سریال تهران

خبرنگار ایران‌اینترنشنال، فعالیت شاخه فارسی‌زبان این قسمت بزرگ از وزارت خارجه اسرائیل را با عبارت «گسترده» توصیف و تاکید می‌کند که مدیریت آن، اجازه فیلمبرداری از همه بخش‌های این پایگاه را نداده است.

به گزارش مشرق، ارتش و وزارت خارجه رژیم اسرائیل در گزارشی که دو روز پیش از شبکه سعودی ایران‌اینترنشنال پخش شد، به دوربین‌های این شبکه اجازه داده‌اند که از عملیات رسانه‌ای رژیم صهیونیستی به زبان فارسی برای آنچه «برقراری ارتباط مستقیم با مردم ایران» خوانده شده، پرده بردارند. همزمانی انتشار این گزارش با پخش تیزر تبلیغاتی سریال جاسوسی «تهران» ساخته شبکه کان11 تلویزیون اسرائیل، حاکی از آن است که این رژیم باوجود روابط خصمانه با ایران طی ماه‌های اخیر در تدارک هجمه سنگین فرهنگی و رسانه‌ای علیه ایران بوده است.

در گزارش شبکه ایران‌اینترنشنال، خبرنگار این شبکه وارد مقر ارتش رژیم اسرائیل می‌شود و از سربازان یونیفرم‌پوش با چهره‌های تارشده که پشت رایانه نشسته‌اند، تصاویری نشان می‌دهد. سپس با فرمانده بخش فارسی‌زبان این پایگاه همراه می‌شود تا درباره فعالیت‌های این بخش، جزئیات بیشتری ارائه دهد. او که در ادامه سخنگوی روابط عمومی ارتش اسرائیل نیز معرفی می‌شود، ارتباط با مردم ایران را بسیار مهم می‌داند و البته خودش به زبان عبری توضیح می‌دهد: «همانطور که در حال جنگ با نیروهای مورد حمایت ایران در سوریه و لبنان وکرانه باختری هستیم، باید در جبهه آگاهی‌رسانی به مردم ایران هم باقدرت فعال باشیم. بدین‌ترتیب او به روشنی این اقدام ارتش رژیم اسرائیل یعنی فعال‌کردن مقر فارسی‌زبان برای حضور در شبکه‌های اجتماعی برای ارتباط ‌گرفتن با ایرانی‌ها را در امتداد جنگ با ایران و محور مقاومت قلمداد می‌کند.

دیپلماسی دیجیتال برای اثرگذاری بر افکار عمومی ایران

خبرنگار این شبکه در ادامه به سراغ بخش سازمان‌یافته و فعال دیگری از دولت رژیم صهیونیستی می‌رود. وزارت خارجه اسرائیل در بیت‌المقدس، پایگاه دیگری است که در آن، قسمتی موسوم به «دیپلماسی دیجیتال» وجود دارد. خبرنگار ایران‌اینترنشنال، فعالیت شاخه فارسی‌زبان این قسمت بزرگ از وزارت خارجه اسرائیل را با عبارت «گسترده» توصیف و تاکید می‌کند که مدیریت آن، اجازه فیلمبرداری از همه بخش‌های این پایگاه را نداده است.

در این بخش البته زنی که خبرنگار با او گفت‌وگو می‌کند، فارسی را روان‌تر حرف می‌زند و می‌گوید: «هدف ما برقراری رابطه مستقیم با مردم ایران است.» تلاش برای برقراری رابطه دوستانه با مردم ایران، محور وظیفه‌ای است که این زن اسرائیلی برای فعالیتش در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی برمی‌شمرد. خبرنگار شبکه سعودی نهایتا نتیجه‌گیری می‌کند: «اسرائیل در تلاش بسیار بزرگی است تا بتواند مستقیم با مردم ایران در تماس باشد.» این درحالی است که صفحات ارتش اسرائیل موسوم به «IDF» در شبکه‌های اجتماعی چون توییتر و اینستاگرام نیز به زبان فارسی فعال هستند و در کنار صفحات وزارت خارجه آن به فارسی، یکدیگر را پوشش می‌دهند.

تلاش گسترده رسانه‌ای یک رژیم در آستانه پایان

اما تمام قدوقواره این هجمه گسترده به رسانه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی ختم نمی‌شود. اسرائیلی‌ها ظاهرا پس از پخش سریال «گاندو» از تلویزیون روی ارائه روایت‌های داستانی و دراماتیک با مخاطب هدف ایرانی هم سرمایه‌گذاری جدی‌تری کرده‌اند. این اتفاق نشان می‌دهد که اسرائیل نه‌تنها با فعال‌کردن دیپلماسی عمومی خود به دنبال ارتباط‌گیری فرد به فرد با ایرانی‌ها برای پیشبرد اهداف خودش در منطقه است بلکه برای آماده‌سازی افکار عمومی کشورهای متخاصم و هدف، مسیر آماده‌سازی مردم آن‌ها برای پذیرش و کنار آمدن با این غده سرطانی را هم از طریق داستان‌سرایی و ارائه روایت‌های سمپاتیک و سازگار دنبال می‌کند.

بالطبع مردم این کشورها بدون شنیدن روایت‌های ظاهرا متفاوت، ‌انگیزه‌ای برای پاسخ دادن به درخواست برای برقراری ارتباط و سر انداختن کلاف گفت‌وگو نخواهند داشت. تیزر رسمی سریال «تهران» که اخبار تولید آن در مرحله پروداکشن از چند ماه پیش در رسانه‌های انگلیسی و فارسی‌زبان پوشش داده می‌شد، هفته گذشته منتشر شد. سریالی به کارگردانی دانیل سرکین که به زبان فارسی و عبری ساخته شده و قرار است به زودی از شبکه کان11 تلویزیون اسرائیل پخش شود. سریالی در ژانر جاسوسی که داستانی افشاگرانه روایت می‌کند.

روایت اعزام مامور موساد برای اختلال در پدافند هوایی

به گزارش ورایتی، تامار ربانیان، یک هکر و مامور موساد است که به پایتخت ایران، جایی که در آن به دنیا آمده و بزرگ شده، سفر می‌کند تا اولین ماموریتش را برای از کار انداختن رآکتورهای هسته‌ای عملیاتی کند اما وقتی ماموریت موساد شکست می‌خورد، تامار که در تهران رها شده، با ریشه‌های ایرانی‌اش بیشتر آشنا و ضمنا درگیر رابطه عاطفی با یک فعال دموکراسی‌خواه می‌شود. گزارش تازه‌تر پایگاه خبری هالیوودریپورتر اما این «فعال دموکراسی‌خواه» را با عبارات «یک سکولار رقاص و مصرف‌کننده مواد مخدر» توصیف می‌کند. این پایگاه همچنین در اطلاعات دقیق‌تری درباره خط داستانی سریال «تهران» می‌نویسد: «یک هکر جوان تحت استخدام موساد به تهران فرستاده می‌شود تا در سیستم ضدهوایی ایران اختلال ایجاد کرده و آن را از کار بیندازد و بدین‌ترتیب جنگنده‌های اسرائیلی بتوانند رآکتورهای هسته‌ای را بمباران کنند.»

این جزئیات در کنار سایر روایت‌هایی که در کتاب «برخیز و اول تو بکش» توسط خبرنگار امنیتی اسرائیل، رونن برگمن درباره عملیات‌های موساد در کشورهای دیگر از جمله ایران گزارش شده‌اند، حاکی از آن است که

رژیم اسرائیل از مرحله اعتراف به عملیات‌های جاسوسی با هدف ایجاد اختلال‌های رایانه‌ای و حتی کشتار و قتل در کشورهای متخاصمش عبور کرده و به فاز «مانور قدرت» رسیده است. موشه زوندر، نویسنده این سریال گفته است: «در ضمن سفر این زن جوان (شخصیت اصلی فیلم) و داستان‌های پیرامونش، این سریال به درگیری میان اسرائیل و ایران می‌پردازد.»

بیشتر بخوانید:

دیپلماسی دیجیتال وزارت خارجه رژیم صهیونیستی؛ ابزار و اهداف

درگیری داخلی را کنار بگذاریم

انتشار گزارش از دو پایگاه اصلی دیپلماسی عمومی رژیم صهیونیستی در ارتش و وزارت خارجه همزمان با پخش تیزر این سریال و اذعان به عملیات جاسوسی مخربی با هدف نابودی برنامه هسته‌ای ایران، نشان می‌دهد که این رژیم، احساس می‌کند که باید از پیله فعالیت رسانه‌ای خاموش خارج شود. این اتفاق از یک سو، خصومت و دشمنی این رژیم و روش‌های فعالیتش را آشکارتر و مستندتر می‌کند و از سوی دیگر هشدار می‌دهد که رژیم صهیونیستی بر مخاطب هدف ایرانی و فارسی‌زبان متمرکز شده و برای او برنامه‌ریزی کرده است.

گستردگی این حرکت و ورود به فاز آشکارسازی آن، باید بیش از پیش برای مسوولان دولتی و نظامی و البته پیش و بیش از آن‌ها برای دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ای ایران، حاوی پیام باشد. الگویی که رژیم صهیونیستی در پیش گرفته می‌تواند هم نشانه‌های بیشتری را برای زوال زودهنگام این رژیم به دست خود او آشکار کند و هم فرصتی برای رقابت در حوزه دیپلماسی عمومی باشد.

منبع: صبح نو

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۰
    4 4
    با بودن افرادی مثل قالیباف در راس قوه مقننه و رئیسی در قوه قضائیه و روحانی به عنوان رئیس جمهور نیازی به فعالیت دشمنان نیست هیچ دشمنی به ایران و انقلاب به اندازه مسئولان ایرانی ضربه نزده است
    • IR ۱۶:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۰
      1 1
      این حرف فقط در مورد روحانی درسته، قالیباف و رئیسی کجا روحانی کجا، هیچ ربطی بهم ندارن
  • امین تالشی IR ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۰
    2 0
    دقیقا همین‌ جنگ در رسانه ها چرا به زبان عبری بر روی ساکنین مناطق اشغالی وجود نداره ،(رادیو ،تلوزیون ،....به زبان عبری ) ما هم باید با وجود به رسمیت نشناختن این غده سرطانی فشار رسانه ای را در جوامع مناطق اشغالی گسترده کنیم تا بقول خودشون از اطلاع رسانی و اگاهسازی مردم ساکن اونجا عقب نمونیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس