نکته قابل ستایش سردمداران امریکا " تا زمانی که درسنگر پست هایشان سیر می کنند " اینستکه مانند کبک سرشان را زیر برف کرده " خودرا به نفهمی بزنند " که اوضاهع همچنان بر وفق مرادشان می چرخد.
11:30 با دیدار پمپئو با جغجغه علینژاد یقین حاصل شد که حقیقتا این ها احمق های درجه یک هستند. اگر گاهی کارهاشون اثر می کنه فقط به خاطر اینه که داخلی ها اوامرشون رو اطاعت می کنن!! مشکل ما دشمن خارجی نیست. مشکل خائن داخلی هست.
در هر مرام ومسلکی که هستید ، مسلمان وغیر مسلمان ، مذهبی وغیر مذهبی و....عزیزان هیج موقع حس وطن پرستی و وطن دوستی را به بیگانه پرستی ترجیح ندهید که دشمن بدجوری بد جنس است تا جایی که زانوی خود را برگردن هم وطنش تا لحظه مرگ میگذارد !!!!!!!!!!!
اضافه کنید کماکان برند های آمریکایی آیفون و کوکا و پپسی به نام تولید داخل که نه منتاژ داخل و سیگارهای آمریکای و....راستی چرا زم زم این روزها به حاشیه رفته چیپس و اسنک و نوشابه وگوشی....برندها و محصولات شرکتهایی آمریکایی هستند با عناوین مختلف تولید می شوند جای سوال چرا دارو تحریم شده سیگار و نوشابه و....آزاد مگر دلیل خیانت عده ای نیست اینها که موافق غرب هستن جیره خوار هستن همین وضع خوراک وامتیازشان هست ودفاع می کنند
13:14 داداش اون فرق فوکوله!! اگه دولت بعدی این برندهایی رو که گفتین فروششونو تو ایران ممنوع کنه کلی اصلاحطلب و آقازاده بدبخت میشن ما حال میکنیم. ما نه نوشابه میخوریم و نه سیگار میکشیم، گوشی هم فقط هوآوی چون پولش تو جیب آمریکایی نمیره!!!
از زیر 5 قطع نامه زیر فصل 7 خارج شدین 150 میلیارد دلار پولتون ازاد شد تو 2 سال حدود 200 میلیارد دلار صادرات داشتین از ابان هم بعد 40 سال از زیر تحریم تسلیحاتی خارج میشین. همین اخریش هم خیلی زیاده. منافقهای غر غرو