کد خبر 103900
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۶

حسن دانايي‌فر گفت: توافق دولت عراق و سازمان ملل براي انتقال اعضاي گروهك‌ تروريستي منافقين از پادگان اشرف به پايگاه ليبرتي بر اساس زمان‌بندي از پيش تعيين شده دنبال مي‌شود و پابرجاست.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، حسن دانايي‌فر، سفير ايران در عراق، درباره نامه سركرده گروهك منافقين به وزير خارجه آمريكا مبني بر اين كه اعضاي پادگان اشرف و افرادي كه به پايگاه ليبرتي منتقل شده‌اند به مرز اردن منتقل شوند، گفت: اتفاق‌ جديدي نيفتاده است؛ عراقي‌ها در حال اجراي برنامه‌شان هستند و توافقي كه با سازمان ملل صورت گرفته است بر اساس زمان‌بندي تعيين شده دنبال مي‌شود.

وي در پاسخ به اين پرسش كه گفته مي‌شود گروه دوم از اعضاي گروهك تروريستي منافقين كه بنا بود به پايگاه ليبرتي منتقل شوند از انجام انتقال ممانعت كرده‌اند، گفت: از جزييات اين امر مطلع نيستم، اما بر اساس اخبار منتشر شده، بناست گروه دوم از اعضاي پادگان اشرف به زودي به ليبرتي منتقل شوند.

سفير ايران در عراق درباره برگزاري نشست سران اتحاديه عرب در عراق گفت: مقدمات برگزاري اين نشست در حال انجام است و در زمان مقرر (29 مارس) برگزار خواهد شد.

دانايي‌فر از سفر خضير الخزاعي، معاون شيعه رييس‌جمهور عراق در راس هيأتي در روز سه‌شنبه به تهران خبر داد و گفت: در اين سفر سه روزه سه تن از وزراي عراق ـ برق، جوانان و ورزش و حقوق و انسان ـ به همراه تعدادي از نمايندگان پارلماني عراق به تهران مي‌آيند و در چارچوب روابط دو جانبه با مسوولان كشور و وزراي مربوطه ديدار و گفت‌وگو مي‌كنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس