کد خبر 104904
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۱

سازمانی موسوم به «اشغال آیپک» با درج اگهی‌ای در روزنامه هیل واشنگتن از اعضای کنگره آمریکا خواست تا با درخواست آیپک برای برپایی جنگ با ایران مخالفت ورزیده و آمریکا را وارد یک جنگ فجیع دیگر نکنند.

به گزارش خبرنگار دیپلماسی عمومی مشرق، هفته گذشته سازمانی به نام «اشغال آیپک» آگهی‌ای را در روزنامه هیل آمریکا منتشر ساخت و در آن طی نامه سرگشاده‌ای به نیابت از جنبش 99 درصدی و سازمان‌های صلح و بین‌الادیانی آمریکا از کنگره این کشور خواست تا با برپایی جنگ با ایران مخالفت کرده و به حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران بپردازند. متن این نامه به شرح زیر می‌باشد.


به اعضای کنگره آمریکا

کمیته روابط عمومی اسرائیل آمریکا (آیپک) مسیر جنگ را در پیش گرفته است ــ و این بار با ایران. آنها می‌گویند که آمریکا باید تمایل حمله به ایران یا حمایت از حمله اسرائیل را داشته باشد.

آیپک با اغراق در مورد تهدید صدام حسین و دروغ‌پردازی در خصوص سلاح‌های کشتار جمعی، دولت ما را در مسیر مصیبت‌بار عراق قرار داد. اکنون آنها در حال تکرار تاریخ هستند، آن هم توسط لابی‌گران آیپک که به شدت در مورد تهدید هسته‌ای ایران اغراق و از مذاکره اجتناب می‌ورزند. آیپک به لابی سیاست‌هایی ادامه می‌دهد که مانع از ایجاد یک صلح عادلانه بین اسرائیل و فلسطین می‌شود و از نقض حقوق بین‌الملل حمایت می‌کند. نگرش‌های آیپک نمایانگر ارزش‌ها و علایق اکثر مردم آمریکا که به شما رای دادند، مالیات‌هایی را که بودجه دولت ما را تامین می‌کند می‌پردازند، و اعضای خانواده‌های‌شان در ارتش آمریکا خدمت می‌کنند نمی‌باشد.

اکثر آمریکاییان با برپایی یک جنگ دیگر در خاورمیانه مخالفند و آمریکا در چنین رکود اقتصادی بدی که از زمان رکود بزرگ بی‌سابقه است، توانایی یک جنگ دیگر را ندارد. جنگ عراق باعث شد تا هزاران آمریکایی و صدها هزار عراقی جان خود را از دست بدهند. عاجزانه از شما می‌خواهیم تا این اشتباه فجیع را تکرار نکنید. به خواسته آیپک و جنگ با ایران نه بگویید و به دیپلماسی آری.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس