کد خبر 630683
تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸

گروه تروریستی تکفیری داعش با انتشار تصاویری از انهدام پنجمین تانک ارتش ترکیه در نزدیکی شهر جرابلس واقع در شمال استان حلب سوریه خبر داد.

گروه جهان مشرق- گروه تروریستی تکفیری داعش با انتشار تصاویری از انهدام پنجمین تانک ارتش ترکیه در نزدیکی شهر جرابلس واقع در شمال استان حلب سوریه خبر داد.

{$sepehr_media_1758979_400_300}

بنابر این گزارش، در این عملیات گروهی از نیروهای داعش یک دستگاه تانک ارتش ترکیه را در روستای "تل الهوی" واقع در حاشیه شهر جرابلس استان حلب سوریه هدف موشک روسی کورنت قرار داده و منهدم کرده اند. این پنجمین حمله موشکی داعش به یگان های زرهی داعش در اطراف شهر جرابلس از زمان اشغال بخش هایی از شمال استان حلب سوریه توسط نظامیان ارتش ترکیه بشمار می رود. داعش با انتشار بیانیه ای رسمی مسئولیت این حمله را که 4 کشته برجای گذاشته برعهده گرفته است. ارتش ترکیه از دو هفته پیش به بهانه مبارزه با داعش و شبه نظامیان کرد با عبور از خط مرزی با سوریه وارد خاک این کشور شده و بخش هایی از آن را به اشغال خود در آورده است.