صرافان، آمریکایی ایرانی‌تباری که مؤسس «امداد هوم‌کر» در «شورای آتلانتیک» است،صرافان به جز «نایاک» با سایر گروه‌های ایرانی – آمریکایی نزدیک به لابی صهیونیستی «جی استریت» از جمله «پایا» نیز همکاری دارد.

به گزارش مشرق، صرافان فارغ‌التحصیل رشته علم و فناوری شاخه مطالعات خاورمیانه از دانشگاه استنفورد است. سال ۲۰۰۵ دقیقا همزمان با آغاز طرح مطالعاتی وزارت خارجه آمریکا با موضوع «تاثیر استارت‌آپ‌ها بر شبکه‌سازی اقتصادی و تحرکات سیاسی در خاورمیانه»، روزنامه آمریکایی «یو‌اس‌ای‌تودی» بخشی از نتایج تحقیق صرافان را تحت مدیریت «عباس میلانی»، مدیر بخش مطالعات ایران دانشگاه «استنفورد» درباره ارتباط فناوری، اینترنت و تغییرات آینده جامعه ایران منتشر کرد.

 

 

عباس میلانی

در این یادداشت آمده است: «بر خلاف چین که وسیله‌ای برای مسدود کردن سایت‌های مخالف ایجاد کرده است، ایران به دلیل اینکه توان و امکانات فیلترینگ مناسب در اختیار نداشته، این کار را نکرده است و پاییز گذشته دولت چند وبلاگ‌نویس را که مطالب آنان کاملا سیاسی بود دستگیر کرد که بیشتر آنان آزاد شدند. یک‌سوم وبلاگ‌های فارسی، در ایران نوشته می‌شوند و بقیه توسط ۳ میلیون ایرانی پراکنده در سراسر جهان که ۲ میلیون آنها در آمریکا ساکن هستند، به روز می‌شود. یک جنبه مثبت اقبال گسترده مردم نسبت به اینترنت ایجاد اتحاد میان ایرانیان داخل و خارج از کشور است. ما می‌توانیم به اندازه ایرانیان داخل در سیاست ایران مشارکت داشته باشیم و شاهد تغییرات دموکراتیک در ایران باشیم»(۱)

ارتباط صرافان با نمازی ها و اعضای نایاک

صرافان با استفاده از بورسیه موسسه کسب و کار امور دولتی، تحقیق بر «نقش اینترنت به عنوان نقطه عطف تغییرات سیاسی» در ایران را با مشارکت کنگره آمریکا، بانک جهانی و دولت فدرال آغاز کرد و همزمان با «سیامک نمازی» و سایر مدیران عملیاتی وابسته از جمله اعضای نایاک، برای نظارت بر اجرای دقیق طرح نفوذ اقتصادی وزارت خارجه آمریکا راهی ایران شد.

 

 

لیلی صرافان

نقش صرافان در تاسیس سفارت خانه مجازی آمریکا در ایران

صرافان، آمریکایی ایرانی‌تباری که مؤسس «امداد هوم‌کر» در «شورای آتلانتیک» است، در کنفرانس‌های اخیر «ایران بریج» و «تد‌اند کیش» (نشستی در حوزه فناوری که در جزیره‌ای خارج از ایران برگزار شد) حضور یافت. صرافان در این کنفرانس مدعی شد آمریکایی‌ها از نظر قانونی مجوز رایزنی با ایرانی‌ها را ندارند اما می‌توانند ارتباط برقرار کنند.تاسیس "سفارت مجازی آمریکا در ایران” در راستای انجام برنامه نخست «دیوید پترائوس»، فرمانده سابق نیروهای آمریکایی در خلیج‌فارس به منظور برقراری یک خط تلفن اضطراری بین ایران و آمریکا با هدف پیشبرد دیپلماسی عمومی در راستای اقدامات افرادی چون صرافان شکل گرفت.

صرافان در شورای آتلانتیک

ارتباط صرافان با مقامات آمریکا

«لیلی صرافان» پس از سال‌ها اقامت در آمریکا به همراه جمع قابل توجهی از ایرانیان چندتابعیتی به کشور بازگشت و بدون کوچک‌ترین مشکل امنیتی به عنوان مربی داوطلب کارآفرینی در ۲ مجموعه شتابدهنده «تک» و «آواتک» مشغول به کار شد. او از اعضای هیأت مدیره مجموعه ضدامنیتی نایاک وابسته به وزارت خارجه آمریکاست که برای تحقق هدف بزرگ «سازش ایران، آمریکا و اسرائیل» تلاش می‌کنند.صرافان همچنین همکار بنیاد کلینتون و از اعضای کمپین انتخاباتی «هیلاری کلینتون» در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور به شمار می‌رود.

 

 

صرافان در کنار کلینتون

او همکاری نزدیکی با «چتم هاوس» انگلیس و انجمن جهانی راهبری زنان دارد که اخیرا چند نفر از اعضای مرکز ایرانی وابسته به آن به نام «کفشدوزک» به اتهام فعالیت ضدامنیتی دستگیر شدند!اخیر تصاویری از حضور وی در کنار باراک اوباما هم در فضای مجازی منتشر شده است (۲)

 

 

صرافان در کنار باراک اوباما

صرافان پای ثابت اقدامات ضدایرانی صهیونیست ها

صرافان به جز «نایاک» با سایر گروه‌های ایرانی – آمریکایی نزدیک به لابی صهیونیستی «جی استریت» از جمله «پایا» متعلق به «حمید بیگلری» نیز همکاری دارد و سخنران کنفرانس راهبری ۲۰۱۵ آن بوده است. حمید بیگلری که روزنامه‌های زنجیره‌ای غربگرا در ایران بسیار تلاش می‌کنند وی را اقتصاددانی مستقل و غیرسیاسی جلوه دهند پس از انقلاب برای نخستین‌بار در دولت یازدهم به واسطه برداشته شدن برخی محدودیت‌های امنیتی به کشور سفر کرد.

بیگلری عضو شورای روابط خارجی سنای آمریکا و از مدیران قدیمی «سیتی گروپ» آمریکا، متعلق به «ولید بن‌طلال» سعودی است که اخیرا با راه‌اندازی تشکیلات «آی بریج» به همراه «کامران الهیان» بهایی و شریک قدیمی صهیونیست‌ها در خاورمیانه، سعی در مدیریت حلقه نخبگان ایرانی کرد.  جالب اینجاست که لیلی صرافان نیز از مدیران «آی بریج» و «تدکس کیش» است و به عنوان عضو هیات‌مدیره نایاک و بنیاد «پارسا» که مستقیما رابطه مالی با صندوق برادران «راکفلر»، «خانه آزادی»، «بنیاد نیوآمریکا» و «شورای روابط خارجی آمریکا» دارند، فعالیت می کرده است(۳)

لیلی صرافان به همراه نمازی ها، جیسون رضائیان، هما هودفر، نازنین زاغری و افراد دیگر در راستای پروژه نفوذ و ایجاد تغییر در قالب فعالیت های اقتصادی و فرهنگی و انسان دوستانه به ایران آمدند ولی اسناد بدست آمده از این افراد نشان دهند روابط نزدیک با عوامل جاسوسی و مقامات غربی است که همواره در برهه مختلف اقدامات متعددی را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دادند.

منابع:

  • وطن امروز، "نفوذی ها در خانه”۱/۹/۱۳۹۴
  • فارس، ” این زن ایرانی در کنار اوباما و هیلاری چه می‌کند”،۲۶/۷/۱۳۹۵
  • امپراتوری دروغ،”نایاکی‌ها چگونه در نقش کارآفرین از سد امنیتی کشور عبور می‌کنند؟”،۲/۹/۱۳۹۴
 
 
 
منبع: پایگاه تبیینی نفوذ