کد خبر 101681
تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۰

استاندار حضرموت با اشاره به انفجار دیروز انتحاری در یمن و کشته شدن 26 نفر از مردم این کشور گفت که عامل این اقدام تروریستی تابعیت سعودی داشته است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، دیروز در حالی که تنها چند ساعت از مراسم تحلیف عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور جدید یمن در پارلمان این کشور گذشته بود، انفجاری در مقابل مرکز ریاست جمهوری در شهر المکلا واقع در استان حضرموت با یک خودروی بمب گذاری شده روی داد که درجریان آن 26 نفر که بیشتر آنها از اعضای گارد ریاست جمهوری بودند، جان خود را از دست دادند.

خالد سعید الدینی استاندار حضرموت در این رابطه به روزنامه عکاظ اطلاع داده است که عامل این اقدام تروریستی از عناصر القاعده بوده و تابعیت سعودی داشته است، برخی یگر از منابع یمنی نیز نام وی را محمد علی الصیعری اعلام کرده اند.

این در حالی است که علی الحمدان سفیر عربستان در یمن سعی کرده این اخبار را تایید نکند، او در این رابطه گفته که هنوز از هویت این فرد اطلاع دقیق پیدا نکرده است.

الدینی در اظهارات خود با اشاره به تکه تکه شدن جنازه عامل انتحاری در این حمله می گوید که تحقیقات در این زمینه برای فاش شدن جزئیات بیشتری از آن همچنان ادامه دارد.

شاخه سازمان تروریستی القاعده در جزیره العرب دیروز مسئولیت انفجار خودروی بمب گذاری شده در جنوب یمن را که دست کم به کشته شدن 26 نفر منجر شده را بر عهده گرفت. یک منبع از القاعده به رویترز گفت که این سازمان مسئولیت این انفجار انتحاری را که در واکنش به جنایات نیروهای امنیتی یمن در این کشور است، بر عهده می گیرد.

این حادثه در اثر انفجار یک خودروی هایلوکس روی داد که در حالی به قصر ریاست جمهوری نزدیک شد که موقع اذان ظهر بود و تعداد زیادی از نیروهای نظامی قبل از تناول نهار در آنجا تجمع کرده بودند. راننده این خودرو البته قصد ورود به کاخ را داشت که با ممانعت نگهبانان و تجمع نیروهای امنیتی مواجه شده و در همان مسیر ورودی کاخ، خودرو را منفجر کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس