کد خبر 101665
تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۲

طالبان ضمن بر عهده گرفتن مسئولیت قتل 2 مشاور آمریکایی در مقر وزارت کشور افغانستان، اعلام کرد که این 2 تن در واکنش به هتک حرمت قرآن کشته شدند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، عصر روز گذشته 2 مشاور نظامی آمریکایی در مقر وزارت کشور افغانستان به قتل رسیدند.

وزارت کشور افغانستان این خبر را تأیید کرد اما از جزئیات آن خبری منتشر نکرد.

چگونگی کشته شدن 2 مشاور آمریکایی

"صدیق صدیقی"، سخنگوی وزارت کشور افغانستان، شب گذشته در گفت‌وگو با رسانه‎ها اظهار داشت: این 2 مشاور آمریکایی در دفتر کار خود به ضرب گلوله کشته شدند.

وی افزود: زمانی که همکاران این 2 مشاور وارد دفتر آنان شده‌اند، اجساد خون آلود این 2 تن را مشاهده می‌کنند.

با آن که تاکنون جزئیات بیشتری در این مورد فاش نشده است، اما گفته می‎شود فرد مهاجم پس از کشتن این افراد موفق به فرار شده است.

نظامیان خارجی در هیچ جای افغانستان در امان نیستند

افزایش حملات بر نظامیان خارجی، بی تردید این مسئله را به اثبات می رساند که نظامیان خارجی به خصوص آمریکایی‎ دیگر در هیچ جای افغانستان مصونیت ندارند و هر آن احتمال می‌رود که هدف گلوله افراد به ظاهر ناشناس قرار گیرند.

تمام مشاوران آمریکایی را از وزارت‌خانه‎های افغانستان خارج شدند

در واکنش به کشته شدن این 2 مشاور آمریکایی، این کشور همه مشاوران خود را از وزا‌رت‌خانه های افغانستان خارج کرده و در پایگاه نظامی بگرام که از چند هفته بدین سو، هدف تظاهرات‌کنندگان خشمگین قرار دارد، مستقر کرده‌اند.

گزارش‌ها می‌رسانند که پس از وقوع این رویداد جاده منتهی به وزارت کشور افغانستان مسدود شد و تدابیر شدید امنیتی از سوی نیروهای پلیس در اطراف این وزارت اتخاذ شده است.

نیروهای پلیس نیز در حالت آماده باش به سر می‌برند.

تاکنون بیش از 70 نظامی خارجی بر اثر حملات مشابهی به قتل رسیده اند، اما رویداد چنین حوادثی در سال جاری میلادی به شدت افزایش یافته است.

2 روز پیش یک سرباز ارتش افغانستان با جمعی از معترضان در ولایت "ننگرهار" 2 نظامی آمریکایی را به ضرب گلوله به قتل رساند.

یک ماه قبل نیز فردی با لباس ارتش ملی افغانستان، نظامیان فرانسوی را در ولایت "کاپیسا" افغانستان نشانه گرفت که در نتیجه آن چهار نظامی فرانسوی کشته و 15 تن دیگر زخمی شدند.

این فرد که پس از این رویداد از سوی نظامیان فرانسوی دستگیر شد، در جریان تحقیقات خود اعتراف کرده بود که به منظور انتقام گیری از بی حرمتی به اجساد طالبان و بی احترامی نظامیان خارجی به رسوم و اعتقادات دینی افغان‎ها دست به این اقدام زده است.

کارشناسان افغان نیز معتقدند که کشتار نظامیان خارجی به دست نیروهای امنیتی افغان، ریشه در مسائل دینی، فکری، فرهنگی و رسومات دارند که افغان‎ها با دادن خون آن ‎را حفظ کرده اند.

هفته گذشته نظامیان آمریکایی صد‎ها نسخه قرآن کریم را در پایگاه نظامی بگرام به آتش کشید که به شدت مورد خشم وغضب مردم افغانستان قرار گرفتند. تظاهرات پیاپی افغان‌ها برای پنجمین روز متوالی در ولایت‌های مختلف برگزار شد.

با آن‎که همه مقامات آمریکایی بارها از مردم افغانستان عذر خواهی کرده اند، اما این عذرخواهی‏‌ها نتوانسته‌اند قناعت مردم افغانستان را فراهم کنند و مردم افغانستان خواهان مجازات عاملان این رویداد غیرانسانی و اسلامی در دادگاه‌های افغانستان و همچنین خروج این نظامیان از افغانستان هستند.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس