• خانه
    • عناوین کل اخبار
    • موضوعات روز :
    • تحلیل روز
    • اخبار حمله رژیم صهیونیستی
  • سیاست
  • ورزش
  • تحولات سرزمین‌های اشغالی
  • جهان
  • شبکه‌های اجتماعی
  • دفاع و امنیت
  • جهاد و مقاومت
  • فرهنگ و هنر
  • جامعه
  • اقتصاد
  • عکس و فیلم
  • دیدگاه
  • پیوندها
  • بازار
  • RSS
  • آرشیو
  • تماس با ما
  • دربارهٔ ما

مشرق نیوز

پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - Dec 18 2025
×
mashreghnews
کد خبر 1298935
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۷
  1. جامعه

سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر می‌شود

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی نورنیوز اینفوگرافی درباره پختن سبزیجات را منتشر کرد.

اخبار مرتبط

  • تنها عامل آسیب به سلامت قلب چیست؟

  • باورتون میشه گشنیز میتونه ۵۰ میلیون قیمت داشته باشه؟

  • مصرف گوشت با سلامت بهتر روان در ارتباط است

  • تاثیرات زیاد نشستن چیست؟

  • ۹ روش عمده برای مقابله با افسردگی فصلی

  • شایع‌ترین علائم تشنج چیست؟

  • پاکسازی کبد و سم‌زدایی از خون با مصرف زرشک

  • تغذیه نقش پررنگی در ابتلا به زوال عقل دارد

برچسب‌ها

  • سلامت
  • میوه و سبزیجات
  • ارزش غذایی
  • سبزیجات
شما در حال مشاهده نسخه AMP این صفحه هستید.
برای مشاهده نسخه عادی روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید. نسخه عادی این صفحه

کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز می باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی و تولید: نستوه