به گزارش مشرق، دکتر مرضیه وحیددستجردی در گفتگو با مهر درباره شرایط حضور کاندیداهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دانشگاههای علوم پزشکی گفت: حوزه سلامت باید فارغ از مسائل سیاسی باشد و خدای نکرده برخی از مسائل سیاسی که ممکن است به دنبال آن درگیری هایی هم ایجاد شود، می تواند خدمات بخش سلامت را در حوزه خودش تحت تاثیر قرار دهد.
وی افزود: به خصوص اینکه خدمات ما در حوزه سلامت خدمات بسیار گسترده ای است شبکه پیچیده ای که ما داریم از روستاها آغاز می شود و تا مراکز تخصصی و فوق تخصصی در شهرها ادامه پیدا می کند.
وزیر بهداشت اظهار داشت: این گونه مسائل سیاسی در شبکه خدمات بهداشتی و درمانی ممکن است موجب افت کیفیت خدمات و نارضایتی مردم شود.
وی یادآور شد: توصیه اصلی ما در وزارت بهداشت به دانشگاه ها این است که فارغ از مسائل سیاسی حرکت کنند و ارائه خدمات خود را ادامه دهند.
دستجردی تاکید کرد: البته کاندیداها می توانند در مراکز آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی حضور پیدا کنند اما حضور آنها در شبکه خدمات بهداشتی و درمانی، بیمارستانها و مراکزی که در آنها به طور مستقیم به مردم خدمات ارائه می شود، به هیچ وجه مناسب نیست و بیمارستانها جای تبلیغ نیستند.
وحیددستجردی گفت: ما از دانشگاهها خواسته ایم که از هرگونه حرکتی در این زمینه جلوگیری کنند.
به گزارش مهر، 47 دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور وجود دارد که وظیفه آموزش و پژوهش دانشجویان از مقاطع کاردانی تا دستیاری پزشکی تا مقاطع فوق تخصصی را به عهده دارند. همچنین مسئولیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در جمعیت تحت پوشش استان و شهر مربوطه بر عهده این دانشگاهها است.