به گزارش مشرق، خبرگزاری سینا به نقل از دیلی اکسپرس نوشت: این روانشناسان آمریکایی در این مطالعه دریافتند افرادی که خوردن شکلات و شیرینی را به چوب شور و کراکر نمکی ترجیح میدهند، بیشتر تمایل دارند که به دیگران و حتی غریبههای نیازمند، کمک کنند و بعلاوه در فعالیتهای همیاری اجتماعی و گروهی مانند پاکسازی شهرشان، بیشتر شرکت میکنند.
دکتر جان کاربر استاد روانشناسی اجتماعی در دانشگاه داکوتای شمالی که سرپرستی این مطالعه را نیز بر عهده داشت میگوید: در این مطالعه که عادات غذایی بیش از ۴ هزار زن و مرد آمریکایی مورد بررسی قرار گرفت مشخص شد که افرادی که مزههای شیرین را به مزههای شور و ترش ترجیح میدهند مهربانتر و با محبت ترند.
روانشناسان میگویند: به این ترتیب میتوان با شناسایی سلیقه افراد در انتخاب نوع خوردنی مورد علاقهشان، تمایل آنها را برای کمک به دیگران پیش بینی کرد.
گروهی از روانشناسان دانشگاه داکوتای شمالی در یک مطالعه جدید دریافتهاند افرادی که تمایل زیادی به خوردن شیرینی جات دارند، واقعا انسانهای مهربانی هستند و تمایل بیشتری برای ابراز محبت و کمک کردن به دیگران دارند.