کد خبر 418012
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۱

به نظر می رسد با افزایش قیمت نان برخی نانوایان شهر تهران با درخواست «نان نسیه» از سوی مشتریان خود روبرو هستند. به همین دلیل خیرین تهرانی طرح «قلک نان» را راه اندازی کرده اند.

 به گزارش مشرق، به نظر می رسد با افزایش قیمت نان برخی نانوایان شهر تهران با درخواست «نان نسیه» از سوی مشتریان خود روبرو هستند.

 یک نانوای تهرانی مجبور شده است که تابلویی با عنوان «نون که نسیه نمیشه؛ لطفا نبرید» را جلوی مغاره نانوایی خود نصب کند. این تصویر تلخ مربوط به یک نانوایی حوالی آستانه امامزاده حسن (ع) واقع در جنوب شهر تهران است.

«قلک نان» برای آنهایی که پول نان ندارند

چندی پیش نیز شهردار تهران در نشست مديران شهرداري كه در محل سالن همايش‌هاي برج ميلاد تهران برگزار شد، گفت: به صورت روزمره شاهد هستيم ليست نانوايي‌هايي كه مي‌نويسند «نان نسيه داده نمي‌شود» افزايش پيدا مي‌كند.

اجرای طرح قلک نان برای نیازمندان تهرانی

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۷ در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: «در ​طرح خیرخواهانه «قلک نان» که به همت شهرداری منطقه ۷ و خیرین تهرانی در حال اجراست؛ از یک سو به شناسایی نیازمندان منطقه و از سوی دیگر به شناسایی نانوایان معتمد محله می‌پردازیم تا بعد از تهیه بانک اطلاعاتی، نیازمندان منطقه بتوانند نان رایگان دریافت کنند.»

«محمود منیعی»، ادامه داد: «ما به صورت مستمر و البته ناشناس با نانواهای مورد اعتماد شهروندان منطقه در ارتباط خواهیم بود تا کمک‌های نقدی خیران منطقه را در اختیارشان قرار دهیم. همچنین در این جلسات نانواها با نیازمندان منطقه آشنا می‌شوند تا مقدار نان مورد نیاز روزانه‌شان را به رایگان در اختیارشان قرار دهند.»

طرح قلک نان در حالی برای اولین بار در پایتخت به همت مسئولان شهری به اجرا در می‌آید.

گفتنی است پس از افزایش نرخ نان در سال گذشته در نانوایی های عادی نان سنگک با وزن چانه ۶۵۰ گرم به قیمت ۸۰۰ تومان، نان بربری با وزن چانه ۶۰۰ گرم به قیمت ۷۰۰ تومان، تافتون با چانه ۲۶۰ گرمی ، ۴۰۰ تومان و لواش با چانه ۱۶۵ گرمی به قیمت ۲۲۰ تومان عرضه می شود.

همچنین با اجرای طرح نان آزاد پزی در برخی نانوایی های سنگکی  قیمت نان سنگگ ساده این نانوایی‌ها، ۱۳۰۰ تومان، کنجددار ۱۵۰۰ تومان و پرکنجد ۲۰۰۰ تومان شده است. مسئولین می گویند تفاوت نان عرضه شده در این نانوایی ها مربوط به کیفیت نان است. این نانوایان، آرد مرغوب را با سبوس و بدون نول‌گیری از کارخانجات دریافت می‌کنند تا در نهایت آرد مرغوب تبدیل به نان مرغوب شود.

منبع: مجله مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس