کد خبر 102209
تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۶

یک رسانه غربی به دنبال افشای جاسوسی پلیس آمریکا به ویژه نیویورک از مسلمانان این کشور، فاش کرد کاخ سفید هزینه های چنین اقداماتی را می پردازد.

به گزارش مشرق، مهر به نقل از آسوشیتدپرس نوشت: میلیونها دلار از هزینه های کاخ سفید به پلیس نیویورک ارائه می شود تا از آنها در جاسوسی علیه مسلمانان آمریکا استفاده شود.

این پولها از محلی به نام "مبارزه با جنایات مواد مخدر" در اختیار پلیس نیویورک قرار می گیرد و بر همین اساس تا کنون 135 میلیون دلار در اختیار پلیس نیویورک و نیوجرسی قرار گرفته است.

همین موضوع نشان می دهد که کاخ سفید این پولها را به صورت محرمانه و تحت عناوینی دیگر در اختیار پلیس قرار می داد.

مسلمانان آمریکا که بین 6 تا 8 میلیون نفر تخمین زده می شوند، مدتها است نسبت به رویکردهای پلیس آمریکا و پرسش و پاسخهای آنها اعتراض دارند. چندی پیش نیز استفاده از محتوای ضد اسلامی در آموزش افسران پلیس سبب تنش هایی میان جامعه مسلمانان و پلیس شده بود.

این درحالی است که "مایکل بلومبرگ" شهردار نیویورک، جاسوسی از مسلمانان را به واسطه حوادث 11 سپتامبر و همچنین بمبگذاری مرکز تجارت جهانی در سال 1993 قانونی دانسته و می گوید: عملیاتهای محرمانه علیه مسلمانان قانونی، مقتضی و سازنده هستند.

استفاده از دوربین و خبرچین های اعزام شده به مجالس سخنرانی های مذهبی تبدیل به یک امرعادی برای پلیس آمریکا شده تا از طریق آن درباره مسلمانان اطلاعات جمع آوری کند. از این خبرچین ها که از آنها به طورغیر رسمی به عنوان "خزندگان مسجد" یاد می شود اطلاعاتی از پرستشگاه های مسلمانان به دست می آید.
 
بر همین اساس در بخشی از اقدامات پلیس نیویورک برای جمع آوری اطلاعات علیه مسلمانان از واحدهای "پلیس مخفی" برای بازرسی محله های مسلمان نشین و زیر نظرگرفتن مساجد و همچنین شناسایی پرستشگاه های مخفی آنها استفاده می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس