کد خبر 108852
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۶

رئیس جمهوری صربستان اعلام کرد، با هدف همواره ساختن راه برای برگزاری انتخابات زودهنگام از سمت خود کناره‌گیری می‌کند.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، رئیس پارلمان صربستان قرار است تاریخ برگزاری انتخابات را که احتمالا ششم ماه مه است، اعلام کند.

این در حالی است که انتخابات پارلمانی صربستان نیز قرار است در همین تاریخ برگزار شود.

بوریس تادیچ، رئیس جمهوری صربستان در دوران ریاست جمهوری‌ خود با چالش‌های بسیاری از سوی حزب ناسیونالیست این کشور مواجه بود. دوره ریاست جمهوری تادیچ در اواخر سال جاری پایان می‌یابد.

دفتر ریاست جمهوری صربستان طی بیانیه‌ای اعلام کرد که بوریس تادیچ 10 ماه پیش از پایان حکم ریاست جمهوری خود استعفا داده است تا راه را برای برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری در ماه مه هموار سازد و خود نیز بار دیگر کاندیدا شود.

بوریس تادیچ در جمع خبرنگاران اظهار کرد که استعفای رسمی خود را روز پنجشنبه به رئیس پارلمان صربستان تقدیم خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس