به گزارش خبرنگار مشرق، روزنامه نیویورک تایمز در خبر هفته قبل خود در مورد آیپک و نقش صهیونیسم در تاثیرگذاری بر سیاستهای دولت آمریکا دست به انتشار خبری زد که روز بعد مجبور به اصلاح آن شد. در اصلاحیه این روزنامه (08/03/2012) آمده است:
بدلیل اشتباه ویرایشی رخداده در مقاله روز چهارشنبه که در مورد لابی عظیم نمایندگان همایش سالانه روز سهشنبه کاپیتال هیل بود، کمیته روابط عمومی اسرائیل آمریکا، موسوم به آیپک، اشتباها به عنوان یک سازمان معرفی شد. در حالی که آیپک یک گروه لابی طرفدار اسرائیل است که در راستای پیشبرد اهداف اسرائیل در آمریکا فعالیت میکند و مستقیما برای دولت اسرائیل کار نمیکند.
روزنامه نیویورک تایمز در اصلاحیه خود سعی کرد تا به خوانندگانش اینگونه القا کند که آیپک به طور رسمی بخشی از دولت رژیم صهیونیستی نبوده و به طور مستقل فعالیت میکند.
روز بعد نیز این روزنامه دست به اصلاحیه دیگری زد:
تصویری که روز سهشنبه برای مقالهای در مورد به حاشیه راندن هر چه بیشتر فلسطینیان در کرانه باختری انتخاب شده بود، اقدام سربازان اسرائیلی را به طور ناقص توضیح میداد. این سربازان، که توضیح اقدام آنها در این مقاله آورده نشده بود، در واقع به سمت کسانی شلیک میکردند که در ماه گذشته در شهر کرانه باختری الرام سنگ پرتاب میکردند و سلاحهای این سربازان نیز حاوی گلولههای پلاستیکی بود.
تصویر مورد نظر نیویورک تایمز که در صفحه نخست آن به چاپ رسید در زیر آورده شده است.
در توضیح این تصویر این چنین آمده بود: «شلیک سربازان اسرائیلی به سمت فلسطینیان پرتابکننده سنگ در شهر کرانه باختری الرام، نزدیک شرق بیتالمقدس، در ماه گذشته.»
نیویورک تایمز توضیحات این تصویر را «ناقص» اعلام کرد چرا که در آن اشارهای به شلیک «گلولههای پلاستیکی» نشده بود. لازم به ذکر است که «گلولههای پلاستیکی»، گلولههای فولادیای هستند که روی آنها یک لایه پلاستیکی پوشانده شده است و جالب اینکه تاکنون دهها فلسطینی در اثر اصابت این نوع گلولهها کشته شدهاند.گفتنی است که چندی پیش همین روزنامه در خبری به دروغ نوشت «تهدیدات ناشی از ایران، که هم غرب و هم اسرائیل را هدف قرار داده است، با ارزیابی اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی همراه شده است که بیان میدارد برنامه هستهای ایران دارای اهداف نظامی میباشد و لذا تبدیل به مسئلهای مهم در رقابتهای انتخاباتی ریاستجمهوری آمریکا شده است».
اما پس از آشکار شدن این دروغ، نیویورک تایمز به جای اصلاح این خبر همانند اقدامی که برای آیپک و رژیم صهیونیستی انجام داد، جملات کذب خود در مورد ایران را بیسروصدا از سایت خود حذف کرد.