- مغزهای بادام، گردو و پسته و خشکبار و مصرف مقدار کمی زنجبیل، آویشن برای کنترل سرفه و خلط و زردچوبه برای کم کردن التهاب در بیماران کرونایی مفید است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • DE ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۲
    1 0
    بیماران کرونایی چه بخورند و چه نخورند؟ اگر خدا بهشون رحم نکنه مرحوم میشوند.پس پروردگارا ملت عزیز و شریف ایران بالاخص و سایر مردم جهان را از این امتحان و ابتلای بزرگ معاف فرما .آمین

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس