کد خبر 1365820
تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۵

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • پری مجرد 46 ساله IR ۱۶:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۲
    1 0
    تشکر مشرق عزیز من نمیدونستم کبد اینقدر دشمن داره
  • IR ۱۷:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۲
    0 0
    همه ی نانها سفیدن توی ایران! سنگک یکم سبوس الکی میپاشن روش ولی باز ذاتش سفیده! چرا دولت به نانواها آرد سبوس دار نمیده؟ همه ی دنیا دیگه میدونن بدن بهش نیاز داره
    • IR ۱۸:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۲
      2 0
      خب خودتون سبوس اضافه کنید به غذاها.
    • IR ۲۳:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۲
      0 0
      بیفایده سبوس نباید از گندم جدا کرد اضاف هم کنند ۹۰ درصد اثر اولیه را ندارد
  • IR ۱۷:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۲
    0 0
    آگه نگارق !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • IR ۱۷:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۲
    0 0
    آگه نگاری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • baltaar IR ۰۰:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۳
    0 0
    سیگار؟؟؟؟>>>

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس