کد خبر 658066
تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۷

حسن روحانی در نامه ای که به دو وزیر کشور و دادگستری ارسال کرد عناوین و القاب محیر العقولی را به علی مطهری نسبت داد که تا کنون در تاریخ ریاست جمهوری وی به کس دیگری تعلق نگرفته بود.

 به گزارش مشرق، روز گذشته و پس از غوغاسازی رسانه های خاص از لغو یک سخنرانی در شهر مشهد که طبق قانون و به صلاحدید دادستان مشهد صورت گرفت – که در جای خود باید در مورد علل پیدای و پنهان این تصمیم به مردم اطلاع رسانی شود - شاهد نامه نگاری علی مطهری به رئیس جمهور بودیم.

 

نامه ای که حکومت را متهم کرد

در حالی که اکثر رسانه های ارزشی کشور دست بر روی بخشی از نامه گذاشتند که وی امام جمعه مشهد را به لغو سخنرانی خود متهم کرده بود اما آنچه تأسف بار تر است این است که وی رسما حکومت جمهوری اسلامی را متهم کرده که عامدانه اقدام به نقض آزادی بیان می کند! وی در پایان نامه خود به رئیس جمهور می گوید: قبول دارم که تلاش برای محدودسازی آزادی بیان از سوی برخی نهادهای حکومتی معمولا در زمان دولت‌هایی که گرایش اصلاح طلبی دارند بیشتر است..

اتهام مطهری به حکومت و نهادهای حاکمیتی از سوی مقام دوم مجلس کشور به عنوان حافظ امانت الهی و میراث دار خون صدها هزار شهید انقلاب و دفاع مقدس بسیار قبیح، بی سابقه و کریه است.

 

ورود آنی وزیر کشور در روز تعطیلی اربعین و حکم روز بعد روحانی به وی!

گرچه به محض روی دادن این مسئله در روز اربعین حسینی وزیر کشور به عنوان مقام مستقیم و مسوول خاص این رویداد وارد صحنه شد و یک هیأت ویژه برای بررسی آن تشکیل داد اما پس از طی روال قانونی و آنی در این خصوص توسط رحمانی فضلی، روز بعد و در کمال تعجب خبری مخابره شد که رئیس جمهور هم اقدام به نامه نگاری به وزیر کشور! و وزیر دادگستری کرده که زوایای این موضوع را بررسی کرده و گزارشی تهیه نمایند. ورود عالی ترین مقام اجرایی کشور پس از اخذ تصمیم وزیر کشور و تشکیل هیأت بررسی ویژه در این خصوص سوال های فراوانی در ذهن افکار عمومی ایجاد کرد که مگر برای بیکاری، قاچاق، فساد هشت هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان، حقوق های نجومی و ... آیا با این سرعت اقدام شد که در مورد تصمیم قانونی دادستان مشهد این تصمیم گرفته شد!

 

نامه به دو وزیر بود یا قصیده ای در مدح یک رجل سیاسی

با بررسی تمام نامه نگاری های رئیس جمهور در طول دوره ریاست جمهوری مشخص شد که تنها نامه ای که در آن از 10 لقب، صفت و عنوان برای کسی استفاده شده است همین نامه ای بود که به دو وزیر کشور و دادگستری برای پیگیری علت لغو سخنرانی علی مطهری نگاشته شده بود. 

نکته جالب تر اینکه حتی در سخنرانی های شفاهی رئیس جمهور در مدح دکتر ظریف که بالاترین و جدی ترین آنها در دو مورد همایش "تجلیل از افتخارآفرینان برجام" و همایش "اجرای برجام؛ فصلی نو در اقتصاد ایران" بوده است چنین القاب و صفاتی به وزیر امور خارجه دولت خودش که برجام را از جانب خدا به ایران آورد! داده نشده بود. 

هندوانه زیر بغل چه کسی می گذارند؟

در ضرب المثل های فارسی "هندوانه زیر بغل کسی گذاشتن" معنی جالبی دارد. منظور نیز آن است که فرد مورد نظر ظاهری با هیبت پهلوانانه پیدا می‌کند تا در چشم برخی از مردم بزرگ جلوه کند! در معانی این ضرب المثل نوشته اند کنایه از آن است که فرد یا افرادی را برای عملی خاص با تشویق و ترغیب‌های کاذب باد کنند یا به عبارتی بهتر، باد زیر بغلشان بدمند تا آنان را با دیگران درگیر کنند. حال باید مواظب بود که هندوانه زیر بغل چه کسانی می گذارند!

منبع: ثامن پرس