کد خبر 1720064
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۲
به گزارش مشرق، شهرستان دلفان در شمال استان لرستان، بزرگ‌ترین تولیدکننده نخود در کشور است و سالانه بین ۳۰ تا ۳۵ هزار تُن از این محصول را تولید می‌کند. کشاورزان این منطقه، طی چند مرحله پُر زحمت، اقدام به کاشت، وجین و برداشت نخود می‌کنند.با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از مزارع نخود به‌صورت دیم کشت می‌شود، کشاورزان در اواخر اسفندماه و اوایل فروردین، زمانی که زمین به‌ اندازه کافی رطوبت دارد، بذر نخود را می‌کارند. در خردادماه، پس از رشد کامل محصول، عملیات وجین یا حذف علف‌های هرز انجام می‌شود تا هم به رشد بهتر نخود کمک شود و هم برداشت آن، که به‌صورت کاملاً سنتی انجام می‌گیرد، با مشکل مواجه نشود.همچنین به دلیل سرمای هوا و احتمال بروز آفات ریشه و برگ، سم‌پاشی این محصول نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
    15 0
    خدابرکت بده به عمروزندگی وحاصل همه کشاورزان زحمتکش کشورمون انشاالله.
  • IR ۰۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
    9 0
    خداقوت
  • IR ۱۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
    0 0
    ماشاالله به لکستان
  • IR ۱۲:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
    2 0
    این قدر سم را مثل نقل و نبات نریزید روی گیاه نخود با طعم سرطان متاسفانه کشاورز توی ایران نه علم استفاده از سموم را داره نه محصولات غذایی قبل از ارسال به به بازار در آزمایشگاه بررسی میشه که اگر قابل استفاده نیست به خورد مردم ندهند اصلا متولی اینکار کیه وزارت بهداشت یا جهاد کشاورزی یا سازمان غذادارو کشور ما به اندازه کشور عراق هم بررسی نمیکنه که هر چند وقت محصولات کشاورزی مارا عودت می‌دهند و مصرف نمی کنند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس