حداد عادل

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به پیشنهاد جبهه پایداری مبنی بر ارائه دو لیست مجزا با اشتراک بالا، تأکید کرد: شورای انتخاب، این پیشنهاد را مغایر وحدت تشخیص داد و آن را نپذیرفت.

به گزارش مشرق، غلامعلی حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در نامه‌ای به حجّت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی، از رد پیشنهاد این جبهه مبنی بر ارائه دو لیست جداگانه با اشتراک بالای اعضا، در جلسه شورای انتخاب شورای ائتلاف خبر داده است.

بیشتر بخوانید:

۱۵ گام ائتلاف نیروهای جبهه انقلاب برای نهایی کردن لیست انتخاباتی

متن این نامه را در ادامه می‌خوانید.

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب حجت الاسلام و المسلمین آقاتهرانی، دبیرکل محترم جبهه پایداری

 با تقدیم سلام به اطلاع جنابعالی می رساند:

چنانکه مستحضرید شورای ائتلاف برخاسته از شورای دیگری است که در سال ۹۶ چند ماهی پس از انتخابات ریاست جمهوری و البته نه برای انتخابات،  بلکه برای همفکری درباره مسائل کشور و انقلاب تشکیل شد و سپس در اواخر سال ۹۷ موضوع وحدت همه  نیروهای انقلابی را برای انتخابات ۹۸ در دستور کار خود قرار داد و  با دعوت از افراد و نمایندگان تشکل‌های بیشتری تحت عنوان «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» به کار خود ادامه داد و از همان آغاز از جنابعالی نیز برای حضور در جلسات دعوت کرد که با حضور در کنار دیگران به بیان دیدگاه‌های جبهه پایداری بپردازید تا با مشورت راه حلی مشترک برای مسائل و مباحث پیدا شود.  

متأسفانه جبهه پایداری هیچ‌گاه در جلسات اولیه شورا و جلسات شورای ائتلاف حضور پیدا نکرد و تا امروز نیز توفیق دیدار شما در جلسات شورا حاصل نشده است.

در سال ۹۸ که موضوع انتخابات به صورت جدی و مستمر در دستور کار شورا قرار گرفت، نمایندگانی از شورای ائتلاف طی چهار جلسه طولانی با شما و جناب آقای محصولی دیدار و گفتگوی طولانی داشتند و از جبهه پایداری برای پیوستن به شورای ائتلاف دعوت کردند اما از آغاز پاسخ این بود که پایداری تصمیم به  پیوستن به شورای ائتلاف ندارد و قصد دارد در انتخابات تهران و شاید بعضی شهرهای دیگر در فهرست جداگانه بدهد و البته سعی می‌کند در این فهرست به حداکثر اشتراک دست یابد.

نمایندگان شورای ائتلاف این تصمیم را مغایر با وحدت نیروهای انقلاب می‌دانستند و آن را مجوزی برای پدید آمدن انواع فهرست ها با انواع اشتراکات می‌دانستند که می‌تواند موجب پراکنده شدن آرای مردم و نهایتاً شکست نیروهای انقلاب در انتخابات مجلس شود.

در آخرین جلسه ای که نمایندگان شورای ائتلاف با جنابعالی و آقای محصولی و دو نفر دیگر از جبهه پایداری داشتند، از سوی جبهه پایداری پیشنهاد شد که برای رسیدن به حداکثر اشتراک در دو لیست تهران، لیست ۶۰ نفره تهیه شده توسط پایداری مبنا قرار گیرد و ۲۴ نفر مشترک این لیست با لیست ۹۰ نفره شورای ائتلاف یکجا در هر دو لیست نهایی ۳۰ نفره قرار گیرد.

پایداری این پیشنهاد را تأمین کننده وحدت حداکثری می‌دانست، اما در همان جلسه توضیح داده شد که شما در فهرست ۶۰ نفره خود بنا داشته اید که هیچ فردی از بعضی از احزاب و تشکلهای حاضر در شورای ائتلاف را در آن فهرست قرار ندهید و قبول پیشنهاد شما عملاً به معنی نفی فلسفه وجودی ائتلاف و فروپاشی آن است و به معنی آن است که شورای ائتلاف اختیار تعیین ۲۴ نفر از لیست ۳۰ نفره انتخابات تهران را فقط به پایداری که در شورای ائتلاف شرکت ندارد تفویض کرده باشد و تنها در حد ۶ نفر امکان تصمیم گیری مستقل داشته باشد.

این پیشنهاد در جلسه شنبه ۹۸/۱۱/۱۲ شورای انتخاب که منتخب شورای ائتلاف است به بحث و رأی گذاشته شد و به این دلیل که میدان تصمیم‌گیری شورای ائتلاف را درباره ۶۶ نفر دیگر از فهرست ۹۰ نفره تنها در حد ۶ نفر تنگ می‌کرد، مغایر وحدت تشخیص داد و آن را نپذیرفت.

شورا در آن جلسه تصمیم گرفت به دلیل ضیق وقت، مذاکره دعوت از جبهه پایداری را متوقف کند و با تشخیص مناسبترین افراد از میان فهرست ۹۰ نفره خود به تعیین لیست نهایی ۳۰ نفره تهران بپردازد، بی آنکه بخواهد از ابتدا به روش جبهه پایداری بعضی از احزاب و تشکل‌های موجود در ائتلاف را به کلی نادیده بگیرد.

شورا حتی تصویب کرد که بعضی افراد مناسب مجلس را که احتمالا نام آنها در لیست پایداری نیز خواهد آمد با رأی شورای ائتلاف در لیست خود بگنجاند.

امید است با این توضیح، بر مردم شریف تهران معلوم شده باشد که قبول پیشنهاد جبهه پایداری نه تنها به حصول وحدت نمی انجامید بلکه خود عامل تفرقه و از بین رفتن شورای ائتلاف می بود، زیرا اختیار تعیین ۲۴ نفر از ۳۰ نفر تنها به یک حزب واگذار می شد.

در پایان از خداوند کریم مسئلت می کنیم تا به همه ما توفیق اطاعت از او و خدمت به مردم را عنایت فرماید.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 2
  • aras IR ۲۰:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
    1 5
    پایداری داره چکار می کنه؟ اصلا چه کسانی تصمیم گیر اصلی پایداری شدن؟ تو این یک سال اخیر «شفافیت» به یکی از دغدغه های مردم تبدیل شده ولی هنوز بسیاری از سیاسیون طیف های مختلف مردم رو محرم نمیدونن حتی در این حد که توضیح بدن چه افرادی قرار هست تصمیم گیری کنن و فهرست های انتخاباتی رو ببندن فرقی هم نداره اصولگراها/پایداری اصلاح طلب/اعتدالی بهاری/عدالتخواه همه شون دارن مثل پدرخوانده ها و قیم های جامعه با مردم برخورد میکنن این پنهان کاری ها باعث کاهش مشارکت مردم خواهد شد
    • IR ۰۲:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
      1 1
      چه کسانی تصمیم گیر لیست ائتلاف هستند، اگه شما می دونید به ما هم بگید؟؟؟ حداد؟، چمران؟، ولایتی؟، لاریجانی؟، قالیباف؟ یا روحانی؟ دقیقا کی؟ و هدفشون چیه؟
  • محمد IR ۲۲:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
    2 4
    آقایان پایداری ها شمارا بخدا قسم میدهیم از ایجاد شکاف پرهیز کنید واین وحدت نیروهای انقلاب را بهم نزنید .خدا خیرتان بدهد.
  • مهدی IR ۰۱:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
    3 3
    خدا رو شکر!!! آقاجان ول کنید این پایداری ها رو! بعضی هاشون همش دنبال جنجال و تنش بوده و هستند!
  • احمد IR ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
    4 0
    اقایان محترم! لطفا نهایتا با یک لیست واحد از طیف نیروهای انقلابی، مردم رو در انتخاب نیروهای ارزشی یاری بدید
  • IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
    4 2
    شاید به این دلیل است که پایداری دوست نداره با کسانی که هر 4 سال یکبار موقع انتخابات پیداشون میشه یا کسانی که از برجام حمایت یا سکوت کردن یا به لاریجانی رای دادن، همگروه باشه!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس