این اطلاعیه بیش از آنکه جنبه رسانه‌ای داشته باشد، دستور کار جدید ضد انقلاب به زبان انگلیسی است و این مانیفست نیمه محرمانه قرار نیست در دسترس عموم قرار بگیرد!

سرویس سیاست مشرق- انتشار یک بیانیه عجیب از سوی ضد انقلاب جعبه سیاه حمایت سرویس‌های اطلاعاتی غربی از اغتشاشات را باز کرد، روز دوازدهم بهمن‌ماه وب‌سایت خانه آزادی (وابسته جیمز وولسی، رئیس سابق سازمان سیا) یک اطلاعیه به زبان انگلیسی را منتشر می‌کند، زیر این بیانیه را ۵۰۰ چهره ضد ایرانی امضا کرده بودند. در این نامه از دولت‌های غربی خواسته‌شده بود که به هر طریق ممکن در ایران رژیم چنج کنند!

ازجمله موارد درخواستی در این بیانیه قابل‌تأمل درخواست برای کمک مالی به سران ضد انقلاب، ایجاد پل ارتباطی میان رهبران کشورهای غربی و اعضای اپوزیسیون و نیز تلاش بیشتر برای تروریستی اعلام کردن نهادهای انقلابی در داخل کشور ازجمله سپاه پاسداران بود.

این بیانیه در شکل ظاهری تفاوت چندانی با سایر بیانیه‌های سریالی ضد ایرانی در سال‌های اخیر نداشت؛ اما آنچه این اطلاعیه را با سایر نامه‌های مشابه با خودش متفاوت می‌کرد آن بود که اکثریت امضاکنندگان این نامه افراد غیر ایرانی بوده و رسانه‌های ضد انقلاب مستقر در خارج از کشور مانند دو رسانه تروریستی بی‌بی‌سی انگلیس و اینترنشنال سعودی آن را ترجمه نکرده و در خروجی خبری خود قرار نداده بودند.

مانیفست آشوب؛ کادر سازی یا بیعت با سرویس جاسوسی؟

به نظر می‌رسید که این اطلاعیه بیش از آنکه جنبه رسانه‌ای داشته باشد، دستور کار جدید ضد انقلاب به زبان انگلیسی است و این مانیفست نیمه محرمانه قرار نیست در دسترس عموم قرار بگیرد. پای این بیانیه نزدیک به ۴۰۰ چهره غیر ایرانی امضا کرده بودند. افرادی چون هیلاری کلینتون وزیر خارجه پیشین آمریکا، بان کی مون دبیرکل پیشین سازمان ملل، سه نخست وزیر پیشین کانادا، یک نخست وزیر پیشین اسلواکی، یک رئیس جمهور پیشین استونی، یک رئیس جمهور پیشین لیبریا، یک رئیس جمهور پیشین کاستاریکا، رئیس دولت در تبعید بلاروس، یک وزیر خارجه پیشین کلمبیا، یک وزیر دفاع پیشین چک، رئیس کنگره جهانی اویغورها که وابسته به تکفیری‌هاست، برنار هانری لوی فرانسوی که تئوریسین دخالت بشردوستانه در خاورمیانه و آفریقا است، نوربرت روتگن دمکرات مسیحی به عنوان تنها امضاکننده از میان هفتصد نماینده پارلمان فدرال آلمان، میخائیل خودورکوفسکی میلیاردر تبعیدی روس، فرانسیس فوکویاما که بیست سال پیش تز به پایان رسیدن تاریخ با استقرار لیبرال دمکراسی در جهان، او را مشهور کرد، ماریو بارگاس یوسا نویسنده اهل پرو، خالد حسینی نویسنده افغان، مارگارت اتوود نویسنده کانادایی، پل آستر نویسنده آمریکایی و ریچارد گیر هنرپیشه آمریکایی که معتقد است روح بودا در جسم دالای لاما حلول کرده از جمله افرادی بودند که نامشان در این اطلاعیه ضد ایرانی دیده می‌شد.

البته این دستورکار انگلیسی را چند چهره ایرانی معلوم الحال نیز امضا کرده بودند، افرادی چون شیرین عبادی، دریا صفایی نماینده پارلمان بلژیک، نازنین افشارجم، سعید دهقان، کاوه شهروز، سعید پیوندی، نرگس اسکندری، مهناز افخمی، مصی علینژاد، نازنین بنیادی، رؤیا و لادن برومند، گلشیفته فراهانی، علی کریمی، شهریار آهی، علیرضا آخوندی، آذر نفیسی، رضا پهلوی، نیما راشدان، اکبرعطری، احمد باطبی، سعید قاسمی نژاد، مریم معمار صادقی و عباس میلانی باند افراد فارسی‌زبان و مزدوری بودند که دستورالعمل سیا برای براندازی را تائید و امضا کرده بودند.

البته پای دستورالعمل جدید سازمان سیا برای ایجاد آشوب در ایران را دو چهره جالب‌توجه نیز امضا کرده بودند، خالد عزیزی رئیس گروهک تروریستی حزب دموکرات کردستان و عبدالله مهتدی دبیرکل گروهک تروریستی کومله نیز با سیا بیعت کرده تا جمع اضداد کامل شود، اعلام حضور احزاب کردی تجزیه‌طلب در مانیفست آمریکایی‌ها نشان می‌داد که انتهای طرح براندازی در ایران به تجزیه منتهی خواهد شد.

برخی آگاهان سیاسی معتقدند که ضدانقلاب در طی ماه‌های اخیر نتوانسته است به وحدت تشکیلاتی دست یابد، سطح اختلافات به حدی بالا رفته است که رضا پهلوی شاهزاده فراری و منفور بدون هماهنگی با اتاق فرمان اغتشاشات کمپین وکالت دهی راه انداخته است، از نگاه سلطنت‌طلبان رضا ربع پهلوی ازنظر جایگاه و پرنسیب سیاسی در سطح سایر اعضای ضدانقلاب قرار ندارد؛ راه انداختن این کارزار تبلیغاتی برای خاندان پهلوی باعث خشم گروهای مختلف ضدانقلاب شد. ازاین‌رو آمریکایی‌ها باهدف ایجاد انسجام تشکیلاتی میان ضدانقلاب برای آن‌ها دستورالعمل نوشته و این افراد را مجبور کرد پای آن را امضا کنند!

چرا کاخ سفید بیانیه براندازی را گردن نگرفت؟

اما چند ساعت پس‌ازآنکه این بیانیه عجیب از سوی سازمان سیا روی خط قرار گرفت، رابرت مالی سراسیمه به صحنه آمده و در گفتگو با بی‌بی‌سی زیر پروژه سازمان سیا زد! سر تیم آمریکا در مذاکرات احیای برجام در گفتگویی مفصل اعلام کرد که سیاست کاخ سفید به دنبال براندازی در ایران نیست، این جمله حکایت از آن داشت که میان مقامات آمریکایی در برخورد با ایران اختلاف‌نظر شدید وجود دارد.

در یک‌سو وزارت خارجه و وزارت دفاع آمریکا معتقدند که هر نوع برخورد غیر کنترل‌شده منافع آمریکا در خاورمیانه را به‌شدت درخطر انداخته و بازی با تهران به معنای جنگی غیرقابل‌کنترل است و در سوی دیگر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکای قرار دارد که روی اسب باخته ضد انقلاب در اغتشاشات شرط بسته است.

نشنال اینترست که اخبار ویژه از کاخ سفید را منتشر می‌کند در گزارشی نوشته است که برخی محافل پر قدرت در آمریکا تنها گزینه موجود برای مهار ایران را برجام دانسته و میلی به طرح‌های فضایی و غیرواقعی چون اعتقادی براندازی ندارند. در این گزارش فاش شده است که حلقه جورج سوروس و بنیاد راکفلر برای احیای برجام به شدت در حال لابی هستند، بر اساس این طرح آمریکا به جای فرصت سوزی و سرمایه گذاری روی اپوزسیون ناتوان باید روی تحریم‌های هوشمند کارکرده تا ایران به‌سوی توافق هدایت شود، برخی محافل سیاسی سفر برایان ای. نلسون معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا به امارات، عمان و ترکیه را در مسیر تقویت همین خط ارزیابی می‌کنند.

اختلاف عمیق میان مقامات دیپلماتیک و امنیتی آمریکا در شیوه مواجه با جمهوری اسلامی ایران دو شاهد قابل‌توجه دارد!

شاهد اول اظهارات جوزپ بورل مسئول سیاست خارجه اروپا است که در پاسخ به خبرنگار وال‌استریت ژورنال که به نارضایتی برخی محافل از احتمال ازسرگیری مذاکرات «احیای برجام» گفته است که شاید این منتقدان به‌اندازه کافی متوجه خطرات ایران هسته‌ای نیستند این سیاست‌مدار اروپایی خبر داده است تا آنجایی که اطلاع دارد هیچ جایگزینی برای این توافق به‌منظور جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران وجود ندارد.

شاهد دوم نیز قابل‌توجه است، یک هفته پس از انتشار مانیفست سیا، یک عملیات تروریستی ناکام در اصفهان انجام می‌شود، این اقدام تروریستی با رمز عملیاتی جنگ در اوکراین انجام شد. گفته ‌شده‌است که برای اجرای این عملیات ویلیام برنز به مناطق اشغالی سفرکرده بود. پس‌ازاین عملیات مشخص کردید رد پای چند گروهک کردی تروریستی نیز در حادثه باقی‌مانده است! ایجاد خط ارتباطی مستقیم میان تروریست معروف خالد عزیزی با سناتور جمهوری‌خواه سام براون بک و نیز سفر اعضای دفتر گروهک حزب دموکرات به اوکراین و دیدار با مقامات آن کشور و همچنین تلاش سلطنت‌طلبان برای مسلح کردن چند گروهک مرتبط با خود در داخل خط دوم عملیاتی آمریکایی‌ها توسط سازمان سیا را تشریح می‌کند.

به گفته تحلیل‌گران سیاسی خط اختلافی میان سازمان سیا و وزارت خارجه آمریکا در مواجهه با ایران ممکن است باعث تغییراتی در سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا شود، قوه عاقله در آمریکا به این امر اشراف کامل دارد که اگر سطح تنش میان ایران با غرب به شکل غیرمنطقی بالا برود تروریست‌های سنتکام در منطقه به شدت زیر ضرب رفته و در مواجهه با موشک‌های فوق مدرن و هایپرسونیک ایرانی، حمایت از چند گروهک فرسوده ضد انقلاب محلی از اعراب ندارد، انتشار مانیفست سیا به زبان انگلیسی به معنای آن است که مخاطب آشوب دیگر در داخل ایران نیست!

برچسب‌ها