کد خبر 439603
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸

مسئولان هندی اعلام کردند این کشور جمعه شب 5 ماهواره انگلیسی را با موفقیت در مدار زمین قرار داد.

به گزارش مشرق، سازمان تحقیقات فضایی هند در ساعت 21 و 58 دقیقه جمعه شب به وقت محلی، یک فروند موشک ماهواره‌بر PSLV-XL را که 44/4 متر طول و نزدیک به 320 کیلو گرم وزن دارد، به همراه 5 ماهواره انگلیسی که در مجموع حدود یک هزار و 440 کیلوگرم وزن دارند، به فضا پرتاب کرد.

مسئولان این سازمان در مرکز فضایی ساتیش د‌هاوانSatish Dhawan ، در حدود 80 کیلومتری شهر چنای جنوب شرقی هند، گفتند این 5 ماهواره حدود 19 دقیقه پس از پرتاب موشک در مدار پیش بینی شده زمین قرار گرفتند.

 این ماهواره‌ها ساخت شرکت انگلیسی فن‌آوری ماهواره‌ای Surray است و طی 7 سال عمر خود قادر خواهند بود هر هدفی را در سطح زمین رصد کنند. از این ماهواره‌ها می‌توان برای نظارت بر منابع زمین ،محیط زیست و رصد بلایای طبیعی استفاده کرد.

تاکنون ماهواره SPOT 7 فرانسه که 714 کیلوگرم وزن دارد تنها ماهواره خارجی بسیار سنگینی بود که سازمان فضایی هند در مدار زمین قرار داده بود. این ماهواره 30 ژوئن سال 2014 در مدار زمین قرار گرفت.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما