کد خبر 644800
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۲

روسای قبایل یمنی از آمادگی خود برای پیوستن 10 هزار مبارز از قبایل «خولان السبع» به ارتش یمن و انصارلله برای مقابله با تجاوزات سعودی خبر دادند.

به گزارش مشرق، روسای قبایل «خولان» فاش کردند، این آمادگی را دارند که 10 هزار فرد مسلح عضو قبایل خولان السبع را روانه محورهای مرزی کنند تا در کنار نیروهای ارتش یمن و کمیته های مردمی وابسته به انصارالله علیه ائتلاف سعودی، مبارزه کنند.

قبایل خولان السبع امروز در منطقه «جحانه» صنعاء نشست قبایلی گسترده‎ای برگزار کردند و با اتخاذ مواضع مشترک بر مقابله با عناصر سعودی و اماراتی مستقر در یمن تاکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری مستقبل، روسای قبایل پس از برگزاری این نشست خواستار بررسی پاسخ به جنایت ائتلاف سعودی در صنعاء که 900 کشته و زخمی بر جای گذاشت، شدند.

سرشناسان قبایل با تاکید بر همپیمانی آنها با نیروهای ارتش یمن و انصارالله اعلام کردند که باید انتقام این جنایتی را که عربستان در صنعاء مرتکب شده است، گرفت.

روسای قبایل خولان همچنین تاکید کردند که باید نیروهای مبارز هر قبیله از قبایل خولان السبع را تجهیز و فورا روانه جبهه های مقاومت کرد.
منبع: فارس