کد خبر 102082
تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۵

مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه با بیان اینکه انتخابات مجلس نهم برای دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی حاوی پیام‌های مختلفی است، گفت: این انتخابات معناکننده میزان وفاداری مردم به نظام است.

به گزارش مشرق، حسین صفارهرندی مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه در قبال انتخابات 12 اسفند، پرسش‌هایی در ذهن دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی ایران مطرح است، گفت: سؤال اصلی این است که پس از حوادث سال 88، آیا در میزان دلبستگی مردم به نظام حاکم و انقلابی که طی 33 سال گذشته برای آن زحمت کشیده‌اند تغییری حاصل شده است یا نه؟

وی افزود: به هر میزانی که مردم در انتخابات مشارکت گسترده‌تری داشته باشند، دوستان و دشمنان می‌توانند نتیجه بگیرند که آیا در دلبستگی مردم به نظام تفاوت معناداری ایجاد شده و یا اینکه دلبستگی‌ها بیشتر هم شده است.

صفارهرندی همچنین با اشاره به سؤال خبرنگار فارس که نظر وی را در مورد موضع برخی رسانه‌های خارجی که گفته‌اند انتخابات 12 اسفند وضعیت کنونی ایران را مشخص خواهد کرد، جویا شد، گفت: دومین مسئله این است که به دنبال بالاگرفتن تنش میان جمهوری اسلامی و دشمنانش، مسئله‌ای که در واقعیت قضیه وجود دارد و آنها هم به آن اذعان کرده‌اند، بحث حوزه‌های نفوذ است.

وی تصریح کرد: در واقع، جاگیر شدن ایران در مناطق نفوذ سنتی آمریکا و جذب تدریجی وابستگان پیشین آمریکا و غرب به ایده انقلاب اسلامی که نمونه آن را در سقوط دیکتاتورهای نوچه غرب در برخی کشورها شاهد هستیم، این پرسش را برای عده‌ای مطرح کرده است که ایران اسلامی در این بالاگرفتن تنش‌ها میان خود و غرب تا چه‌اندازه‌ای دوام خواهد آورد و آیا اساساً پیروز خواهد شد یا خیر؟

صفارهرندی افزود: دشمنان ما این توقع را دارند که کسانی در ایران بر مسند کار بنشینند که آماده تسلیم به غرب باشند و در واقع، آنها با تشدید فشارها و تحریم‌ها منتظر دریافت این پیام هستند.

وی همچنین ادامه داد: از سوی دیگر، دوست‌داران انقلاب اسلامی در جهان نیز با نگرانی در حال رصد این صحنه هستند و در واقع دعا می‌کنند که جمهوری اسلامی ایران ایستادگی خود را در مقابل این فشارها از دست ندهد.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به سومین مفهومی که دوستان و دشمنان در انتظار درک آن از انتخابات مجلس ایران هستند، اشاره کرد و گفت: اگر با وجود همه فشارها، اعلام وفاداری مردم به جمهوری اسلامی با حضور در انتخابات بیشتر از گذشته باشد؛ نتیجه این اتفاق مدلی است برای استقلال، آزادی و رهایی سایر کشورها از یوغ استکبار.

وی افزود: اگر مدل موفق ایران پیش روی مردم در سایر کشورها ظاهر شود، طبیعتاً آنها روحیه مضاعفی در آرمان‌های عدالتخواهانه خودشان پیدا می‌کنند و باید اذعان کرد که این مسئله بر روی مسائل داخلی کشور ما نیز تأثیرگذار است.

صفارهرندی همچنین خاطرنشان کرد: در صورتی‌که مردم دست به انتخابی بزنند که به لحاظ کمیّت معنادار باشد و مثلاً 60 درصد مردم به صحنه بیایند، این مسئله سبب منفی شدن برخی توهّماتی می‌شود که می‌گویند مردم به دلایلی از نظام اسلامی ایران دور شده‌اند.

وی به تأثیرگذاری کیفیت انتخاب مردم نیز اشاره کرد و گفت: اگر کیفیت انتخاب مردم به گونه‌ای باشد که منتخبان بیشترین زاویه را در برابر سلطه‌طلبی غرب و خواسته‌های دشمنان ایران داشته باشند، معنایش این است که تمایل عمومی مردم ایران نسبت به بهبود رابطه با آمریکا و غرب مساعد نیست و اگر سیاستمداری بخواهد به دنبال روش‌های سازشکارانه برود، طرد خواهد شد.

این فعال سیاسی و فرهنگی تصریح کرد: این برداشت‌ها از انتخابات در نهایت نسبت ما را با جهان، با غرب و آمریکا و با دوستان خودمان در میان ملت‌ها به صورتی شفاف مشخص می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس