کد خبر 567420
تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵

پس از آنکه "فریرا داسیلوا" یک کشاورز برزیلی در سال 1979 اعلام کرد در زمین کشاورزی خود یک تکه طلا پیدا کرده است ده ها هزار کارگر و معدنچی برای یافتن طلا به این منطقه سرازیر شدند.

به گزارش مشرق،به نقل از فرادید؛"سراپلادا" در 430 کیلومتری جنوب رود آمازون در آغاز دهه 1980 میلادی به مکانی عجیب و غریب تبدیل شده بود؛ گودال بزرگی که به "گودال جهنم" شهرت یافت و بیش از صد هزار نفر کارگر برای پیدا کردن طلا در آن مشغول به کار بودند. با اعلام خبر کشف طلا در سراپلادا بسیاری از جویندگان طلا از سراسر برزیل در عرض کمتر از 5 هفته خود را به به این منطقه رساندند و کار اکتشاف را آغاز کردند.
 
در دوره 5 ساله اکتشاف طلا کارگران خاک کف گودال را می‌کندند و آن را در گونی‌هایی می‌ریختند که وزنشان به 30 تا 60 کیلوگرم می‌رسید و سپس گونی‌های سنگین را با استفاده از نردبان‌های چوبی و ریسمانی، 400 متر بالا می‌بردند. بالای گودال جایی بود که گل ها برای پیدا کردن طلا الک می شد. گفته می شود هر کارگر برای بالا آوردن یک گونی 20 سنت دستمزد می گرفته است و در صورتی که در گونی طلا پیدا می شد رقمی به عنوان جایزه به او پرداخت می شد. ماجرا اما فقط به استثمار کارگران با کار سخت و دستمزد پائین خلاصه نمی شد؛ بنا به گزارشات تاریخی قتل و جنایت در سراپلادا طی دوران استخراج طلا آمار وحشتناکی پیدا کرد به طوری که ماهانه به طور میانگین 80 نفر در شهرک کارگران کشته می شدند.

در آن زمان دو عکاس با عکس هایی که از وضعیت اسفبار کارگران این معدن برداشته و منتشر کردند باعث شدند افکار عمومی برزیل متوجه فاجعه ای که در حال رخ دادن بود قرار بگیرد؛"سباستیانو سالگادو" و "رابرت نیکلسبرگ". عکس هایی که این دو خصوصا سالگادو از "گودال جهنم" برداشت و منتشر کرد هم او را به شهرت جهانی رساند هم باعث شد دولت برزیل برای مقابله با استثمار کارگران وارد عمل شود.

{$sepehr_album_39599}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • آمحمد ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۴
    0 0
    سلام حداقل ی تیکه طلا نشون میدادی کمتر غصه بخوریم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس