به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از فارس، این نرم افزار به خصوص برای دانشجویانی طراحی شده که به علت وضعیت درسی بد در شرایط نامناسب روحی هستند و احساس سرخوردگی، خستگی و درماندگی می کنند.
این نرم افزار به طور مشترک توسط محققان دانشگاه های ام آی تی، Notre Dame و ممفیس طراحی شده است. این نرم افزار مانند یک معلم خصوصی عمل می کند و نه تنها برای ارتقا و بهبود شیوه های آموزش و تحصیل توصیه هایی به دانشجویان ارائه می کند، بلکه سطح تعامل انسان و رایانه ها را هم ارتقا می بخشد.
این نرم افزار که AutoTutor نام دارد، قادر به سنجش سطح دانش افراد است و برای این کار سوالاتی را از وی مطرح می کند. سپس پاسخ ها توسط نرم افزار تجزیه و تحلیل شده و اشتباهات و پاسخ های غلط به دانشجو یادآوری می شود. این نرم افزار از قابلیت پاسخگویی به سوالاتی که به ذهن دانشجویان رسیده هم برخوردار است.
این نرم افزار از حالت چهره و وضعیت نشستن دانشجو می تواند به شرایط روحی وی پی برده و با تغییر استراتژی به او کمک کند تا احساسات بد و منفی را از خود دور کند. برنامه یاد شده فعلا بر روی 1000 دانشجو آزمایش شده و نتایج به دست آمده از آن نسبتا مطلوب بوده است.
به تازگی نرم افزار رایانه ای وارد بازار شده که قادر است نسبت به عواطف و احساسات انسان ها و به خصوص دانشجویان واکنش نشان دهد.