کد خبر 106919
تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۳

از امروز شمال و نواحي كوهستاني جنوب شرقي كشور باراني خواهد بود.

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، اميدوار كارشناس هواشناسي در اين باره گفت: بر اساس بررسي هاي انجام شده براي نواحي كوهستاني جنوب شرقي كشور مانند: استان هاي كرمان و سيستان و بلوچستان شاهد بارش هاي كم باران خواهيم بود.

همچنين براي نواحي شمال غرب و ارتفاعات البرز، به ويژه سواحل درياي خزر از امروز شاهد افزايش ابر و بارش پراكنده باران در نواحي مربوطه خواهيم بود.

اميدوار تصريح كرد: فعاليت اين سيستم كه از شمال غرب كشور وارد شده به علت بهاري شدن هوا به سمت گرم شدن مي باشد و عمده فعاليت آن به صورت بارش هاي پراكنده در نواحي شمالغرب و ارتفاعات البرز بخصوص سواحل درياي خزر است.

وي ادامه داد: از روز جمعه دماي هواي كشور رو به افزايش مي رود همچنين جريان بارشي جديدي از اوايل هفته آينده از مرزهاي شمالغربي كشور وارد كشور مي شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس