به گزارش مشرق، سید علی مرعشی در همایش تیمهای بهداشتی و درمانی جمعیت هلال احمر در حج ۹۷ که با حضور پزشکان مجموعهها و کادر بیمارستانی برگزار شد، اظهارداشت: قبلاً خدمات پزشکی کاروانها به صورتی بود که یک پزشک برای یک کاروان در نظر گرفته میشد. بیماران پرونده پزشکی داشتند و پزشکان در طول سفر با زائران همراه بودند همچنین ۲ مرکز بزرگ بیمارستانی در مکه و مدینه فعال بود.
وی افزود: طولانی شدن صف زائران و تصمیم جهت ارائه بهتر خدمات درمانی به آنها سبب ایجاد برنامه ریزیهایی با همکاری بعثه مقام معظم رهبری شد و بر همین اساس از ظرفیت درمانی عربستان سعودی نیز استفاده کردیم.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر با بیان اینکه دوران هر پزشک یک کاروان را گذر کردهایم، گفت: امسال ۳ درمانگاه شبانهروزی در ۳ نقطه از اسکان زائرین و یک مطب ۸ ساعته در مدینه فعال خواهد بود و بستریهای بیماران از بیمارستانهای مدینه و بیمارستان سعودی نیز انجام میگیرد. همچنین پزشک اورژانس، داخلی، زنان و ... در مدینه خواهیم داشت.
مرعشی اعلام کرد: در مدینه نیز بیمارستان داریم و ۵ درمانگاه شبانه روزی و ۸۰ مطب نیز فعال خواهد بود و سعی شده نواقص سالهای گذشته رفع شود.
وی اعلام کرد: تلاش کردهایم امسال پرونده الکترونیک برای زائران داشته باشیم که این پرونده به صورت آنلاین قابلیت دسترسی داشته و این مسئله در ارائه کیفیت بهتر خدمات به زائران حائز اهمیت است.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر تأکید کرد: اولویت ما ارائه خدمات مناسب به زائران بوده و امکان برگشت زودتر پزشکان که قرار است همکاری با ما داشته باشند نیست چرا که پیشبینیهایی برای فعالیت این عزیزان شده و باید توجه داشت از طرفی نیز اتفاقات حج قابل پیشبینی نیست و همه باید همکاری کنیم که باری بر زمین نماند.